DOUBLE WEAR ALEBO DOUBLE WEAR NUDE, KTORÝ JE LEPŠÍ?

Ahojte krásky,

mám pre vás preveľmi obľúbenú tému. Predpodkladám, že takmer každá poznáte najznámejšie makeupy od Estée Lauder. Double wear stay-in-place a stále ešte novú vec, Double wear nude water fresh. Ak aj nepoznáte tento nový, starý vám až tak predstavovať nemusím. Zistila som v jednom zo svojích príspevkov, že téma makeupu, ktorý vydrží 24 hodín, je viac než obľúbená. Toľko komentov na Instagrame, ale aj na Facebooku už dávno nebolo. Viaceré ste mi porozumeli, pretože som sa vyjadrila k DW 24 hodinovému ako ku makeupu, z ktorého mám zmiešané pocity. Veľmi ma potešilo, že tieto pocity zdieľate so mňou podobne. Preto dnešná téma, či je lepší Double wear alebo jeho ľahšia a vodnatá verzia Double wear nude bude pre vás zodpovedaním týchto otázok.

KTORÝ JE TEDA LEPŠÍ?
DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE ALEBO DOUBLE WEAR NUDE WATER FRESH?

Odpoveď na túto otázku neexistuje. Možno nebudete každá so mňou súhlasiť.  Podľa môjho názoru, sú to dva absolútne rozdielne makeupy, ale s rovnakým základom. Každý má úplne inú úlohu a je určený pre rozdielne typy žien. Nie podľa typu pleti, ale skôr preferencií. Každá totiž očakávame od makeupu niečo iné. Ale zároveň túžime po dokonale vyzerajúcej a bezchybnej pleti.

AK CHCEŠ VEDIEŤ ÚPLNE NAJVIAC O DOUBLE WEAR 24 HODINOVOM čítaj TU.

Ktorý je lepší, Double wear alebo Double wear nude?

AKÝ JE TEDA ROZDIEL MEDZI DW 24 HODINOVÝM A DW NUDE WATER FRESH?

V skratke ešte raz poviem, že Double wear stay-in-place je veľmi trvácny makeup, ktorý prežije všetko. Dokonca vydrží na pleti viac ako 24 hodín. Avšak to samozrejme záleží od pleti, jej stavu, vonkajších okolností atď. Väčšina z vás ho miluje, a niektoré premýšľame ako sa k nemu vlastne postaviť.  Moje zmiešané pocity som vlastne v tom príspevku vyššie  (viď link-oplatí sa prečítať), vyriešila tým, že je pre mňa fajn ho obmieňať za niečo ľahšie.

A TERAZ, ČO ĽAHŠIE TO TEDA MÁ BYŤ?

Pred pár mesiacmi prišiel Estée Lauder s novinkou. Vymysleli akúsi ľahšiu formu tohto populárneho makeupu. Pretože nie každá chceme na sebe ťažký akoby  betónový podklad. Alebo len zriedkavo, keď to vyžaduje príležitosť.

DOUBLE WEAR NUDE WATER FRESH, je oveľa ľahší a sviežejší makeup. Jeho krycia schopnosť je max stredná, ale dokážete ju zvýšiť pomocou dobrej techniky nanášania makeupu. Tou technikou je použitie makeupového štetca alebo hubky.  S použitím štetca vždy dosiahnete aj vyššiu kryciu schopnosť. Týka sa to akéhokoľvek makeupu alebo dokonca BB krému. Avšak tento makeup je primárne určený pre ženy, ktoré nechcú vyzerať ako bábiky s porcelánovou pleťou. To znamená, že sa uspokoja s prirodzenejším vzhľadom, aj keď sem tam nejaká tá nedokonalosť bude vidieť.

Pocit pri Double wear nude water fresh  je oveľa jemnejší a čo je veľmi dôležité skutočne drží celý deň. Je to klasické 30ml balenie bez pumpičky. Ja mám odtieň 4n1, čo je stredný olivový odtieň, pretože mám žltý podtón pleti.

NEZNÁŠAM, KEĎ MAKEUP NEMÁ PUMPIČKU ALEBO MOŽNOSŤ VYTLÁČANIA.
ČO S TÝM VIEM UROBIŤ?

Estée Lauder to vymyslel takto. Vy si viete pumpičku dokúpiť a STRIEDAŤ OBA MAKEUPY. Určite sa na túto pumpičku informujte v predajniach. Istotne viem, že v bratislavskom butiku v Auparku ju majú.

Ja doporučujem vlastniť oba makeupy, pretože niekedy potrebujete ten silnejší a niekedy ľahší. Tých dôvodov môže byť viacej. Predstavte si, že ste sa fakt vyhádzali a potrebujete všetko zakryť. Alebo iný prípad. Čaká vás, ale že naozaj mimoriadne náročná noc a chcete, aby ten makeup prežil všetko. I možnosť letného nočného kúpania. Tak voilá, Double wear stay-in-place. Áno presne, je vodeodolný.

Ale sú aj také dni, v ktoré sa cítime skvele a na pleti žiadna chybička. Ideme len na trhovisko, alebo je vonku fakt horúco, a nemáte chuť na ťažký makeup. Alebo ste žena, ktorá chce vyzerať sviežo, ale nalíčene.

Môj osobný tip!!!
majte napríklad Double wear stay-in-place na zimu vo vašom odtieni a na leto Double wear Nude v tmavšom odtieni

alebo

skúste tieto dva makeupy vzájomne zamiešať a takto naniesť na pleť, získate trošku silnejší makeup a zároveň si viete nakombinovať farbu, ktorá bude vyhovoať, keď ešte nie ste úplne opálené, ale zase naopak ani tak bledé

Double wear alebo Double wear nude, ktorý je lepší?

MÁM POD NEHO EŠTE POUŽIŤ KRÉM ALEBO AJ BÁZU?

Vždy musíte použiť krém. Nech máte akúkoľvek pleť, potrebujete vždy hydratovať. Samozrejme vyberáte krém podľa vášho stavu či typu pleti. Podkladová báza pod makeup je skvelá pomôcka k zabráneniu lesknutia sa, alebo vyplnenia pórov, či zahladenia vrások. Viac o skutočne funkčných bázach sa dočítaš TU alebo TU.

Ako si vyberiem ten správny odtieň?
  • prvou najlepšou možnosťou je navštíviť spomínaný bratislavský butik Estée Lauder, kde na to majú taký malý prístrojček (viď leták na fotke)
  • druhou možnosťou je poprosiť asistentku predaja alebo vizážistku v predajni, kde sa tento makeup predáva o pomoc, nech vám ho vyskúša
  • treťou možnosťou je požiadať o vzorku odčapovania odtieňa do maleho kelímku a v kľude si ho doma vyskúšať
  • makeup skúšajte zásadne na líčkach, berte do úvahy, že čelo je tmavšie a krk svetlejší. Preto vyberajte taký odtieň, ktorý je niečo medzi tým.
  • najdôležitejšia vec je, vybrať taký odtieň, ktorý bude súhlasiť s podtónom vašej pleti (žltá-olivová, béžová, ružová)

PRE AKÝ TYP JE MAKEUP DOUBLE WEAR NUDE WATER FRESH URČENÝ?

V podstate je určený všetkým ženám bez ohľadu typu pleti. Chcem tým povedať, že ho znesie akákoľvek pleť, ale pri veľmi mastnej doporučujem použiť ešte zmatňujúcu podkladovú bázu. Ak ste priveľmi suchá, môžete si pomôcť hydratačnou podkladovou bázou. Trošku vyššie sú linky na oba staršie články na blogu.

Ak som náhodou nezodpovedala všetky otázky, ktoré súvisia s týmito makeupmi, kľudne píšte do komentára. Veľmi ma potešia vaše skúsenosti.

Sledujte môj Instagram a moje instastories, kde sú stále nejaké novinky. INSTAGRAM.

MAJTE KRÁSNY DEŇ

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk