OČARUJÚCE PÚDROVÉ PERLY DERMACOL, BETTY BARCLAY A LABELLINO

Ahojte krásky,

dnes mám pre vás očarujúce novinky. Zo všetkých týchto kozmetických noviniek som taká nadšená, že ani neviem ako začať:) Zamilovala som sa totiž hneď do prvých vecičiek v názve, a tými sú púdrové perly od Dermacolu. Popíšem vám ako sa takéto púrové perly používajú, pre koho sú vhodné a aký krásny darček môžu byť pre ženu, ktorá sa rada líči. Vlastne, každá by ste ich mali mať. Nikdy by som na seba nepovedala, ako veľmi ma osloví Betty Barclay vôňa. A ako poslednú novinku vám uvediem ďalši tri Labellina,

očarujúce púdrové perly Dermacol, Betty Barclay a Labellino

Kvôli tejto fotke som odštikla pár konárikov v Mierove. To je tam, kde je ten krásny kaštiel „Castel“, a kde sa robia malé, ale rozkošné svadby.  U nás totiž nič podobné nekvitne, a keď aj, tak len za bránami.  A to by som už nedala, ak mi rozumiete:))

PREČO SI MYSLÍM, ŽE MÁTE MAŤ VŠETKY TRI PÚDROVÉ PERLY DERMACOL?

Prvou a tou najzákladnejšou vecou je, že všetky tri druhy sa hodia každej žene. Tieto púdrové perly sú totiž vyrobené tak, že sú neutrálne.  Keď som ich dostala od Dermacolu, prvá myšlienka, ktorá mi napadla, bolo „však vyzerajú ako Meteorites perly z Guerlainu“. Možno je to povážlivé tvrdiť, ale líčila som pre nich niekoľko rokov a perly od Guerlainu dobre poznám. Takéto akoby kartónové balenie perál z Guerlainu, totiž nájdete na letiskách. Je to praktické, a najmä EKOLOGICKÉ (pre všetky ženy, ktoré chcú vlastniť kozmetiku s čo najmenej zaťažujúcim balením).

Druhá vec, ktorá mi udrela do nosa bola vôňa. Ešte sa mi v žiadnej kozmetike nestalo, že by vôňa bola tak podobná tej z perál Meteorites. Aby ste mi rozumeli, Meteorites perly sú úplne ikonickým produktom tejto značky. Je to jedno z tých najkrajších líčidiel, ktoré niekto veľmi šikovný a originálny vynašiel. Vďaka vôni, baleniu a efektu. Iste, ich cena je asi 5x vyššia ako v Dermacole.  Ich výhoda je, že vydržia aj dva roky pri dennom použití. Avšak nie každý si môže túto kozmetiku dovoliť, a práve produkty, ktoré sú „lacné a funkčné“ sú u vás veľmi obľúbené. Gramáž je 25g a to je úplne to isté ako pri Guerlaine. Pre tých, ktorí netušia čo znamená značka „Guerlain“. Guerlain je najstaršia kozmetika na svete a pán Guerlain vyrábal vône na objednávku pre ruský cársky dvor alebo Napoleona. Takže je to ikona.

Ako som povedala, vôňa je absolútne dokonalá. Voňajú čistotou, púdrovosťou a niečím podobným ako sú fialky. Na každom balení sú ornamenty akoby nakreslených kvetov. Musím povedať, že toto mi tiež pripomína Guerlain, ich posledné inovované balenia. Možno aj odkukali, neviem.

Je to jednoznačný produkt „Must have“, a keď si chcete vybrať len jedny z nich, je veľmi ťažké sa rozhodnúť. Pretože každý jeden druh je na niečo iné.

V ČOM SÚ SKVELÉ TIE V ZELENOM BALENÍ  „TONING BEAUTY PEARLS“

Tónujúce perly obsahujú tri rôzne farby. Zelené, žlté a perlovo-ružové. Niektoré perličky sa udrú o seba a rozbijú sa. Pri vysoko kvalitných značkách sa takáto skutočnosť vyskytuje veľmi zriedka a prechádzajú prísnou kontrolou. Ale stane sa i tam, že sa nájdu perly, ktoré nie sú celé. Nijako to neovplyvňuje kvalitu nanášania. Je to len estetická vada.

Tieto farby perál sú vhodné pre každú z vás. Sú to jednoducho ROZJASŇUJÚCE perly.

Pamätajte si prosím, že rozjasniť potrebujeme všetky. Aj keď máme 20, a aj keď máme 40 a viac. Vždy to pleť opticky omladí.

 

Očarujúce púdrové perly Dermacol, Betty Barclay a Labellino

POTREBUJEM AJ TIE RUŽOVÉ, ILLUMINATING BEAUTY PEARLS ?

Aj keď ružovým perlám dali označenie „illuminating“ čiže „rozjasňujúce„, pre mňa i pre vás, sú vhodné najmä na líčka. Obsahujú totiž naozaj len rôzne ružové odtiene. Na prvý pohľad vyzerajú intenzívne, no nedajte sa oklamať. Na ďalšej fotke je na mojej ruke ukázané, ako výrazné sú. A je teda vidieť, že sú len jemne ružové a vyzerajú výborne ako „zdravíčka“. Ide o partiu na lícach, ktorá sa vytvorí vtedy, keď sa usmejete. Tie vyduté miesta, to je to správne miesto na zdravíčko.

MNE SA RUŽOVA NEHODÍ..

Prečo si myslíte, že sa vám ružová nehodí? Je toľko odtieňov ružovej a toľko rôznych textúr, ktoré tiež ovplyvňujú vzhľad. Nie je ružová ako ružová. Táto ružová sa naozaj hodí každej, na pomyselné „zdravíčka“ na líčkach. Dodá pleti len tak potrebnú sviežosť a mladosť. Kombinovať si ich samozrejme môžete i s inými líčkami alebo s poslednými bronzovými perlami, ktoré použijete na zvýraznenie lícnych kostí.

Očarujúce púdrové perly, Betty Barclay a Labellino

Očarujúce púdrové perly, Betty Barclay a Labellino

IDE LETO, BRONZING BEAUTY PEARLS SA HODIA

Posledný typ od Dermacolu perál tvorí žlté balenie s obsahom hnedých a svetložltých perál. Keď som ich skúšala, príjemne ma prekvapil veľmi ľahký a decentný vzhľad. Na tvári sa mi objavil jemný lesk, akoby som bola len veľmi sviežo nalíčená, a spôsobili to práve tieto perly. Taktiež som ľahučko zahnedla. Je to úžasný produkt pre totálne bledule, ale i pre ženy, ktoré sa jednoducho boja použiť čokoľvek.

Ako mám používať tieto perly? Čím si ich mám nanášať?
  • vo vnútri balenia je mäkká labutienka a samotná labutienka je od perál oddelená fóliou. Môžete použiť túto labutienku.
  • ja dávam prednosť štetcu na púder, nanesiete púder rovnomernejšie
  • rukou doslova oblapíte celé kartónové balenie, (takto zabránite vyskakovaniu guličiek), a krúživým pohybom používate štetec
  • rozjasňujúce perly „TONING“ môžete použiť miesto klasického púdra na celú pleť
  • ružové „ILLUMINATING“ sú ideálne len na líčka
  • bronzové „BRONZING“ sa môžu používať buď na celú tvár, dekolt, ramená, alebo len na lícne kosti, napríklad v kombinácii s ružovými
Očarujúce púdrové perly, Betty Barclay a Labellino
MÁM EŠTE POUŽIŤ INÝ PÚDER?

Toto je púder, iný už nepotrebujete. Možno v prípade veľmi mastnej pleti a túžbe používať i rozjasňujúce perly. Vtedy to urobíte tak, že použijete svoj zmatňujúci a fixačný púder, a navrch v jemnulinkej vrstve perly. Akékoľvek. Avšak aj svoj vlastný púder používajte v decentnej vrstve. Vždy je to krajšie a prirodzenejšie ako vrstva. U všetkých ostatných pletí sú púdrové perly od Dermacolu normálnym púdrom, ktorý sa zväčša používa so štetcom a aj fixuje makeup. Jedine ružové perly slúžia viac ako líčka.

Chcete ich používať miesto makeupu? 

Akékoľvek perly nedokážu nahradiť vlastnosti makeupu. Ale v prípade, že sa cítite tak, že vy makeup nepotrebujete, alebo ho jednoducho nemáte radi, môžu byť perly príjemným rozjasňujúcim prostriedkom na vašej pleti. V lete veľa žien a dievčat nepoužíva makeup. Ale perly sú i v tomto prípade žiadúce. Čiže je to na vás.

PERLY NENAHRADIA MAKEUP, PRETOŽE MAKEUP JE NIEČO, ČO VÁM DOKÁŽE VYTVORIŤ DOKONALÚ PLEŤ.

Ich cena je úžasná, okolo 10,- a nájdete ich buď v bratislavskej predajni Dermacolu alebo na ich WEBE tu.

Ja som musela vytvoriť také malé krátke hovorené video, ktoré si prosím pozrite. Určite sa v budúcnosti chystám točiť videá a dávať ich youtube, ale na to treba trošku viac času. Toto video sa mi sem nezmestilo, tak je ako prvé video vôbec na mojom YOUTUBE KANÁLI.

BETTY BARCLAY BEATIFUL EDEN 

Nikdy som nebola na tento typ vôní. Myslím kategóriu. Poväčšinou som okolo nich prešla, bola to pre mňa tá menej zaujímavá polička v parfumérii. No, potvrdila som si len to, čo tu píšem a predsa som toto nedodržala. Že aj medzi takýmito masmarketovými značkami je možné nájsť krásny a ženský skvost. Keď som dostala Beatiful Eden, zaujala ma veľmi pekná krabička. Aj dizajn je dôležitý, dokonca pri takomto type značiek obzvlášť. Jemné kvetinkové balenie bolo chutné. Vo vnútri som našla nádherný flakónik . Dokonalý k tomuto ročnému obdobiu.

Viete, nie je všetko o mega značkách. Vône ako Betty Barclay stoja len pár eur oproti nim. Často voňajú lepšie a výdrž môže byť podobná. Aj keď môžete vlastniť naozaj drahú značku, neznamená to, že bude na vás držať hodiny.  A naopak niekedy tá „lacná“, je trvanlivejšia.

Skúste si predstaviť rajskú záhradu plnú rozmanitých a nádherne voňajúcich kvetov. A všade okolo vás lietajú farebné vtáky. Vôňa kvetov vás zahalí svojím závojom a spev vtákov budete počuť v ušiach. Budete sa cítiť štastnejšie, a možno i krajšie. Toto je BEATIFUL EDEN.

Toto je presne ten typ vône, ktorý vám vyčaruje úsmev. Ako darček musí spraviť radosť. Kvetinková, ale nie ťažká vôňa sa musí páčiť každému.

Očarujúce púdrové perly Dermacol, Betty Barclay a Labellino

Očarujúce púdrové perly Dermacol, Betty Barclay a Labellino

Chcete typ na ovocnejšiu vôňu?

Betty Barclay začína robiť vône aj v takýchto malých rozkošných baleniach a v rôznych odtieňoch flakónikov. Meno tejto letnej vône je „Pure Pastel Mint“.

Očarujúce púdrové perly Dermacol, Betty Barclay a Labellino

MÁTE RADI LABELLINO?

Labello má už svoju vydarené dvojča Labellino. Mne sa páči oveľa viac,pretože je vláčne, správne mastné a voňavé.  V tomto staršom príspevku TU som písala o prvých dvoch a dnes vám predstavujem ďalšie tri nové Labellina.  Kokosové vo fialovom balení, mentolové v zelenkavom balení a vanilkové v krémovom balení. Ktoré sa stane vaším obľúbeným? Toto malinké vajíčko bolo mojou súčasťou každú jednu zimnú prechádzku.

púdrové perly Dermacol,Betty Barclay a Labellino

Ako sa vám páčil tento príspevok? Skúšali ste už niečo? A čo poviete na Labellina? Taká maličkosť a tak poteší:)

Sleduj môj INSTAGRAM, pretože na ňom vyhlásim giveaway o všetky tri krásne Dermacol púdre, vôňu i jedno Labellino.

Prajem vám krásny šťastný a voňavý jarný deň:)

 

 

 

 

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk