VŽDY PRIPRAVENÁ? POTREBUJEŠ TOTO!

Ahojte žienky,
samozrejme nie je nutné brať celý titulok doslova, ale mám tu pre vás niekoľko fajn inšpirácií čo všetko je na jeseň potrebné mať, alebo bez čoho by ste nemuseli vedieť fungovať. Všetky produkty sú nejakým spôsobom spojené s týmito otázkami, a niektoré z nich poskytujú i akési SOS v starostlivosti o pleť či v makeupe. Koniec koncov prichádza jeseň a to je príležitosť si zakúpiť pár vecičiek navyše. Veď sa predsa nebudete líčiť a starať o seba rovnako ako v lete.

Medzi týmito produktami nájdete vecičky, ktoré sú možno i trošku drahšie alebo naopak i veľmi dostupné.  V posledných blogoch som často spomínala značku Bronx Colors, niektoré veci majú veľmi fajn, skúšali ste? Ak áno, podeľte sa s výsledkom v komentoch, zaujíma to i mňa i mnohé iné baby.

Prvá vec, na ktorú by som rada upozornila je, že …….

NAOZAJ KAŽDÁ ŽENA BY MALA MAŤ DOMA 1 ČERVENÝ RÚŽ.

Ak sa spýtate hociktorého chlapa, čo si myslí o červených perách, tak každý jeden vám povie, že je to sexy, a že pokiaľ tá farba sedí tej žene, tak je to úplne „wow“. Ja viem, že nie je jednoduché si takú farbu vybrať, ale v parfumériách je množstvo poradkýň a na Slovensku tiež mnoho vizážistov, ktorí vám s tým pomôžu. Ak sa necítite na sýty rúž ako práve tento na obrázku THE LEGENDARY LIPSTICK  LL06 HOT RED, tak skúste niečo lesklejšie, transparentnejšie, len s nádychom červenej. Ale nezabudnite, tá, ktorá nosí červený rúž, si je istá sama sebou a dáva to patrične najavo.

 

ZÁKLADOM DOKONALEJ PLETI JE MAKEUP.

Odskúšala som a vybrala som tentokrát pre vás makeup od URBAN DECAY NAKED SKIN 3.0. Makeup je ľahučkej textúry, jeho krycia schopnosť je maximálne stredná, ale pocit na pleti je vzdušný a priezračný. Asi aj preto ten názov „NAHÝ“. Je protivráskový  a spevňujúci. Tento odtieň je stredne svetlej farby. Makeup má plastovú nádobku s pumpičkou a je bez parabénov. Som si istá, že si ho obľúbite. Hľadajte ho u nás len v Douglas parfumériách, a tie sú len v bratislavskom Auparku a Eurovei.

 

HĽADÁTE MINI ŠPIRÁLKU? 

Stretla som sa i s uprednostňovaním malého balenia maskary, pretože nezaberie veľa miesta. Vyskúšala som takú veľmi špecifickú špirálku čiernej farby od Bronx Colors s názvom SKINNY MASCARA WATERPROOF.  Skutočne výstižný názov na toto 4ml balenie. Má veľmi zvlášnu kefku, skôr možno niečo medzi kefkou a hrebienkom. Výsledok na mojich mihalniciach síce nesplnil tak úplne moju predstavu hoci nanášanie a samotné nanesenie farbiva i tesne ku korienkom silno chválim. Len moje mihy sú krátke a tak s nimi táto špirálka zázrak neurobí. Pre každého s normálnymi či dlhšími riasami bude skvelá. Určite ju doporučujem, len ja si na tie moje „piďi riasy“, musím vybrať niečo iné.

 

BACK TO SKINCARE…
Mám tu ešte tri produkty nutné na spomenutie. Starostlivosť o pleť je nutnou súčasťou každej ženy. Dnes sa nezameriam ani na odličovanie ani krémy (to nájdete v budúcich blogoch), ale na dve masky, ktoré nás zachránia pred nejakou udalosťou alebo pri vypätí.
Túto prvú príjemnú záležitosť s názvom DRINK UP INTENSIVE OVERNIGHT MASK  od ORIGINS mi dala vyskúšať moja kamarátka, ktorej v tomto blogu i ďakujem. Aplikujete ju väčšinou na večer, dokonca ju nechávate pôsobiť v noci, aby sa pleť dôkladne napila. Keďže cez deň pleť stráca množstvo vody, táto maska pleť opäť vodou zásobí. Má príjemnú čajovú vôňu a krémovú textúru. V podstate sa hodí komukoľvek so suchou či normálnou pleťou, dehydrovanou, zrelou, bojujúcou proti vráskam. Mne sa veľmi páči, len škoda, že u nás nie je. Zato nie je problém ju objednať z netu. Nakoniec by som ešte povedala, že je to taká „zelená“ kozmetika a nie je testovaná na zvieratách, ale na dobrovoľníkoch.

Druhá maska je SOS, keď sa zobudíte s opuchmi, kruhmi a proste otrasne unavenými očami. Alebo keď celý deň sedíte pri PC a potrebujete len tak relax. DERMACOL ponúka HT 3D HYALURON THERAPY v podobe veľmi sviežej masky okolo očí. V balení je 6 kusov párov takých gumených prísavničiek v tvare spodnej oblasti očí pokožky, a veľmi bohato napustenými hydratačným sérom. Neobsahuje žiaden parabén a je vodná pre úplne každého.

 

Neodmysliteľnou súčasťou kabelky, auta, kancelárskeho stola či vrecka na kabáte je balzam na pery. Mám tu niečo veľmi, ale veľmi chutné s názvom LABELLINO. Klasické Labello poznáte, ale obávam sa, že týmto chrumkavým vajíčkam neodoláte. Ja ich mám v dvoch verziách, mentolovej a malinovo-jablkovej. Ako vidíte na obrázku to balenie je rozkošné a mne ulahodila viac ovocná verzia. Pocit je príjemný, necítite parfemáciu na jazyku. Predávajú sa len v sieti DM drogérií a na notino.sk.

 

VOŇA MUSÍ BYŤ VAŠOU SÚČASŤOU

Šetrila som si vôňu MON GUERLAIN na jeseň, pretože sa jednoducho hodí do chladnejšieho počasia. Aj keď mnohé možno nebudete so mňou súhlasiť. Je to vec subjektívna a ja to cítim takto. Veľmi príjemne ma prekvapilo, že práve Angelina Jolie prepožičala svoju tvár tejto neskutočne zmyselnej vôni. Prepadla som jej najmä vo chvíli, keď som ju cítila na kamarátke, a nemohla som si pomôcť. Bola očarujúca. Je dokonalá, absolútne sexy, veľmi ženská a geniálne drží. Je to taký ten typ vône, ktorá vás spraví neprehliadnuteľnou.
Na záver, jasne, že je tých vecí viac čo potrebujeme. Ale niečo si pre vás musím nechať i nabudúce alebo ešte testujem. S určitosťou vám môžem povedať, že chystám jeden príspevok o objavení veľmi prístupnej kozmetiky a jej testovaní a to už v najbližšom čase. Totiž niekedy viete nájsť kvalitu i tam, kde by ste ju nečakali a stojí vás to len pár eur.
Majte sa krásne, ďakujem za všetky vaše pripomienky a sledovania. Chcela by som vás poprosiť ešte o takú malú spoluprácu. Mnohým z vás sa už nechce písať nejaký koment, ale mne by dosť pomohlo, keby ste sa k príspevkom vyjadrili. Či už pozitívne alebo negatívne. 
Kto by chcel sledovať môj blog pravidelne, respektíve dostávať upozornenia, stačí, keď si nájde na pravej strane blogu (webová verzia pre mobily) kolonku „Follow by email“. 
krásny septembrový dník 🙂
eliška
Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Mňa pred pár dňami dostala Florale verzia vône Mon Guerlain a tak som si urobila radosť <3 A ešte otázočka a malý tip: beauty svetom už nejaký ten čas hýbu produkty The Ordinary od zn. Deciem. Skúšala si? 😉

    • Na tú floralku sa chystám privoňať. Som na ňu zvedavá. The Ordinary ešte nie, mám v pláne, všetci sú totiž okolo mňa strašne spokojní. A Deciem tiež zatiaľ nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk