POZNÁTE BRONX? VÝSLEDOK TESTOVANIA PRVÝCH MAKEUPOVÝCH PRODUKTOV !

Ahojte žienky,

straašne moc ďakujem za spätnú väzbu na článok o lacných a funkčných produktoch. Zisťujem, že toto vás naozaj baví, a preto chystám ďalšie perfektné tipy. Už teraz sa neviem dočkať, kedy vám ich sprostredkujem, a keďže pôjde najmä o letné vecičky, budem sa teda ponáhľať:) Určite mi prosím dajte vedieť, či ste z toho už niečo skúšali a čo na to poviete.
Predpokladám, že ste už niekde započuli meno u nás novej kozmetickej značky BRONX COLORS URBAN COSMETICS. Predáva sa vo Fannoch, zatiaľ len v niektorých, vyzerá zaujímavo a je cenovo veľmi dostupná. Vo svojom názve má znak ženskosti, a veľmi mi pripomína značku Urban Decay. Už som to tu niekde v príspevkoch spomínala, ale príde mi ako taká mladšia sestra tejto americkej značky. Značka Bronx Colors rešpektuje i vzťah ku zvieratám, a preto na nich NETESTUJE!
Ja som sa pustila do testovania prvých makeupových produktov. Vybrala som si dnes pár vecičiek z líčenia na oči a tými sú hydratačný korektor, tiene, linky a bázu pod očné tiene. Popri recenzii na tieto produkty, vám dám i pár tipov čo s čím alebo na čo:)
BOOSTING HYDRATING CONCEALER
Vždy pred líčením očí používam korektor alebo makeup na celú pleť. Následne sa okolie očí jemne prepudruje a pokračuje sa ďalšími produktami. 
Ide o hydratačný krémový korektor  s pevným nanášacím hrotom, ktorý môžem hodnotiť len veľmi pozitívne. On je naozaj veľmi fajn, bez pocitu suchosti. Odtieň, ktorý vidíte na fotografii je tiež trefný a veľmi použiteľný. Nanášajte ho okolo celých očí, čiže viečka a kruhy pod očami.

 

 

Keď už máte nanesený korektor okolo očí a prepudrované toto miesto, môžete použiť bázu pod očné tiene. Bázu používam z dvoch dôvodov. 
1. Očné tiene budú držať oveľa pevnejšie ako bez bázy, vydržia aj 10 hodín bez usadených čiarok
2. Zintenzívni sa farba očného tieňa
 
EYE PRIMER STUDIOLINE
 som okamžite zaradila do svojho makeupového kufra. Páči sa mi na ňom typ aplikátora, ktorý je s pevným hrotom a farba, ktorá nie je priesvitná, ale má taký neutrálny odtieň na zjednotenie farby očného viečka.

Očné tiene má BRONX šikovne vymyslené. Viete si ich kúpiť samostatne alebo následne vložiť do magnetických kazetiek. Tam sa zmestia tiene, ale aj líčka. Viete si ich nakombinovať podľa chuti.

SINGLE CLICK SHADOW 
 
Majú dobrú pigmentáciu a celkom slušný výber. Bronx ponúka i palety tieňov alebo rôzne kazetky. Tiene, ktoré sú na fotografii majú nasledujúce čísla.
Bordový matný – SCS01, Orieškový Chestnut matný – SCS04, Biely Dutch white – SCS06, Deep Black – SCS07. Kazetky, ktoré sú k dispozícii už obsahujú penové aplikátory, a dvojitý štetec použiteľný na pery či obočie.
URBAN LINE BEAUTY STAMP & EYELINER
 
Toto je taká Bronxová zvláštna špecialitka, je to obojstranná linka respektíve z jednej strany je fixa a z druhej pečiatka. Neviem či to reálne niekto použije, ale tínedžerka určite. Linka má pevný hrot. Kto má rád takýto typ aplikátora, tak doporučujem. Ja dávam prednosť niečomu mäkšiemu a ohybnejšiemu.
 

 

Toto je prvá časť viacerých produktov testovaných zo značky Bronx Colors. V niektorom zo starších BLOGOV:TU bolo testovanie matných trvácnych rúžov na pery, ktoré sú už taktiež súčasťou môjho kufra. Napíšte do komentu, či ste už niečo skúšali, a keď áno, tak prosím dajte tip. Ja sa určite chystám na maskary a makeupy.

Dnes večer sledujte moju facebookovskú FANPAGE, bude na nej súťaž o balíček kozmetiky Bronx Colors!!!!!!!!
 
Milé žienky, ak sa vám moje blogy páčia, môžete ich dostávať i do mailu. Stačí kliknúť na „Follow by email“ alebo „Nasledovatelia“. Prípadne sledujte moju Fanpage na Facebooku, kde okrem príspevkov nájdete i kopec inej práce, premeny,nevesty a podobne.
 
krásny deň:))

pravidlá súťaže nájdete TU.
 
 



Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk