DOUBLE WEAR MAKEUP NA 24 HODÍN

 

Ahojte krásky,

ako už názov hovorí, je čas zase upriamiť pozornosť na nejaký makeup. Už dlhú dobu mám nafotený Estée Lauder DOUBLE WEAR MAKEUP. Doteraz fotky čakali na zverejnenie a taktiež pár slov, ktoré dnes venujem tomuto naozaj veľmi špeciálnemu podkladu.

Jeho výnimočnosť je najmä v jeho neskutočnej trvácnosti. Double wear naozaj vydrží 24 hodín. Verte mi, mám to vyskúšané na klientkach. Spomínam si na jednu moju pravidelnú klientku, ktorá mi vždy povedala: „ten makeup mi musí vydržať 2 dni „. Jediný makeup, o ktorom viem, že dokáže takúto absurdnosť vykonať, je Estée Lauder:).

Estée Lauder Double wear makeup

Samozrejme sú typy pletí, kde by to nemuselo byť tak samozrejmé. Mastná či zmiešaná, extrémne horúce počasie, to sú všetky vplyvy, ktoré oslabujú trvácnosť akéhokoľvek makeupu. Napriek tomu tento makeup znesie akákoľvek pleť.

Ak potrebujete dosiahnuť ešte vyššiu trvácnosť makeupu, zaobstarajte si FIXAČNÝ SPREJ.

Ak máte suchú pleť, jednoznačne si zaobstarajte niektorú z hydratačných báz. Písala som o nich nedávno, inšpiráciu nájdete TU.  Zabránite sucho vyzerajúcej pleti.

Vždy používajte krém pod makeup!

Častá otázka je, aký to je. Je to presne ten, ktorý vám vyhovuje, a ktorý používate denno denne. Je to nutné kvôli ochrane pleti a jej hydratácii.

Je nutné takýto Double wear makeup i prepudrovať? 

Odpoveď znie áno, ale aj nie. Vysvetlím prečo. Samotný makeup Double wear je veľmi krycí a extrémne trvácny makeup, ktorý má matný finiš. Priveľa púdru by uškodilo celkovému dojmu tváre. Vyzerala by presušene a „zabetónovane“. Trochu rozjasňujúcho púdru pomôže pleť rozjasniť i fixovať makeup. Samotný makeup po nanesení, naozaj rýchle tuhne, a je nutné ho rýchlejšie rozpracovať.

Ako denný makeup je ho vhodné naniesť prstami. Tým, že je to pevný trvácny makeup, ho prsty zjemňujú. Pleť je zakrytá, ale nepôsobí ako vrstva omietky.

Ak sa chystáte na fotenie, a svetlá znesú, môžete ho nanášať štetcom či hubkou. Bude pôsobiť masívnejšie, ale dokonale. Dnes je trend to s líčidlami riadne preháňať. Som v tomto asi niekde inde. Všetko sa dá urobiť s mierou a tak, aby žena zostala tou istou ženou. Otázkou však je, či to robia tie baby preto, aby boli naozaj niekým iným, alebo len majú jednoducho 20 ( a môžu si to  dovoliť) Instagram je prešpikovaný tutoriálmi ak sa vykontúrovať 10 druhmi korektorov a množstvom svetlých rozjasňovačov. Naživo to musí vyzerať naozaj „zaujímavo“. Nehovorím úplne, že sa mi to nepáči, je to taká maľba na tvár, no som presvedčená, že umením je skôr dosiahnuť makeup, ktorý nie je viditeľný.

Nanášanie hubkou či štetcom je vhodné i pre večerné líčenie. Netreba zabúdať, že akýkoľvek makeup nanesený štetcom, bude vždy pôsobiť masívnejšie a viditeľnejšie, ale zvýši sa i krycia schopnosť.

To, ako bude makeup Double wear vyzerať na vás, záleží tak trošku i na vašej pleti. Tým chcem povedať, že každý makeup môže na rozdielnej pleti pôsobiť inak. Nejde len o farbu, ktorá musí byť vyzerať naozaj precízne, ale aj o textúru.

Čo sa týka farby mám pre vás dobrý tip! V auparkáckom butiku Estée Lauder majú malý prístroj, ktorý je ideálne priložiť na odlíčenú pleť. Odlíčia vás tam a opäť i nalíčia. Výsledkom je číslo farby, ktoré bude sedieť s odtieňom pleti. Mám to vyskúšané a sedí to. 

Estée Lauder Double wear makeup

Avšak Double wear je zaujímavý i v tom, že v podstate vyzerá dobre takmer na každom. Mám ho doma, mám ho i v mojom pracovnom kufri. Používam ho len vtedy, keď potrebujem dosiahnuť výdrž na 24 hodín.

Nie som si istá jeho používaním každý deň. Aj keď poznám ženy, ktoré ho zbožňujú a používajú ho neustále. Ja ho prestriedavam  s inými makeupmi. Čo sa týka mňa a mojej pleti, ja po ňom siahnem najmä v čase, keď potrebujem viac zakrývať, alebo idem niekam, kde potrebujem krásny a trvácny makeup. A nepoužívam ho preto každý deň, že mám po dlhšom čase používania pocit, akoby mi bol ťažký.

Double wear makeup je balený v skle a bez pumpičky. Pred pár rokmi, to bol vcelku problém. Vždy ste vyliali viac ako ste chceli. Dnes si viete pumpičku dokúpiť. A to je skvelé. Musím spomenúť, že už existuje i Double wear nude, čo je ľahšia a hydratačnejšia forma.

V makeupe Double wear viete robiť i extrémne športy. Jeho odličovanie je náročnejšie, ale nič zložité. Z praktických rád by som dodala, že pokiaľ si plánujete nalíčiť dramatickejšie oči, najprv to urobte a až potom aplikujte makeup. Vyhnete sa tomu, že by ste museli z makeupu odstranovať popadané tiene. Verte mi, že sa mi už neraz podarilo vytvoriť machuľu pod okom, pretože sa to už nedalo opraviť a makeup musel byť nanesený nanovo.

Na záver by som dodala, že je dobré mať takýto makeup doma. Určite existuje viac podobných podkladov. Poznám ešte pár podobných, ale tento je č.1 z hľadiska tej skutočnej extrémnej trvácnosti. Na druhom mieste je prirodzenejšie vyzerajúce Shiseido.

Pre tie, ktoré čítate môj blog, mám správu, že čoskoro bude spustený blog na novej platforme, krajšej a modernejšej. Ešte sa musí doladiť výzor v mobilných telefónoch, pretože ako som zistila, hodne z vás si blog otvorí v mobile a nie na pc.

Tak sa majte krásne a dajte vedieť, či ste už Double wear makeup mali, alebo či máte odskúšaný nejaký iný extrémny makeup. ❤

 

 

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Vďaka za skvelú recenziu. Tento mejkap som mala v pláne už roky, no odhodlala som sa až teraz v sobotu, keď sa mi naplno venovala slečna v butiku EL v Auparku. Odtieň mi vybrala naozaj perfektne, aj keď bez pomoci prístroja, a perfektná bola aj cena mejkapu teraz za krásnych 36€ 😉

    • No ale teda, to je skvelé, som rada, aj cena si myslím je úplne super. 36,-Eur je úplne výborná cena za skvelý makeup. Snáď si si dokúpila i pumpičku. Fakt doporučujem, inak sa veľa povylieva. A rado sa stalo. 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk