LACNÉ A LETNÉ VYCHYTÁVKY, DO KTORÝCH BUDETE CHCIEŤ INVESTOVAŤ!

Ahojte žienky,

ponáhľala som sa s týmto príspevkom, pretože tieto moje nové objavy sú tak chutné a tak letné, že potrebujú byť videné aj vami. Evokujú slnko, more, leto a všetko ostatné čo je s týmto pre mňa najkrajším obdobím spojené. Aj keď tie mega horúčavy sú už aj na mňa priveľa. Opäť to budú veci väčšinou od Balei alebo novej značky Trend it up.
Dúfam, že máte krásny deň či večer a prečítate si čo pre vás dnes mám.

 

BALEA BODYSPRAY GOLDEN SHINE 
a
BODYLOTION GOLDEN SHINE
limited edition
 

Nedávno som písala o trblietavom oleji Nuxe, ktorý je tak celosvetovo obľúbený, ale vieme veľmi dobre, že nie vždy si ho môže každý dovoliť. Našla som v DM drogérii skvelú náhradu, ktorá možno nemá až tak husto osadené trblietky, ale dokážu tento produkt z časti nahradiť. Oba produkty sú limitovanou edíciou, majú nepriehľadnuteľné balenie a príjemnú vôňu. BODYSPRAY so zlatým leskom má absolútne osviežujúcu ovocnú vôňu s trošku väčšími trblietkami a je v rozprašovači. Je to skôr vôňa na telo s parfemáciou. BODYLOTION má hydratačnejšiu textúru, jemnejšie trblietky, ale vonia úplne inak. Vôňa je ľahko zmyselná, určite nie ovocná, skôr neutrálna. Povedala by som, že telové mlieko sa dá používať určite celoročne.

 

BALEA WASSER SPRAY ROSE na tvár a telo
 

Pred pár týždňami som na Magio pláži líčila so značkou Trend it up a tam som sa stretla s touto osviežujúcou ružovou vodou v sprayi. Takéto vecičky na leto sú priam žiadané. Voda je hydratačná a vonia po ružiach. Zase podľa zloženia mám pocit, že ružovú vodu neobsahuje, že je to skôr o parfemácii, ale je to príjemné. Viem si, ale predstaviť, že ju máte poruke v kancelárii, a kedykoľvek si doprajete spŕšku osvieženia.

 

BALEA HANDCREME TROPIC FUN
 

Musela som vziať tento krémik na ruky, už len kvôli tomu baleniu. Uznajte, ružové balenie s množstvom ananásov je rozkošné. Krém na ruky má jemnejšiu textúru, je nemastný, ale zase cítite, že ste si ruky natreli. Rýchlo sa vstrebáva. Vonia intenzívne po ananáse a marakuji.

 

BALEA SADA KRÉMOV NA RUKY
 

Viete prečo som vzala z poličky práve toto minibalenie krémov na ruky? Zaujalo ma darčekové balenie a vôbec balenie do kabelky. Bola som zvedavá, či pocitovo sú tieto krémy príjemné, pretože mi hodne balením pripomínajú značku L´occitane. Samozrejme je to niečo iné, L´occitane robí viac bylinkové veci, ale musím konštatovať, že sú príjemné a úplne v pohode. Do kabelky veľmi dobrá vec, a tiež ako milá a malá pozornosť pre maminy, či kamarátky. Som presvedčená, že toto balenie spraví radosť. V balení je levnaduľový, marhuľový a ružový krém na ruky, 3 x 30ml.

 

BALEA HANDSHAUM CAKE POP
 

Jaj pomooc!! ďalšie chutné balenie peny na ruky. Rozkošné dizajnom, veľkosťou a chutné vôňou, ktorá je sladká, mandľová, ale mne pripomína nejaký typ koláčikov. Na dózičke je nakreslená „cake pop“, možno je to práve tento druh. Tá, ktorá milujete akékoľvek sladké vôňe, si túto penu isto zamilujete. Dokonca mám pocit, že z tohto druhu, nájdete v DM-ku i nejaké vecičky na telo. Je to 100ml balenie, opäť kedykoľvek poruke.

TREND IT UP PORCELAIN NAIL POLISH
 

Mám niekoľko lakov z tejto značky, pretože sa mi dostalo do uší, že sú veľmi fajn, a že držia. Zatiaľ som otestovala len tento porcelánový druh, ku ktorému prikladám fotky. Na leto zbožňujem pastelové odtiene, a oba odtiene sú krásne. Držia priemerne, to znamená cca 3-4 dni, ale je možné, že práve s použitím spodného ochranného a vrchného laku, to bude lepšie. Na nohách držia dokonale, a vyzerajú dokonale. Ten modrý lak vyskúšala moja pedikérka, ktorá konštatovala, že nie je to úplne pre ňu ten najpraktickejší štetec, a trochu viac sa rozlieva, ale na domáce použitie a najmä kvôli farbe, tento nedostatok oželiete.

Ružový lak 010
Modrý lak 020

 

Čo myslíte, stoja tieto minimálne stojace vecičky za hriech? Skúšali ste už niečo z kozmetiky Trend it up? A vôbec aký názor máte na Balea kozmetiku. Podeľte sa v komentoch pod blogom s vašimi dojmami. A kto má chuť a prial by si odoberať moje príspevky z blogu na mail, alebo ma len jednoducho sledovať, nech klikne na „Follow by email“ alebo „Nasledovatelia“. Obe možnosti sa nachádzajú dolu na pravej strane blogu.
 
Krásny deň žienky:)
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk