3 PRODUKTY, KTORÉ MI UĽAHČUJÚ ŽIVOT

ahojte krásky,

mám tu také tri produkty, ktoré mi poriadne uľahčili život, respektíve skrátili čas. Najmä to s tým časom vysoko oceňujem, pretože a to je práve jeden z tých produktov, mám doma asi 30 lakov na nechty len akosi málo lakujem. Mám pekný tvar nechtov, v živote som nemala gel, ale zároveň obdivujem krásne upravené nechty žien, ktoré to radšej zveria odborníčke, a nájdu si na tento špás čas. Ja ten čas radšej investujem inde, a preto je toto pre mňa riešenie. Ale i k tomu sa dostanem neskôr.

Prvý produkt je šikovná vecička na VYTÁČANIE RIAS. Nie sú to klasické klieštiky na riasy, ale elektrická kulmička. V minulosti som niečo podobné mala z Tchiba, ale po čase prestala kulma hriať a efekt sa už nedostavoval. Na eshope Krasotika som objavila kulmičku na baterky ARDELL. Je to dokonalý pomocník na vytáčanie rias. Jednoducho zatlačíte zelené tlačítko a počkáte kým zosvetlie silikónová časť. Potom môžete opatrne zatlačiť mihalnice. Treba sa s tým malinko naučiť robiť, ale len preto, aby ste si nevzali ku mihalniciam i časť pokožky. Cena kulmy je len 5,25,- Eur. Otázka, či sú lepšie kliešte alebo kulma na baterky asi záleží od prístupu. Na trhu nájdete viac klieští a takéto kulmičky sú výnimočné. A málokto o nich i vie. V každom prípade mne táto forma vyhovuje a treba to len skúsiť. Čo sa týka ničenia mihalníc, určite nikdy neprikladáme kulmu ani kliešte na nalíčené riasy. Robia to mnohé, no riasy sa môžu skôr zlomiť, keďže sú spevnené farbivom.

Nasledujúci produkt mi skrátil čas schnutia laku a to tak, že mi celá táto procedúra trvá asi len tretinu času.  Produkt, o ktorom hovorím sa volá MAVADRY a je od Mavaly. Dostala som na neho doporučenie od kamarátky, ktorá je vášnivou „lakovníčkou“. Roky som používala taký Avon sprejík na urýchlenie schnutia, ale poväčšinou mi zostávali fľaky na podlahe, vzhľadom na to, že textúra bola akási mastnejšia a tie fľaky zostali na podlahe až do jej umytia. Schnutie bolo zrýchlené, ale nedá sa to porovnať s týmto malým zázrakom. Ďalšou funkciou je zvýšený lesk laku a predĺženie trvácnosti. Pre „eko“ žienky upozorňujem, že neobsahuje toluén a formaldehyd. Mavala je švajčiarska kozmetika a nájdete ju len v parfumériách FAnn. Cena tohto zázraku je 12,-, a aby ste vedeli, v čase, kedy píšem tento príspevok, si práve lakujem nechty.:)

Tretí produkt som objavila len nedávno. Nikdy som nemala pocit, že potrebujem riešiť sprejové pančuchy alebo makeup na telo, ale tento rok sa na mojich nohách objavilo nespočetné množstvo metličiek. Tieto metličky vznikajú nadmernou záťažou nôh, napríklad dlhodobým státím alebo i tehotenstvom, keďže váha rastie inak ako keby sme len priberali. Keď mi táto vecička prišla v balíku od Dermacolu, zavesila som ju na Instagram. Jedna z mojich známych hneď reagovala otázkou či tento produkt drží a či je vodeodolný. Tak som zakryla moju rozsiahlu nepeknú „metlu“ na nohe a kúpala sa v bazéne. Aj som zabudla, že niečo také na nohe mám. Prikladám fotku, aby ste vedeli o čom hovorím. Ten makeup tam bol a držal. Dosť ma to prekvapilo, a tak ma napadlo, že je to iste perfektná vecička pre moje nevesty, ktoré potrebujú riešiť napríklad tetováže, modriny, fľaky a vyrážky na tele. Jednoznačne tento produkt „PERFECT BODY MAKEUP“ chválim. Má nízku cenu a na výber 6 odtieňov. Viete si ich medzi sebou miešať a takto docieliť optimálnu farbu.
Ja som si odtieň zmiešala. Počas roka sa i opaľujeme a tak sa odtieň pokožky mení. Optimálne je nanášanie prstami alebo hubkou.

Fotka naľavo je bez telového makeupu, je to fotené v rôzny deň a možno i v inom svetle, ale na pravej fotke je pokožka s makeupom, a rozdiel je predsa vidno. Vždy je to lepšie zakryté ako bez makeupu.

Tento typ telového makeupu je v podstate vhodný i na iné veci, typu modriny na tele, pigmentácie atď. Z času na čas riešim podobné veci u neviest, takže sa takýto telový makeup bude hodiť. Ale pokiaľ sa napríklad chystáte von a zase máte biele nohy, tak si viete vytvoriť príjemné opálenie.

Tak sa dnes majte krásne, a dajte vedieť či niečo z týchto produktov už poznáte, alebo ste skúsili:)

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk