ŠKORICA A JABLKO PATRÍ K ZIME

Krásny deň,

pamätáte si ten krásny slnečný deň, ktorý bol nedávno? U nás namerali najvyššiu teplotu v rámci Slovenska. Myslím, že v tento deň sa veľa ľudí usmievalo.:) Zbalila som najmenšiu do šatky a staršiu do kočíka, a poďme na prechádzku. Tento proces mi trval už len 10 minút, miesto tých 30 po prvý krát. Kto šatkuje, alebo má viac detí, vie, o čom hovorím.Najlepšie je, ak zistíte, že ste už na komplet aj s dieťaťom na sebe, a nemáte topánky. To je potom sranda sa obuť.  Zime však ešte nie je koniec, a tak sa vám tento typ príspevku môže hodiť.
Kozmetika Dermacol má množstvo voňavej telovej kozmetiky. Aj keď som testovala viac sprchových gélov alebo krémov na ruky, málokedy som o niečom napísala. Bolo to najmä preto, že som s nimi nebola až tak spokojná. Najmä kvôli vôni, ktorá často pôsobila chemicky a umelo.
Sprchové gély, ktoré ma zaujali z tejto kozmetiky nájdete TU
 Keď mi kuriér doručil balíček so škoricovou-jablkovou kozmetikou, povedala som si, že tieto veci vyskúšam. Totiž jablko a škorica sú pre mňa veľmi príjemné a hrejivé vône. Patria neodmysliteľne k tomuto obdobiu a spájajú sa mi i s nápojom, ktorý mám veľmi rada.

V tejto jablkovo-škoricovej línii sú tri produktyTelový peelingsprchový gél a krém na ruky. Sprchové gély sú mega balenia, vydržia veľmi dlho. Tá vôňa je veľmi verná skutočnej vôni jabĺk a škorice. V ponuke majú ešte dve typické zimné rady. A tou je „Írska káva“ a „Belgická čokoláda“. V ostatných líniach nájdete ešte tekuté mydlo na ruky. Ide o veľmi prístupnú kozmetiku, môžete rátať s cenami okolo 3,- Eur.
 
Telový peeling „Jablko a škorica“ má poriadne hrubé čiastočky pílingu. To mám rada. Ten pocit, že naozaj cítite ako vám zanecháva pokožku hebkú. Ak nemáte veľmi citlivú pokožku, môžete telové pílingy používať často. Nie je to veľké balenie, a tak ich môžete často obmieňať. Tak ako ja.
Tento peeling nájdete na TOMTO LINKU.
Krém na ruky má príjemnú textúru. Nie je príliš mastný, ale ani ľahký.  A to mi vyhovuje. A tá vôňa… nádhera. Kedysi som mala škoricové žuvačky zo Spojených Štátov. Je to viac ako 15 rokov. Boli geniálne. Keď mám na rukách tento krém, vždy mi donesie spomienky na kamarátov, ktorí mi ich dali. V tom čase sa moja kamarátka zamilovala do jedného Američana a neskôr si ho i vzala.:) Bolo to romantické stretnutie ❤

Všetky Dermacol produkty nájdete na ich WEBE alebo v bratislavskej predajni v Auparku.

Ďakujem vám ,že sledujete môj blog. Čochvíľa bude úplne nový na svete a potom mi poviete svoj názor. Ak by mal niekto záujem, môže sledovať moje príspevky i v mojej skupine, kliknite na FACEBOOK SKUPINA.
Krásny deň ❤

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk