5 VECÍ Z ESSENCE, KTORÉ ZARUČENE FUNGUJÚ

Dámy, tento článok sa vám bude páčiť, ak chcete ušetriť nejaký ten peniaz. Essence je totiž jednou z tých značiek, ktoré za posledné roky chrlia jeden funkčný produkt za druhým.

Essence

Mladšia sestra kozmetiky Catrice. Posledné roky sú obe v kurze, pretože ponúkajú za málo peňazí veľmi veľa muziky. Chutné limitované kolekcie sú rovnako vhodné pre zrelé ženy ako aj dievčatá. Je to skôr otázka preferencií. Navyše je to kozmetika, ktorá sa viac menej vyrába v Európe a veľa produktov je vegánskych. Čím ďalej, tým viac si potrpia aj na recyklovateľné obaly.

Essence Hello, good stuff! Happy bliss face spray

Citrus fruit extract

Je to voňavá citrusová pleťová hmla. Jej úlohou je navrátiť pleti vlhkosť počas dňa, a príde mi to skôr ako fajn vec na cesty alebo do kabelky. Zloženie je zaujímavé, a určite nie od veci. Používala by som ju cez makeup počas dňa alebo na osvieženie unavenej alebo suchšej pokožky. Pleť, ktorá je veľmi citlivá by mala byť v prípade citrusov opatrná.

                         Essence TICKET FOR … a break

Hydrogélová maska okolo očí. Nie som si istá, či tento produkt nie je limitkou. Ale počula som na ňu chvály od žien, ktoré už okolo tých očiek riešia vrásočky. Hydrogélové masky okolo očí sú SOS programom na zlé noci. Táto je dostatočne hydratačná, a preto sérum, ktorým sú vankúšiky napustené, dokážu nabobtnať. Výsledkom sú jemnejšie pôsobiace vrásky a tiež možno i menšie opuchy. (tento problém závisí od veľa vecí, preto výsledok nikdy nebude zaručený) 

EssenceMôj tip ! Ak sa ráno ponáhľate, aplikujte si v aute vankúšiky a šoférujte kľudne i hodiny. Ak máte makeup, ale ste unavená, aplikujte si ich aj cez makeup. Pre niekoho sú hydrogélové vankúšiky základ doplnkovej starostlivosti.

EXTREME SHINE LESK NA PERY

Už dávno som zistila, že Essence lesky majú krásne farby. Sú to presne tie odtiene, ktoré rada využívam pri líčení. Žiarivé, šťavnaté, trblietavé, ktoré opticky zväčšia pery. Asi navždy zostanem prívržencom leskov. Napriek tomu, že sú v trende matné rúže, lesk na perách pôsobí sexy a mlado.

Essence

COOL COLLAGEN PLUMPING RÚŽ

Mám jeden a je veľmi príjemný. Doslova balzam na pery. Pery sú vláčne a plnšie. Raz som si ho aplikovala spolu s kontúrkou pri točení videa.  Nezväčšovala som si pery.  Práve na to video mi prišlo veľa otázok, či som si nechala vyplniť pery hyalurónkou. Ak rúž za pár Eur, tak kľudne Essence Cool Collagen Plumping ošetrujúci rúž s chladivým účinkom.

HYDRO HERO HYDRATAČNÝ OČNÝ KRÉM V TYČINKE

Toto je taká dobrá vecička na teplé dni. Ochladí a osvieži. Pomôže ak trpíte na opuchy. Opravím sa…mohlo by pomáhať. Je to príjemné a spratné. S ľahkým zložením. Obsahuje pantenol, niacinamid a aloe vera. Tyčinka ukľudní, napráva poškodenia kože a doslova hojí. Ak je to limitka tak hybajte nakupovať.:) Essence

STAY ALL DAY 16H VODEODOLNÝ MAKEUP

V každom takomto článku by nemal chýbať základný líčiaci produkt, ktorým je makeup. Aj v Essence som pred nejakým časom objavila lacný a efektný podklad. Rozhodne som od neho neočakávala tak príjemný finiš. Avšak, ten sa dostavil. Makeup som si nechala, keby som sa k jeho testovaniu vrátila. Je možné, že mastnej pleti nesadne. Avšak tej suchšej a zmiešanej vytvorí trvácny efekt so stredným krytím.

Tip ako dosiahnuť trvácny makeup!!!

Ak potrebujete vyriešiť trvácnosť makeupu, zabezpečte si najprv podkladovú bázu podľa zamerania. Napríklad niečo na póry alebo vyhladenie. Druhá vec je technika nenesenia.

Máte tri možnosti:

Prsty, hubka, a štetec. Makeup nanesený prstami pôsobí ľahko a sviežo. Hubka je druhý spôsob a je veľmi univerzálny. Hubku je možné používať na sucho i vlhko. Ak použijete vlhkú hubku, makeup bude pôsobiť sviežo.

Štetec zabezpečí najtrvácnejší vzhľad. No môže to mať aj negatívnu stránku. Môže pôsobiť ako omietka. Táto technika je vhodná pre jemnejšiu pleť. Pleť zafixujte len jemne púdrom. Na záver naneste fixačný sprej.

Výsledný makeup závisí nielen od kvality jednotlivých produktov, ale aj od techniky. Dovolím si tvrdiť, že práve technika stojí za dokonalým výsledkom. Ale aj za tým nedokonalým. Nízky budget nemusí znamenať zlé produkty.

Na záver už len jeden tip na článok kolegyne blogerky. Zmieňuje sa v ňom o tipoch na produkty, ktoré sú vhodné  na jarný makeup. Užívajte krásne dni:)

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk