ZDRAVÁ PLEŤ A VITAMÍNY

Zdravá pleť a vitamíny je téma, ktorá nás všetkých zaujíma. Vďaka sociálnym sieťam sa dostávam k množstve ponúk na skúšanie doplnkov. Mám viac informácií, ktoré vám môžem sprostredkovať. A čo je najviac, väčšinu tých vecí skúšam na sebe.

ZDRAVÁ PLEŤ A VITAMÍNY

Zdravá pleť = zdravá pokožka. Najväčší orgán nášho tela, o ktorý sa musíme starať. Pleť je vystavená všetkým vonkajším vplyvom. Nie je divu, že môže mať problém. Zadržiava špinu, smog, odoláva slnečnému žiareniu a vetru. Telo je chránené odevom ale pleť je chránená tak maximálne makeupom. Áno, je to tak. Makeup dokáže vytvoriť čosi ako štít. Dokonca i pod rúškom ak máte problém s „maskné“. Čo je akné, ktoré sa vytvára pod rúškom.

Zdravá pleť = pleť, ktorá má pevnú a silnú kožnú bariéru. Človek, ktorá má slabšiu kožnú bariéru reaguje citlivejšie na vonkajšie vplyvy. Sčervenanie, svrbenie, šupinky, praskanie cievok, toto všetko je slabá kožná bariéra. Takáto pleť potrebuje vitamíny zvnútra i zvonku. Veľa hydratovať a chrániť.

Zdravá a pružná pleť = každá z nás jedného dňa pocíti stratu elasticity. Pokožka sa ochabuje a tvoria sa na nej vrásky. Pleť stráca rýchlejšie hydratáciu. Zrelá pleť však má byť tiež zdravá. 

zdravá pleť a vitamíny

                      BRALI STE NIEKEDY DOPLNKY NA PLEŤ?

Lovím v pamäti, no ja až po stretnutí so slovenskou Avitou.  Zaujala ma. Mnohé z týchto produktov majú lipozomálnu technológiu. Možno nie sú až tak chutné, ale tá technológia sa považuje za topkovú. Kvôli vstrebávaniu vitamínov. Na Slovensku máme viac takýchto šikovných firiem.

 

Mám tu už niekoľko článkov, ktoré tiež tak trochu súvisia s našou témou. Doporučujem nazrieť do článku Prečo beriem Avita lipozomálny kolagén?Ashwagandha AA+. Oba produkty sú pre ženy ako stvorené.

„ZDRAVÁ PLEŤ“ A VITAMÍNY PRE PLEŤ

Avita má nový produkt. Ja sama ho už užívam. Uvidím, či na sebe postrehnem nejaké zmeny. Moja pleť nemá nejaký výraznejší problém. Riešim len prejavy, ktoré prislúchajú žene po 40-tke. Ale viem, že mnohé z vás riešia problematickú pleť aj v neskoršom veku. Do toho hyperpigmentácie alebo ekzémy. Mnohokrát je to spojenie viacerých problémov.

Avita  ZDRAVÁ PLEŤ obsahuje súbor 12 zložiek. Celý prípravok je zameraný protizápalovo, čo môže mať dosah na liečbu akné alebo zápalové prejavy pri ekzématickej pleti. Materina dúška má dezinfekčný a antimikrobiálny účinok. Nechtík lekársky je antibakteriálny a bojuje i proti plesniam. Je využívaný pre svoje protizápalové vlastnosti.

zdravá pleť a vitamíny

Zelený čaj – bojuje proti akné, protizápalový, dezinfekčný, sťahuje mazotvorbu, vhodný aj pri citlivej pleti. Vitamíny B3 a B5 zlepšujú stav pokožky zvnútra i zvonku. Vitamín E chráni pokožku pred voľnými radikálmi a upravuje vlhkosť. Zinok a Selén sú veľmi fajn nielen na kožu, ale aj nechty a vlasy. Kremík a chróm sa správajú ako aj určitá UV ochrana. Ale tiež sú prospešné pri mastnej a zapálenej pleti. 

Chróm má zaujímavú funkciu. Správa sa ako látka, ktorá reguluje metabolizmus glukózy v krvi, ale aj v koži. Tým podporuje tvorbu inzulínu. To je prospešné pri ľuďoch, ktorí možno prijímajú väčšie množstvo sacharidov, ktoré sa im ukazuje na koži. (aspoň takto to chápem ja)

Enzým Bromelaín pôsobí regeneračne a hojivo. Enzým Papaín pomáha suchej pokožke.

„Zdravá pleť“ sa užíva dvakrát do dňa s jedlom. Po užití jednej fľaštičky nie je nutné kupovať celú fľaštičku. Stačí ekologická náhradné balenie.

zdravá pleť a vitamínyZDRAVÁ PLEŤ A VITAMÍNY – ANTI AGE ELIXIR

Tento beauty elixír ma zaujal hneď na začiatku. Jeho obsah je zaujímavý. CERAMIDY. Doteraz sme ich „konzumovali“ len cez pleť. Ale už je možné ich užívať vnútorne. A to je pecka. (V čase kedy píšem tento článok, mám ďalšie ponuky na užívanie úplne nových antiage preparátov. Budem vás informovať).

ANTI AGE ELIXIR OBSAHUJE FRANCUZSKY PATENTOVANÝ KOMPLEX CERAMOSIDES™. 

Ceramidy na vnútorné užívanie u nás donedávna neboli. Doniesla ich Avita. Čo vlastne robia? Zasluhujú sa o intenzívnu hydratáciu. Vo viacerých jej vrstvách. Výsledkom je pružnosť a hladšie pleť. Francúzi nenechali nič na náhodu. Svoj patent podložili klinickou štúdiou.

Za 60 dní sa dostavuje účinok. Mali by ste pocítiť nielen hydratovanú pokožku, ale aj jemnejší povrch. Tento prípravok je mimoriadne vhodný aj pre atopikov. Pre ženu či muža so suchou pokožkou. Ceramidy sú často súčasťou aj telových produktov. Tie sú vyhľadávané suchokožcami. Predstavte si, že ceramidy užívate orálne. To môže fungovať.

MOJE POCITY

Anti age elixir sa mi páči. Prvé dve fľaštičky mali jemnú sladkastú chuť. Tretia fľaštička je úplne bez chuti. Informovala som sa a zmenili túto chuťovú formuláciu. Nie každému vyhovuje vôbec nejaká chuť.

Je veľmi ťažké vyjadriť sa k tomu či niečo vidíte na pleti. Prechádzame zo zimy do jari. Pleť sa mení sama o sebe. Mala som dojem, že je hydratovanejšia.

Nikdy neočakávam zázraky.

Beriem to ako investíciu do budúcnosti. Nestarneme len na tvári. Pokožka na tele reaguje na vonkajšie zmeny rovnako ako tvár. Pri produkte „Zdravá pleť“ môžeme sledovať zmeny aj na chrbte či dekolte. To sú miesta, na ktorých sa často prejavuje akné. Aj ramená môžu byť problematické.

DLHODOBO PLATÍ KÓD ELISKA15!!!

Anti-age elixir beriem ako doplnok ku svojej skincare. Výživa zvnútra. Samozrejme, že by som mohla vylepšiť svoj jedálny lístok. To by bolo ďalšie plus. Ak ste suchokožci, atopici, či máte problém s hydratáciou (suché pery), vyskúšajte Anti-age elixir.

Zostaňte so mňou, lebo podobné témy tu budú i v budúcnosti. Ak sa vám niektorý z mojich článkov páčil, zdieľajte ho na svojich sociálnych sieťach. Ďakujem.

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk