NIEKEDY MA NIVEA PREKVAPÍ:)

Ahojte babule,

dostala som nádherný balíček, prekrásne zabalený a mašľou previazaný. Bola to obrovská a ťažká škatula vyzerajúca akoby obsahovala klobúk a nie kozmetiku. Keď som ju otvorila, boli v nej tri produkty od tejto značky,  uložené v machu a ružových hortenziách.

Tak ako rýchlo a nečakane prišiel tento balíček, tak pôjde o rýchly a krátky príspevok.
Viete, roky som pôsobila v parfumériách medzi luxusnou kozmetikou a o telové prípravky týchto mega značiek som nemala núdzu. Ale posledné roky som zatúžila po obyčajnej v drogérii sa predávajúcej Nivei. Napríklad tej modrej na telo, ktorá je tak mastná a výživná, dokonalá na zimu. Nikdy som po nanesení nemala pocit, že som stále suchá. V poslednom čase som si začala opäť kupovať niektoré z jej produktov, a ani jeden jediný ma v podstate nesklamal. Možno sa pýtate, prečo píšem o niečom tak obyčajnom ako je Nivea, ktorú si viete kúpiť kdekoľvek. Každý jeden deň potrebujeme tieto veci dennej spotreby, tak možno práve i preto.

Opäť som pri balíčku. Pozrite sa so mňou na tri voňavé veci….

 

TELOVÉ MLIEKO S ARGÁNOVÝM OLEJOM  ROSE
Poslednú dobu som premýšľala, že potrebujem telové mlieko, pretože mám milion vzoriek, a tie ma až tak nebaví používať. V okamihu, ako mi toto krásne balenie pristálo v rukách som spomínané telové mlieko vyskúšala a… okrem príjemnej vône kvetín, ktorá je veľmi jemná, je Dôležitá ! jedna vec. V tomto teple sa na tele nelepí. Normálne sa vstrebe, je ľahké a pokožka zostáva zhydratovaná. Telové mlieko má neveľké balenie a je s pumpičkou.

 

SPRCHOVÝ GÉL S HODVÁBNOU PENOU
 
Tento sprchový gél je malý zážitok. Krásne vonia a najmä rozotretie tej peny po tele je veľmi príjemné. Je to praktické balenie vhodné na dovolenky s pumpičkou.
FLOWER TIME! 48 HODINOVÝ ANTIPERSPIRANT
 
Kedysi veľmi dávno vyrábala Escada niekoľko krásnych vôní. Jedna z nich „Loving Bouquet“ mala vôňu, ktorá mi nápadne pripomína práve tento antiperspirant. Vôbec celá línia je kvetinová. Antiperspirant sľubuje 48 hodinovú ochranu, ktorá funguje. Nie je čo vytknúť.
Milé babulky, ja viem, že tento príspevok možno nie je nejak špeciálne atraktívny či už luxusným obsahom alebo možnosťou lacnejšieho výberu, ale tieto produkty sú mi tak sympatické a tak milené, že som si dovolila urobiť takýto rýchly príspevok.
Ak vyskúšate, dajte vedieť dolu v komente. Prípadne napíšte, či ľúbite túto značku.
krásny deň priatelia:)
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk