PRVÉ SKÚSENOSTI S KIEHL’SOM

Ahojte všetky milovníčky kozmetiky,
dnes som konečne pristúpila k foteniu týchto krásnych miniatúriek z kozmetiky Kiehls, ktoré sa predávajú ako cestovné kúsky a zároveň sú skvelé na testovanie tejto skvelej a veľmi starej kozmetiky.  Kiehl’s sa tu už pár rokov skloňuje najmä medzi ženami, ktorú ju objavili vo Viedni. Určite to nie je žiadna novinka, ale žiaľ doteraz nebola pre nás až tak prístupná.
Ale dnes je tu v bratislavskej Eurovei jeden krásny malý chutný obchodík s dievčatami, oblečenými v bielych plášťoch, ktoré vzbudzujú dôveru, že keď poradia, tak správne. V každom prípade sa v nej dá príjemne orientovať.

 

 

Predchodca tejto kozmetiky „Brunswick Apotheke“, bola založená v roku 1851. V 1894 kúpil túto lekáreň John Kiehl a pomenoval ju Kiehl pharmacy.  V roku 1921 učeň Johna Kiehla pán Irwing Morse odkúpiť Kiehl pharmacy a použil vonný olej od ruského princa Karla do prvej vône Original musk oil. V 1961 roku prebral lekáreň syn pána Morsa, ktorý uviedol prvé produkty pre mužov. V roku 1961 vzniklo prvé legendárne tonikum, obľúbené práve Andym Warholom „Blue adstrigent“.
Obsahuje vložené kvety Nechtíka lekárskeho a táto pleťová voda sa predáva dodnes. Kiehl’s je kanadská kozmetika.
V 70.rokov minulého storočia Kiehl’s začal s marketingom rozdávania vzoriek klientom, čo ja považujem za skvelú investíciu. Skôr či neskôr sa taký zákazník vráti. Ešte viac z histórie a iných zaujímavostí nájdete na ich stránke TU.
ČO SOM  VŠETKO SKÚSILA?
 
Z čistiacich záležitostí som vyskúšala ULTRA FACIAL CLEANSER pre všetky typy pleti. Je to klasický čistiaci gél na pleť s neutrálnou vôňou. Miniatúra má obsah 30ml, a preto vydrží veľmi veľmi dlho. Bol príjemný, ale taká klasika.
Pri nasledujúcom produkte sa musím naozaj pozastaviť. Kúpila som si BESTSELLER značky Kiehl’s a tým je CREAMY EYE TREATMENT WITH AVOCADO, čiže avokádový očný krém. Ja milujem očné krémy s hutnou a mastnou textúrou. Nikdy som nemala problém, žeby sa mi nevsiakli, alebo žeby nejako neprimerane ovplyvnili trvanie makeupu. Jednoducho očné okolie je oveľa suchšie a s pribúdajúcim vekom tam toho znesieme dosť.
Tento AVOKÁDOVÝ OČNÝ KRÉM nie je typycky protivráskový, ale skôr hydratačný i výživný zároveň. Bojuje proti starnutiu, ale nie je ani liftingový. No napriek tomu, ho kupujú všetky vekové kategórie i ženy s mimoriadne citlivou pokožkou. Po tom, čo som na Instagrame zverejnila fotku z otvorenia predajne v Eurovei, mi volala moja klientka s tým, že práve túto kozmetiku doteraz kupovala vo Viedni, a že mi musí povedať, ktoré produkty sú top. A ten naj TOP bol práve tento očný krém. Poradila mi, že je ideálny ako maska okolo očí, a že sa vsiakne. Je to pravda, pretože som to vyskúšala. Doporučujem ho nanášať, až keď je okolie očí úplne suché a ani trochu vlhké. Pretože pri dotyku s vlhkou pokožkou sa už tak nekĺže a prsty sa na pleti zadrhávajú.
V každom prípade by som túto časť príspevku ukončila tým, že patrí medzi NAJLEPŠIE OČNÉ KRÉMY, ktoré som kedy mala:).
 
 
MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE 
 
Chutný malý olejček s esenciálnymi olejmi je ďalším bestsellerom značky Kiehl’s. Má jemnú bylinkovú vôňu, aplikuje sa na noc ako regeneračný olej a môžete na neho použiť i klasický nočný krém. Mne stačí samostatne. Tieto vône mi veľmi pripomínajú Sisley, ale sú akoby oveľa jemnejšie na vôňu a nepôsobovia agresívne. V kozmetike Sisley sú i príjemne voňajúce záležitosti a množstvo dobrých vecí, no nie každý znesie vôňu bylín a olejov na svojej pleti. Z 99,8% je prírodného charakteru a neobsahuje žiadne parabény. Má 15ml balenie s pipetkou.
Olejček sa dá používať i zaujímavejším spôsobom. A to, môžete ho zmiešať do vašej telovej kozmetiky na suché miesta, vmasírovať na spánky, keď sa potrebujete uvoľniť, alebo vás bolí hlava a v neposlednom rade na ukľudnenie miest po spálení na slnku.
 
 
ULTRA FACIAL CREAM 
 
Je to taký úplne univerzálny hydratačný krém pre všetky ženy. Už keď chcete napríklad pre niekoho darček, alebo len tak pre seba niečo, môžete po ňom siahnuť. Je 24hodinový, to znamená vhodný na ráno i večer, vhodný taktiež pod makeup. Jeho vôňa je príjemná a neutrálna, opäť niečo, čomu nemám čo vytknúť. Moja zmiešaná pleť si ho chváli a cíti sa komfortne. Ja ho mám len v cestovnej malinkej verzii, ale normálne sa dá kúiť v troch rôznych baleniach.
 
CREME DE CORPS 
THE ORIGINAL RICH NOURISHING CREAM
 
Ja mám toto telové mliečko opäť v takej cestovnej verzii, je to tá bohatšia textúra, pretože v obchodíku Kiehl’s nájdete i light textúru. Osobne nemôžem povedať, žeby ma nejako veľmi zaujal tento produkt, hoci je všeobecne mimoriadne obľúbený a to i medzi ekzématikmi. Ja ho ešte poznám ako grepovú verziu, kamarátka ju kupovala kdesi na letisku, a ten voňal naozaj krásne. Tento typ, ktorý sa predáva u nás, je bez vône. Obsahuje betakarotén, kakaové maslo a sezamový olej. Ale mať ho pri cestovaní či v kabelke ako takú miniverziu je fajn vec.
ULTIMATE STRENGTH HAND SALVE
Tento krém na ruky je DOKONALÝ. Má jemnulinkú vôňu šalvie, perfektnú textúru, ktorá sa vsiakne a primárne je určený na naozaj suchú pokožku rúk. Zanecháva za sebou jemný no nemastný povlak. Kto si potrpí na veľmi kvalitný krém na ruky, nech investuje práve do tohto. Kiehl’s ponúka ešte rôzne ďalšie typy. Obsahuje sezamový a avokádový olej.
KIEHL’S LIP BALM #1 PEAR
 
Obľubujete len balzamy na pery a nie rúže? Poznám kopec žien, ktoré dajú prednosť balzamu v akejkoľvek forme. Kiehl’s ich má niekoľko a ja má tento hruškový. Je to veľmi príjemná záležitosť, hygienicky spracovaná, keďže ide o tubu a nie tyčinku. Je mastný, výživný a veľmi vhodný na poriadne popraskané pery. Je to 15ml tuba.
Tak práve som vám predstavila jednu z veľmi známych a populárnych kozmetík, ktoré konečne máme i tu na Slovensku. Neviem čo si od nich kúpim, ale je isté, že niečo určite. Poradíte mi? Mali ste už niečo? Možno masky? Tie vyzerajú úžasne. Budem veľmi rada, ak dáte vedieť v komentoch:)
Tak vám prajem krásne hoci posledné augustové dni 🙂
Eliška

zdroj: www.couturing.com

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk