NOVÝ KOZMETICKÝ OBJAV, DOSTUPNÝ PRE KAŽDÚ Z VÁS!!!

Ahojte krásky,
dúfam, že trávite ešte posledné slnečné dni, čochvíľa nastúpia tie sychravejšie, ale snáď i veselé:)
Dnes som si pripravila niečo nové, kozmetiku, ktorú som doteraz nepoznala. Často sa pýtate na rôzne lacnejšie varianty kozmetík, krémov, odličovačov a podobne. Nie každá si chce kúpiť drahý krém, nemusí byť i drahý krém vždy ten najkvalitnejší. Kedže rada testujem nové veci, som vcelku dosť príjemne prekvapená mojím novým objavom.
Zároveň chcem podotknúť, že o veciach, ktoré považujem za zlé, nepríjemné, píšem vždy tak, ako sú, s tým, že ako vizážistka viem, že mnohé z tých vecí môžu vyhovovať inej skupine žien, nie je jednoducho všetko vždy úplne jednoznačné. Takže ak recenzujem alebo píšem o nejakých produktoch, ktoré mám napríklad ako spoluprácu, vyjadrím sa k nim pravdivo, alebo uvediem prečo nesedia mne, ale mohli by sedieť práve vám.V konečnom dôsledku ma mnohé poznáte z mojich poradenských promo z parfumérií a viete, že sa za vecou si stojím.

Vrátim sa k dnešnej mojej téme. Iste ste si všimli, že na internete je dnes dostupných mnoho nových značiek. Láka nás nakupovať i cez net, a je fajn, keď vyskúšané, zrecenzujeme a vy máte možnosť lepšieho výberu. Oslovila ma jedna spoločnosť, ktorá distribuje kozmetiku NACOMI.

 

Ide o kozmetiku, ktorá nepoužíva silikóny, parabény a má certifikáty Ecocert a Cosmos. Je vhodná pre vegánov, a šetrná k životnému prostrediu. To, čo dnes ľudia žiadajú pri výrobe kozmetík, NACOMI preferuje a dodržiava. A teraz sa podržte… Ide o poľskú kozmetiku. Ďalšiu z mnohých poľských kozmetík, ktoré sú dobré a vedia prekvapiť. Okrem toho pre mňa je dôležitý i dizajn, ktorý je príjemný a nepôsobí lacne.
Predtým, som o takejto značke nepočula. A úplne rozumiem, že sa rozhodli osloviť blogera, pretože si prajú, aby ľudia o ich značke vedeli. Dobrej veci treba pomôcť. A ja vám po približne 6 týždňovom skúšaní odovzdávam svoje pocity.

Mala som na výber niekoľko tém. Vybrala som si tému odličovania pomocou špeciálneho bambusového uteráčika,

RITUÁL, KTORÝ ROBÍ ODLIČOVANIE RÝCHLOU A PRÍJEMNOU METÓDOU. 
 
Odličovanie potrebujeme takmer všetky. Ak používame len micelárku, nie je to dobré. Pretože micelárka obsahuje vlastne akoby mydlo, a my to mydlo na pleti nechávame a nezmývame.
1. Micelárku používame ako prvú
2. Odličujeme sa olejom, penou, gélom a zmývame vodou a až potom je čistá pleť
PREDSTAVUJEM VÁM MOJU NOVÚ ODLIČOVACIU RADU ….

 

Ako prvé na odlíčenie očí pomocou tampónu používam MICELÁRNU HYDRATAČNÚ VODU.

 

Môj prvý dojem je, že prekrásne vonia, veľmi sviežo, pripomína mi to vôňu z pleťovej vody Clarins pre zmiešanú pleť. Pamätám si, keď som ju používala, to bol zážitok. Tá vôňa bola podmaňujúca.

Prvé odlíčenie bolo trochu štípajúce, neviem, či sa mi dostalo viac tej vodičky do oka, pretože ďalšíe odlíčenia boli už bez tohto pocitu. Ponúkajú ju v 150ml balení za cenu 7,50,- Eur. a nájdete ju TU-MICELÁRKA.

 

druhý krok… OLEJOVÝ ODLIČOVAČ NA NORMÁLNU AŽ ZMIEŠANÚ PLEŤ

Metóda odličovania olejom je výhodná v tom, že dôkladne uvoľňuje makeup z tváre.
Základom tejto metódy je ricínový olej. Má čistiaci účinok a eliminuje baktérie. Okrem iného obsahuje argánový olej, olej z hroznových jadierok, olej z marule a ďalších niekoľko. o ktorých si viac prečítate TU-ODLIČOVAČ.  Urobíte to tak, že nanesiete olej na pleť, prípadne i riasy a teplou bambusovou handričkou ho veľmi rýchlo a dôkladne zotriete. Kedysi som chodila na kozmetiku ku známej, ktorá takto prikladala teplý uterák na pleť. Bolo to strašne príjemné. BAMBUSOVÝ UTERÁČIK BAMBOO FACE CLOTH len namočíte, vyžmýkate a priložíte teplý, na pleť. Perfektne uvoľní póry a makeup ide dolu. Potom ho len preperte, ideál obyčajným glycerínovým mydlom a nechajte vysušiť. Ide o akýsi RITUÁL ODLIČOVANIA, veľmi praktický a zároveň hýčkajúci. BAMBUSOVÝ UTERÁČIK nájdete TU-UTERÁČIK a jeho cena je len 4,50,-Eur.

 

Čistenie  a odličovanie ide ruka v ruke a preto spomeniem ešte dva prípravky a to abrazívne peelingy. Ja používam dva zo štyroch, ktoré Nacomi ponúka, a to PROTIVRÁSKOVÝ PEELING A PEELING PROTI NEDOKONALOSTIAM. Obe cítite ako naozaj abrazívne peelingy. To znamená, že ich masírujúce drobné čiastočky, zanechávajú hladký dojem. Z protivráskového som mala i sama pocit, že akoby vyhladzoval, pleť bola napnutejšia. Odporúčajú sa používať aj 2x do týždňa. Obsahujú opäť množstvo olejov a keby som mala porovnať so značkami, ktoré sú finančne náročnejšie, tak môžem potvrdiť, žeby ste rozdiel nevideli. Resp. aj keď stojí 8,- Eur, jeho kvalita je absolútne dobrá. Protivráskový peeling nájdete TU.

 

PEELING PROTI NEDOKONALOSTIAM je ešte sýtejší a abrazívny. Sprvoti máte pocit, že tie čiastičky trošku režú, ale dostaví sa pozitívny efekt. Možno by som nedoporučovala na zapálenú pleť. Ale pre všetky baby s nábehom na akné, komedóny /čierne body/, zanášanie pórov a pod. Chýbal mi už ten pocit, že cítim poriadny efekt. Tento peeling obsahuje väčšnou protizápalové a ukľudňujúce zložky, podrobnosti nájdete na ich stránke. Väčšinou som mala nejaké druhy enzymatických alebo kombinácie, ale máloktoré boli dosť účinné. Ja som na kozmetiku dosť veľký skeptik, ak niečo ucítim, tak to už musí byť dobré. A po tých rokoch verím v kozmetickú intuíciu:).
Oba peelingy sú mikrodermabračné, na stránke TU nájdete i ostatné typy.
Celkovo by som rada povedala, že som na stránke Nacomi našla zaujímavé produkty ako alginátové masky, íly na miešanie vlastných masiek, produkty pre budúce maminy atď. Celá značka má dosť chutný dizajn, najprv som tipovala, že bude anglická. Avšak som sa dosť pomýlila, keďže pochádza od severných susedov.

Drahé žienky, dajte vedieť, či ste niečo skúsili. Či vás zaujal tento blogový príspevok. Táto kozmetika si určite zaslúži patričnú pozornosť.
Na záver by som povedala, že kozmetiku NACOMI nájdete na ich WEBE tu, alebo  v Košiciach na Hlavnej 21 v Halmiho dvore.
Nechajte sa inšpirovať, pozrite si samé o čo to celé je:)
krásny deň

Eli

 

 

 
 
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk