BE MINE VALENTINE S YESFORLOV

Ahojte Valentínovky,
máte radi sviatok Valentína? Minimálne je milý kvôli pripomenutiu si, že máte niekoho radi. Tak na to nezabudnite prosím. Vaši drahí sú isto plní očakávania.  Som presvedčená, že v tomto uponáhľanom svete, bude stačiť i nejaká maličkosť či službička. Napríklad,že drahému spravíte voňavú masáž. A aj o tom, respektíve tip, s čím ju spraviť, nájdete nižšie. A ktovie, možno tieto voňavé šteklivé vecičky z Yesforlov i vyhráte.

Zachytili ste už niekde značku „yes for lov“?
 „ÁNO pre lásku“ má vo svojom portfóliu veľmi rozkošné a hrejivé vecičky. Chutné balenie, zvádzajúce vône, teplé masážne sviečky, ale i perá, ktoré odhalia na vašom tele tajné písmo.
yesforlov
Jednou z vecí, ktoré sa mi veľmi páčia, je „OPOJNÁ MASÁŽNA SVIEČKA“.  Zapálite knôt a sviečka sa rozpustí na hrejivý masážny balzam. Môžem potvrdiť, že vonia nádherne.  Podĺa mňa krásny valentínsky darček, nemyslíte?
(linky na jednotlivé produkty už nie je možné objednať na pôvodných stránkach)
Kto má chuť, môže si zaobstarať čierne pierko na hladkanie. Odjakživa je dotyk niečo, čo potrebujeme všetci. A či je to dotyk dlaňou alebo dotyk takouto chutnou pomôckou, je takmer úplne jedno, možno s rozdielom nočnej hodiny. ☺
yesforlov massage candle
Ja osobne milujem vône. Keď zatvoríte oči, a privoniate si ku vôni, vynorí sa pred vami príbeh. Pri komerčnejších vôňach je to trochu nuda:), ale pri tých, ktoré sa tvoria s láskou, je to niečo očarujúce. Každý z nás si vône nesie už od bábätka. Vône sú jednoducho úžasné,a život bez nich by bol obyčajný.
YES FOR LOV má pre ženu jej vlastnú intímnu vôňu. Parfémik, ktorý je opojný. Popísala by som ho ako kvetinovo-korenistý. Taký, ktorý prekvapí a vytvorí atmosféru pekného večera.
yesforlov brune intime
Jednou z ďalších vecí, ktorá by slúžila skôr pre náš vlastný dobrý pocit je DELICIOUS PEARLY POWDER – Trblietavý voňavý púder Je určený na zjemnenie a prevoňanie pokožky na tele, ale kľudne by som sa ním prepudrovala i na pleti. Obsahuje jemné trblietavé čiastočky, nič vyzývavé.  Balenie obsahuje luxusnú, mäkkú labutienku.
yesforlov delicious pearly powder
yesforlov
Je pre vás príjemné ležať vo vońavých obliečkach? Pre mňa  áno. A viete si predstaviť, žeby ste používali parfém i do vášho prádla? V tejto úžasnej hrejivej vôni vlatním masážny olej. Používam ho miesto telového mlieka práve kvôli neskutočne príťažlivej vôni. Čosi ako santalové drevo, zľahka korenisté, mierne nasladlé, jednoducho sexy.
V yesforlov však nájdete aj vôňu do prádla pod názvom „TITILLATING SHEET FRAGRANCE“.  A keby náhodou niekoho zaujímalo o aký masážny olej ide, tak pod názvom „TITILLATING MASSAGE OIL“ ho nájdete.
Užite si svojho Valentína. Ďakujem vám za sledovanie môjho blogu ❤
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk