Ovplyvnila Ashwagandha AA+ môj život?

Krásny deň dámy. Dnes to bude zase takým prehovorením ku nám ženám, alebo zdieľaním sa. Môžeme to nazvať tak či onak. Každá z nás má doma nejaké doplnky výživy. Niektoré berieme skutočne pravidelne, niektoré len občas, lebo nám je zaťažko otvoriť skrinku. Sú tu však isté faktory, na ktoré my ženy musíme dohliadať. Kývajúci sa hormonálny stav, pôrody, obdobie šestonedelia, stres, workoholizmus, negatíva dnešnej doby, modré svetlo…atď. A preto, sa stáva ASHWAGANDHA AA+ súčasťou mojej výživovej rutiny.

ŽIVOT DNEŠNEJ MODERNEJ ŽENY JE EXTRA RÝCHLY

Ak žijeme vo svete, ktorý je súčasný, tak je náš život pomerne rýchly. Zdá sa mi, že až príliš. Neviem čo by tento proces spomalilo, ale obávam sa, že snáď len útek mimo spoločenstva, do samoty. Možno však i zmena trvalej adresy kdesi veľmi ďaleko, ale mimo veľkomiest. Dnešná rodina žije stíhačkovou rýchlosťou. Ak žijete vo veľkom meste, skoro ráno vstanete. V strese naháňate deti do obliekania, raňajok, rozvoz do škôl a poobede ich zase vyzdvihujete do krúžkov. Kdesi pomedzi to, musíte stihnúť odrobiť 8 hodín v práci, občas i nakúpiť, a ak majú vaše deti krúžky, tak dojdete domov „upachtené“ a pripravíte čosi na jedenie. Potom to musíte spratať, deti donútiť sa učiť, naložiť do sprchy a prinútiť ich ísť spať. Okolo 20h môžete mať nejaký čas pre seba. Ak sa to vôbec takto dá nazvať.

Aswagandha AA+

Toto je príklad bežnej ženy, ktorá pracuje v meste, a býva 30km od miesta vykonávania práce. Ženy sú z toho väčšinou totálne vystresované, a napriek hľadaniu dokonalej organizácie, to zväčša nevychádza, pretože to jednoducho nie je možné.

Moje deti sú ešte malé, a škôlku majú v dedine. Nemusím ich voziť, stačí mi ísť pešo. Moja práca je slobodným povolaním, čo mňa však núti tvoriť a pracovať ešte viac. To, že som workoholik je pravda pravdúca. Keď pracujete z domu, a nie ste jediná osoba v domácnosti, ktorá takto funguje (rozumej môj muž), tak je potreba aj dačo navariť, a opäť sme pri rannom spratávaní, potom zase varení a opäť sa opakuje spratávanie. Pomedzi to, otváram PC, a premýšam nad zaujímavým obsahom na sociálne siete. Domáce školy líčenia ma nútia pracovať mimo dom, a je to príjemná zmena, no neustále zabúdam, že doma už pracovať nemám, pretože som už vlastne odpracovala, čo som mala. Ale ja mám pocit, že nestíham.

Ashwagandha AA+

Čo som týmto dlhým predslovom chcela povedať? 

Že všetky z nás žijeme podobné životy. Že každá z nás, či už má alebo nemá rodinu, to má náročné. A ešte sa tvárme, že sme v pohode. Byť dobrou a kľudnou mamou si vyžaduje nebyť v strese a obrovskú dávku trpezlivosti.  Takže ja do seba už tretí mesiac „pchám“ Ashwagandhu AA+ a pozorujem výsledky.

Aj vás som sa spýtala, čo vám Ashwagandha AA+ priniesla odvtedy, čo som ju prvý krát spomenula v článku. Mám len pár odpovedí, napriek tomu, že ste využívali môj kód ELISKA15 (ktorý stále platí) a skúšate taktiež tento zaujímavý doplnok výživy.

Zoberme to od začiatku – ČO JE ASHWAGANDHA AA+?

Mojimi slovami povedané, je to ženský booster. Ovšem nemusia ju konzumovať len ženy, ja som Ashwagandhu AA+ napríklad naordinovala aj môjmu mužovi a to kvôli vylepšeniu spánku. Slovo „ASHWAGANDHA“ je odvodené z dvoch slov pochádzajúcich zo sanskritu. „Ašva“ znamená kôň a „ganda“ znamená sila. Čo teda dokopy znamená „konská sila“. Ashwagandha je totiž rastlina, ktorá sa pravým menom volá Withania somnifera Dunal, ale zrozumiteľne povedané, ide o indický ženšeň.

Ashwagandha AA+

Klinické testy zaraďujú túto rastlinu medzi ADAPTOGÉNY. Adaptogény spôsobujú organizmu vylepšenie a vysokú odolnosť voči vonkajším vplyvom. Okrem iného u žien ovplyvnia a vyvažujú hormonálny systém, vyrovnávajú hladinu stresu, majú afrodiziakálny účinok, a normalizujú hladinu cukru. Na mentálnej úrovni sa bavíme o jasnosti mysle a akomsi sviežom mozgu.  Aswhagandha AA+ od Avity je môj výber, ktorý budem schopná brať dlhodobo, aj kvôli prijateľnej cene. Avita je slovenská spoločnosť a mám informácie z pozadia, ktoré u mňa vytvárajú pocit dôvery.

Ak sa vám nedarí mať pokojný spánok, vyskúšajte ju. Ja som s Ashwagandhou AA+ kdesi na konci druhého mesiaca a zdá sa mi, že spím ako drevo. Môže to samozrejme ovplyvniť dosť veľa vecí, aj to, že my od zimy spíme s oboma deťmi na jednom roztiahnutom gauči, vďaka čomu naozaj tie deti spia. A aj keď ide o gauč, dávam prednosť dokonalému spánku bez nočného presúvania sa k deťom, kde na mňa po každé niekto vykladá nohu, alebo dostanem nechtiac lakťovku do hlavy.

Čo ste mi napísali VY?

Moja dávna nevesta (už sú to 4 roky, od jej úpravy), mi povedala v čase, keď som ja s Ashawagandhou AA+ začínala, že jej veľmi pomohla v jej psychických stavoch. A že vďaka nej nemusela utekať k psychologóvi alebo psychiatrovi. Pozadie tejto žienky poznám, je to citlivá žienka a tiež už mamina, a viem, že v minulosti navštevovala psychiatra.

Jedna z mojich sledovateliek na Instagrame mi napísala, že jej bolestivá menštruácia je preč, za čo určite vďačí Ashwagandhe AA+.

Ashwagandha AA+

Hlavnou zložkou Ashwagandhy AA+ od slovenskej spoločnosti AVITA je práve ženšeň indický. Pri jej výrobe sa používa tzv. „zelená chémia“ bez použitia alkoholu či iných chemických rozpúšťadiel. Obsah jednej kapsule je 300mg, a doporučená dávka sú 2 kapsule denne pre dospelého človeka.  Či cítim niečo ja? Okrem tvrdého spánku snáď len pokoj. Ale ja viem, že pokoj má súvis s prácou a tým, že deti sú v škôlke. Ovšem o adaptogénoch už čosi viem, a preto si myslím, že to vyskúšam brať dlhodobo. Je potrebné brať takýto doplnok výživy aspoň 2 mesiace. Ja si myslím.

ZHRŇME SI ÚČINKY ASWAGANDHA AA+ OD AVITA
  • silný antioxidant
  • harmonizácia hormonálneho systému
  • reprodukčné a sexuálne zdravie
  • správna činnosť štítnej žľazy
  • regulácia hmotnosti a chuti do jedla (dúfam, že to myslia aj pre tých, čo potrebujú pribrať a rovnako pre tých, ktorí schudnúť)
  • zlepšenie spánku
  • mala by sa zlepšiť kvalita vlasov a kože
  • zlepšenie pamäte (toto potrebujem ako soľ)

Avita najnovšie zaviedla aj dopĺňanie kapsúl v ekologických baleniach, kde sa za tú istú cenu, ako pri krabičke, máte ešte 14 kapsúl grátis. Takže vlastne sa snažia stlačiť potrebu používania plastov. Týka sa to viacerých produktov. 

V tomto článku by som rada spomenula, že okrem lipozomálneho kolagénu a magnézia, skúšam aj Aloe vera enzýmy a Joy flex, ktorý je určený na kĺby.  Pri Aloe vera enzýmoch už mám aj výsledky. Je to totiž doslova enzým, ktorý vám pomôže stráviť ťažšie jedlo a keďže ja som papáčik, tak sa mi občas stane, že mi niečo nesadne. Aloe enzým poslúžil ako pán ENZÝM.  A teda ALOE VERA ENZÝMY môžem len doporučiť. Pretože to funguje.

V ESHOPE AVITA môžete naďalej využívať môj kód ELISKA15 až do odvolania. 

Budem veľmi rada, ak mi poskytnete spätnú reakciu. Ak beriete niektorý z mojich vyskúšaných produktov z Avita, podeľte sa o skúsenosti, aby som ich mohla odovzdávať ďalej.

Prajem vám krásny deň a veľa síl:)

Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Eli napísala si to krásne.Život dnešnej ženy je niekedy priam hektický.Ku všetkým aktivitám , ktoré si spomenula pridám ešte niečo za ženy,ktoré žijú v aktívnom RD.Nachovať 2x, pokosiť,seno prevrátiť 3x,do záhrady zájsť 1x,aj polia čakajú,nie tak aktívne,ale aj tie treba pozrieť.Áno je to tažšky život,ale napriek všetkej drine krásny a chutný.Pretože to čo si doma vypestujem a vychováme, chutí famózne.A mne naozaj neostáva veľa času na seba,ale snažím sa.Viac ho mám v zime.Kozmetiku nechávam VŽDY na tvoje posúdenie,pretože si v tomto obore úžasná ❤️
    A preto idem vyskúšať tento zázrak z Avity,potom dám vedieť moje pocity.

    Vďaka v mene všetkých žien,že ťa máme ❤️🔝😘🥰

    • No to máš pravdu Paulinka, že mať záhradu a statok sú veci, ktoré teda s obdivom kukám, ako dokážete:) nezabudni uplatniť kod, a dakujem

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk