MOJI ĎALŠÍ MAKEUPOVÍ OBĽÚBENCI

Ahojte žienky,
niekedy mi veľmi dlho trvá dať dokopy nejaký príspevok, a niekedy mám okamžitý nápad, ktorý i s fotením trvá mimoriadne krátko. Presne tento prípad sa stal dnes a práve s týmito produktami. Totiž rada prepájam články o kozmetike ako nejaký príbeh (neviem či ma rozumiete), ale dnes som si povedala, že tieto produkty to nepotrebujú. Jednoducho som ich vyskúšala, a používam ich už nejaký čas. A len chcem, aby ste už o nich vedeli.

 

Makeupy patria k mojim obľúbeným testovaným veciam. Kedysi som trpela na problematickú pleť, a odvtedy rada skúšam rôzne makeupy a textúry.  Podľa stavu svojej pleti si vyberiem ľahší alebo hutný či krycejší. O týchto vodeodolných makeupoch z Bronx colors som už počula, že sú mega krycie a ťažké. Zdieľam len časť tohto názoru. Nemám pocit, žeby moju pleť zaťažoval a čo sa týka krycej schopnosti, zniesla by som i výraznejšiu. Ale všeobecne mi zmiešaním dvoch odtieňov vytvoril nádherne opálenú pleť, ktorá bola dosť zdravo a sviežo vyzerajúca. Tento výsledok ma v dobrom prekvapil, farba bola dokonalá a trvácnosť od rána do 19 hodiny bez problémov. Moja pleť je zmiešaná, nepotrebovala som púder, v pleti sa mi držal len taký ten decentný lesk, ktorý skôr pôsobí sviežo . Makeup, o ktorom píšem sa volá WATERPROOF FOUNDATION a ja som zmiešala odtiene WPF04 medium beige (tmavší odtieň) a WPF03 (veľmi svetlý). Makeup má pumpičku, je balený v sklenenej hranatej dózičke a jeho obsah je len 20ml. Vo FAnn parfumériách nájdete 6 odtieňov, ale cena je veľmi dostupná cca 12,-Eur.

 

 

Odkedy otvorili v Bratislave Douglas parfumérie, prišla spolu s nimi i vychírená americká značka Urban Decay. Celkovo ide o veľmi bohatú škálu všetkého čo vás len napadne. Dlho som mala odložené dva produkty. Prvý produkt, ktorý som vyskúšala na sebe až koncom leta (neviem prečo nie skôr), bola RAZOR SHARP LIQUID EYELINER odtieň Deep end.  Ide o vodeodolnú štetcovú linku tyrkysovej farby. Tento odtieň ja osobne vôbec nenosím, ale ani neviem presne ako k tomu došlo, zobrala som ju do ruky, spolu i s HEAVY METAL GLITTER EYELINER a naniesla na viečko. Následne som sa ju snažila odfotiť sama na sebe (nájdete na mojom INSTAGRAME), čo teda nie je žiadna chvála ale čosi tam vidieť je. Tekutá linka tyrkysová je vysoko vodeodolná a na viečkach drží bez problémov celý deň. Trblietavá je jemnejšia a vyzerá výborne i nanesená na tyrkysovej farbe. Vôbec sa nebojte používať takéto veci. Aj trblietky na deň môžu byť mega efektné.

 

 

Dostávame sa ku tiež takmer novej kozmetike na Slovensku a to ku TREND IT UP. Na nasledujúcej fotke sú tri  z troch  krémových vodeodolných tieňov. Pre mňa je to zároveň multifunčkný produkt, ktorý vyzerá výborne, keď nie je poruke rozjasňovač. Ľahko sa rozotiera a práve preto nie je na pokožke až tak viditeľný.  Ja mám veľmi rada používanie takýchto prstových rýchlych tieňov. Chystám sa na testovanie kozmetiky NABLA  a ich krémových odtieňov. Keď príde čas, dám vám vedieť.
Máte vôbec radi krémové tiene na oči? Či sa bojíte toho, že vám nebudú držať? A ak by vám držali tak, že žiadne naskladané čiastočky v záhyboch oka nenájdete? 

 

PREČO MÁM RADA KRÉMOVÉ TIENE?

 

V poslednej dobe mám skôr málo času a keď niekam idem, takmer vždy sa nalíčim. Je to asi i pre mňa normálne, že chcem byť upravená, vychádza to i z mojej práce vizážistky. Ale pri malom dieťati je všetko čo chcete stihnúť maximálne naplánované, a tak využívate minútky času pre seba a svoj makeup. Krémové tiene sú pre mňa veľmi rýchlou alternatívou, pretože použijem len prst a šup s nimi na viečko. Keď som na Magio pláži líčila s kozmetikou Trend it up, objavila som trojicu krémových rozjasňujúcich tieňov, ktoré sa dali multifunkčne využiť i na líčka, alebo dekolt. Hneď som si povedala, idem do nich. Na obrázku sú všetky tri, no odporúčam si ich pozrieť v DM-ku naživo.

 

 

010 – vanilkovo-zlatý
020 – hnedo-bronzový
030 – bledo-ružový

 

 

Toto je môj obľúbený ružovkastý odtieň. Veľkou devízou týchto krémových tieňov je ich VODEODOLNOSŤ, to znamená, že tak ako si ich ráno nanesiem, tak mi držia celý deň bez jedinej nechcenej usadenej čiaročky. Asi nemusím ani spomenúť maličkosť, že stoja len pár eur.
Poslednou vecičkou z tejto mojej kolekcie je OLEJ NA SUCHÚ POKOŽKU OKOLO NECHTOV s výťažkom marhuľového oleja. Nanesiete na noc alebo hocikedy počas dňa a nechávate pôsobiť. Mne to funguje a veľmi príjemne vonia.

 

 
Drahé žienky, podeľte sa v komentoch s vašimi skúsenosťami, máte radi krémové tiene? Dajte tipy, na nejaké, ja ich milujem. 
Ak sa vám môj blog páči, kľudne si ho môžete odoberať a to spôsobom, že kliknete na „Follow by email“, alebo „Nasledovatelia“. 
 
Krásny deň
Eli

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk