16 HODÍN NA PERÁCH + PAPANGA K TOMU SÚŤAŽ!!!

Ahojte krásky,

zvolila som si tento čudný názov, pretože mám pre vás a vaše kamošky nachystanú super súťaž. Tento príspevok nebude vôbec dlhý, ale produkty a to konkrétne tieto dva nepotrebujú veľa o sebe hovoriť. Avšak už istý čas sa dívam na balíček plný tých 16 hodinových rúžov a tak prišiel čas sa podeliť.

SÚŤAŽ NÁJDETE NA KONCI !!!

Dnes fičia trvácne a matné rúž tak ako nikdy. Momentálne  prebieha kampaň v televízii na tento jeden z mála vysušujúcich rúžov na pery s názvom 16H LIP COLOUR od Dermacolu. Ja sa priznám, že na sebe som tento trvácny rúž vyskúšala prvý krát pred troma týždňami a to Dermacol značku skúšam už pekne dlho. Ale niekedy sa práve stane to, že sa na niečo tak dlho pozeráte, až to nejako zabudnete využiť.

 

VÝSLEDOK !
neviem či skutočne vydrží 16 hodín a nie je to pre mňa ani dôležité. Ale dôležité je, že drží neskutočne dlho. Naniesla som si ho ráno pred prácou a mala som ho na perách približne 5-6 hodín do prvého jedenia. Po obede som stále mala na perách rúž, len už nebol taký pekný.

Je NUTNOSŤOU použiť lesk z druhej strany, ktorý sa do pier vpije a zmäkčí pocit na perách. Ten lesk som ešte aplikovala raz, aby som ten pocit zvlhčenia opakovala. Nemám totiž rada suchý pocit na perách. V každom prípade je to jeden z najlepších trvácnych rúžov medzi ostatnými trvácnymi rúžmi. Čo by mohli vylepšiť je výber farieb o jemnejšie odtiene. Na výber ich je 12 a obsahujú rôzne oleje, včelí vosk a vitamín E.

 

 

POZNÁTE PAPANGY?
PAPANGY sú už dnes veľmi známe gumičky do vlasov. Aj keď sa fejkujú už kade tade, je medzi nimi predsa len rozdiel. A to jednoznačne v pružnosti. Ja vlastním už cca 2-3 roky niekoľko papáng. Nezničila som ich doteraz, a pokiaľ ich nestratím, stále ich viem používať. Vyzerajú skvele i na zápästí ak zrovna gumičku nepotrebujete. A čo je úplne najviac úžasné? Mne robia akoby hustejšie vlasy. Totiž akonáhle si urobíte s papangou cop, tak táto gumička si uloží pramene vlasov do jednotlivých slučiek (neviem akoby som to lepšie nazvala) a tak vyzerajú vlasy akoby nadvihnuté a rozprestrené. Originál papangy dováža Elixir Joico Salon v bratislavskej Petržalke na Záporožskej 4 a taktiež sa rozhodli podporiť moju súťaž pre vás svojimi papangami. Tak som vám pár príjemných a neutrálnych farieb vybrala, aby ste sa mohli podeliť i s kamarátkami.
Papangy sú rôznych farieb, i metalické a veľkostne dva druhy, malé a väčšie. Pri väčšom type mám práve ten pocit zhustenia vlasov. Stretla som sa i s babami, ktoré majú mega husté vlasy, tam je to hodne individuálne, jednoducho to treba vyskúšať. Ale ako hovorím pozor na pravosť papáng.
A teraz k tej súťaži…. súťaž nájdete na mojej facebookovskej fan page TU, akonáhle bude publikovaný i tento príspevok. Čo musíte urobiť, najdete práve pod príspevkom na facebooku a dolu v blogu.

Môžete obdarovať až dve zo svojich kamošiek a spoločne si užiť 16 hodinový rúž i papangy do vlasov.

TENTO KRÁSNY BALÍČEK  DOSTANÚ TRI Z VÁS A ČO JE TREBA UROBIŤ? 
MÁTE DVE MOŽNOSTI:
 

INSTAGRAM – súťažiť môžete i na mojom instagrame pod fotkou rúžov s papangami, kde označíte dve svoje kamošky a napíšete o čom radi čítate v blogoch

FANPAGE, označíte dve svoje kamarátky v komente pod fotkou a lajknete tento post. Taktiež napíšete o čom radi čítate v blogoch.

Využiť môžete len jednu možnosť! Všetci súťažiaci budú zaradení do tabuľky v pravidlách súťaže a vyhodnotení pomocou programu Random org. Súťaž trvá do 3.10.2017 polnoci.

Tak súťažte, zdieľajte, komentujte a veľa šťastia:))

 

Pravidlá súťaže nájdete TU.

Majte krásny deň  :))
eli
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk