12 SEXY LESKOV NA PERY OD BRONXU

Ahojte žienky,

tak som tu opäť s novo testovanými leskami od značky Bronx Colors. Už dlhší čas som sa na ne pozerala a premýšľala kedy o nich napíšem, najmä kedy ich vyskúšam a posuniem tak toto krásne farebné testovanie medzi vás. Navyše som si zvolila netradičnú formu a to líčenie mojej peknej susedy, ktorá je taká milá, že mi občas pomáha s varovaním mojej Jasmínky. Týmto jej ďakujem a všetky lesky ukážem práve na nej.

Nedávno som o kozmetike Bronx Colors písala. Matné rúže na pery skončili v mojom kufri a časť ďalších testovaných produktov v mojej kúpeľni. Báza na očné tiene sa stala mojou veľmi obľúbenou záležitosťou. Toto takmer prvé testovanie nájdete TU-PRVÉ TESTOVANIE.

Možno som sa presýtila matných pier, a možno ma opäť ťahá k niečomu, čo vyzerá na ženách mladšie a zdravšie, ale začínam opäť siahať častejšie po leskoch na pery. Pôsobia mladistvo, šťatnato, viac sexy. Je pravda, že tak nedržia, ale zase si všetky jemnejšie odtiene viete kedykoľvek hoci i naslepo naniesť samé.

Vráťme sa, ale opäť k leskom na pery.
Predávajú sa v 12 odtieňoch a len vo FAnn parfumériách.
Čo je dôležité!!! 

SÚ NELEPIVÉ !!!

Majú neutrálnu chuť a na perách ma neobťažujú. Začnem hneď prvými dvoma, ktoré vám ukážem na mojej ruke. Tieto farby boli dosť extravagantné, ale mladé baby takéto veci zbožňujú, tak prečo nie.
Sú to farby SLG01 DARK NIGHT a SLG02 PURPLE RAIN.

SLG04 PINK je skôr žiarivá fialová ako ružová. Je dokonalá a krásna. Pre mňa jedna z najkrajších leskov zo všetkých odtieňov.
SLG06 SWEET PINK  mi príde ako veľmi neutrálny odtieň pre všetky ženy.
 
SLG9 SWEET NECTAR
Napriek tomu, že je táto farba krásna, mám k nej jemnú výhradu. A tou je, že pri nanášaní ju takmer vôbec nie je možné naniesť ako jednoliatu vrstvu. Vytvára čiary na povrchu pier. Pritom je to nádherný telový odtieň.
SLG10 CHOCOLATE
Čokoládový lesk bude skvele vyzerať na opálenej pokožke a trošku tmavšej žene možno i s tmavšími vlasmi. V lete dokonalá farba.
12 sexy leskov od Bronxu
SLG12 RED CHILLI je žiarivá a krásna čerešňová červená, opäť sa domnievam, že by  mohla ísť každej dáme, ktorá ma chuť nosiť červenú, ale v červenom rúži sa už cíti vulgárne.
 
Tento blog bol zameraný čisto na lesky od Bronx Colors. Nedávno som robila na svojej fanpage na facebooku peknú súťaž, dúfam, že sa vám páčila. Plánujem v budúcnosti ďalšie súťaže. Aby ste sa o nich dozvedeli, sledujete môj blog www.elimakeupartist.sk alebo moju FANPAGE FB.
 
 
Za každý „like“ či sledovanie môjhu blogu vám ďakujem a v prvom rade, dúfam, že je pre vás prínosný.:) kľudne mi v komentoch dajte vedieť, čo by vás zaujímalo, alebo otázky na pleť, či makeup, s ktorými si neviete dať rady.
 
Vaša Eli
 
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk