NAJLEPŠIE RIASENKY ZA PÁR EUR

Riasenky za pár eur. Mimoriadne obľúbená téma a ja verím, že tento článok opäť zaujme. Lacné a efektívne produkty sú najpozerateľnejšími videami na mojich sociálnych sieťach. 

Aký rozdiel je medzi „obyčajnými“ maskarami a luxusnými značkami?

Dnes je skvelý výber. Za pár eur si viete kúpiť naozaj fungujúcu riasenku. Ale ak ste mali aj tú luxusnejšiu variantu, možno ste objavili drobné rozdiely. A možno nie. Bude to znieť čudne, ale niekedy je potrebné dozrieť na ten vyšší level. Druhá strana mince je, že nie každá vychýrená značka ponúka perfektné riasenky.

Roky som pracovala pre selektívne značky. Poznám rozdiel tých aj tých. V čom to je? Sú to jemné rozdiely, ktoré v konečnom dôsledku vyvolávajú skvelý dojem. Sú to drobnosti ako mäkšia kefka, s ktorou sa nepoškrabete. Určitá pružnosť v tvare či praktickejšia alebo príjemnejšia dózička. Trvanlivosť, efekt a v neposlednom raze zohráva silný dojem i dizajn.

Nie každý má však 35,-Eur na „značkovú riasenku“. Najmä ak ste silná spotrebiteľka a miniete jednu riasenku za mesiac. 

Mám si teda kúpiť tú drahšiu riasenku?

Ja by som povedala, že máte vyskúšať všetko, a pokúsiť sa to rozlíšiť. Na základe vlastnej skúsenosti si spravíte mienku. Aj medzi luxusnými značkami sa nájdu úplne nefunkčné veci. To, či riasenka bude fungovať k vašej spokojnosti závisí od mnohých faktorov. Poviem príklad. Máte dlhé riasy. Kúpite si takú, ktorá má urobiť objem. Žiaľ, zlepí vám riasy. Nie je totiž stavaná na dlhé mihalnice. Bola vyrobená pre krátke. Tam dokáže urobiť divy. 

Konzistencia krému vo vnútri dózičky je veľmi dôležitá. Niektoré značky majú príliš vodovú textúru. Riasenka potrebuje často čas, aby pôsobením vzduchu a používaním zhustla. Až vtedy sa dostaví ten lepší efekt.  riasenky

DERMACOL MEGA LASHES VOLUME&CARE

Maskara do 10,- Eur, ktorá mi vydržala dosť dlho a mám už druhú. Celkovo môžem povedať, že česká značka Dermacol má vynikajúce maskary. Aj vtedy, ak sú vaše riasy naozaj krátke. Mega lashes volume&care je objemovka. Až na trošku tvrdšiu kefku, je skvelá. 

DERMACOL ILUSIÓN

Je to už dávno, čo som ju mala. Pamätám si však práve veľmi praktickú kefku. Nanášala farbu od prvých kratších rias po koniec. Dermacol maskary majú veľmi dobrú textúru samotného čierneho krému. Ja na nich nemôžem povedať krivého slova. Myslím, že mnohé z vás netušia aké sú tie maskaray dobré.

riasenky

                                    ESSENCE LASH PRINCESS RIASENKA

curl&volume mascara

Tejto som síce ja osobne nikdy neprišla na chuť, ale poznám množstvo dievčat, ktoré ju milujú ako objemovku. Koľko ľudí, toľko chutí veru. Zaraďujem ju sem však aj preto, že tento článok je aj o vašich skúsenostiach. 

L´OREAL VOLUME MILION LASHES 

Táto objemovka prišla ku mne nedávno. No, napriek slušnej dĺžke mihalníc som zažila jedno malé sklamanie. Vydržala veľmi krátko. Doslova mám pocit, že to bolo na pár použití. Je možné aj to, že nebola čerstvá. Môžem len predpokladať. Je to však škoda, pretože to ničí meno tejto značke a všetkým jej maskarám. Všimli ste si, že my ľudia máme tendeciu, kvôli jednej nepoužiteľnej veci, haniť celú značku? riasenky

MAX FACTOR 2000 CALORIE

Ikonická riasenka značky Max Factor. Pre mnohé ženy, doteraz jediná funkčná maskara. Ja s ňou žiaľ až také dobré skúsenosti nemám. Na mojich krátkych riasach neurobila žiaden zázrak. Ale musím ju objektívne spomenúť, pretože s touto maskarou sú spokojné davy žien. Max Factor má svoje miesto v mojom srdci už navždy, keďže to bola prvá značka, pri ktorej som štartovala.

MAYBELLINE THE COLOSSAL BIG SHOT DARING BLACK

Americká značka Maybelline má podľa môjho názoru všeobecne výborné maskary. Je to slušná objemovka, ktorá sedí aj na dlhších riasách. Dodáva riasam sýtu čiernu farbu a dobre drží. Riasy nemajú mega objem, ale je to pohodička, ktorá sadne. Sú na ňu rozporuplné recenzie, ale ja som bola spokojná. 

riasenky

MAYBELLINE SNAPSCARA

Považujem ju za skvelú, ale najmä pre stredne dlhé a naozaj dlhé riasy. Skúšala som ju počas môjho krátkeho obdoba (inak používam sérum na riasy), a vtedy nefungovala. Má kefku, ktorá vytáča riasy. A jej veľký benefit vidím v tom, že sa odličujem len teplou vodou. Vydržala mi veľmi dlho a napriek tomu, že som ju kvôli testovaniu iných už vyradila, ešte stále je funkčná. riasenky

CATRICE LIFT UP

Skvelá Catrice Lift Up riasenka. Bola pre mňa veľkým prekvapením, pretože všeobecne Catrice riasenky nie sú zrovna moja šálky kávy. Ale tie posledné, ktoré Catrice launchuje, sú super. Z tejto edície existuje aj vodeodolná verzia. Má gumenú kefku a dobre oddeľuje riasy. Objem a vytočenie sú výborné. V čase, keď som ju skúšala som mala kratučké riasy.  Za cenu okolo 4 Eur, je to že fúha:).

CATRICE PURE VOLUME MASCARA

Veľmi jednoduchá a štíhla kefka. Možno preto je tak fajn. Nie som si úplne s jej opadávaním (čosi sa mi zazdalo), ale nie som jediná, čo ju oceňuje. Jednoduchosť kefky ju predurčuje k príjemnému objemu s oddelenými riasami. Konzistencia krému je výborná. Za tak nízku cenu, nie je čo riešiť. 

riasenky

PUPA VAMP! SEXY LASHES 

Jedna z tých Pupa maskár, ktoré robia veľký dramatický objem. Občas to však trochu zlepí. Aj tak si však hovorím, že ak hľadáte riasenku s výzorom hrubých rias, táto sa vám bude páčiť. Všeobecne Pupa maskary patria medzi tie, ktoré rada odporučím. Pre kratšie a stredne dlhé riasy ako stvorená. Rátajte však s hrúbkou rias, ktoré niekedy pôsobia zlepene. 

Tento článok je o slušných a fungujúcich riasenkách. Nebudem v  ňom spomínať nenaplnené očakávania. Je to úplne zbytočné. Každá z nás má inú preferenciu a typ rias. Niekto má kratučké a jemné. Niekto dlhé a vytočené. A niekto taký stredný priemer.

Technika nanášania je nemenej dôležitá. Ak držíte riasenku a idete ju použiť, skúste akoby otočiť zápästím pri jej nanášaní. Dostanete vytočený vzhľad. 

Je nutná podkladová báza na riasy?

Ak máte kratučké riasy, tak je podkladová báza riešením. Mám odskúšanú od značky Dermacol a Lancome. Obe sú veľmi fajn. Podkladová riasenka dokáže spevniť riasy a každej riase dodať plnosť. Akonáhle na to aplikujete čiernu farbu z druhej riasenky, chytíte hrúbku. Pri odličovaní to môže ísť ťažšie dolu, ale dvojfázový odličovač, alebo dobrý odličovací balzam to spraví. Niekto je na riasy úplny maník, a potrpí si na všetky tie maličkosti, ktoré spravia dokonalé riasy.

Verím, že ste našli malú inšpiráciu na skúšanie vašej ďalšej maskary. Uvítam lacné a skvelé tipy, ktoré mi prosím hoďte do komentov. Ak sa vám článok zapáčil, zdieľaniu sa poteším. 

Krásny deň

Zdielajte s kamarátkou

Comments

    • je pravda, že akákoľvek riasenka, ktorá ma vytočiť riasy to urobí, ale nie tak, akoby ste mali kliešte, alebo kulmičku na baterky. Čiže postup je najprv kliešte a potom riasenka.
      A toto pomôže najviac.:)

  1. Ahoj všechny baby, skvělé na odlíčení jakékoli řasenky je Balea odličovací olej…1 2 3 a je řasenka rozpuštěná. Používám ji do dlaní a promnu celý obličej, opláchnu vodou a make up je pryč. Je bez parfemace a funguje úžasné i na moje citlivé oči 🤩

    • myslím, že som ho už skúšala, a viem, že viaceré blogerky chválili. Z týchto mega jednoduchých za pár eur je dobrý aj ked vonavejší Dermacol odličovací olej. Dakujem za koment:)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk