TEST RIASENIEK BRONX COLORS, DERMACOL A TREND IT UP

 

Ahojte žienky,

test riaseniek je vždy obľúbená téma, pretože je to jedno z mála líčidiel, ktorú asi fakt používa každá žena. Keď už nič iné, tak určite riasenku. Ako dopadol test riaseniek troch značiek, Bronx Colors, Dermacol a Trend it up z Dm-ka, čítajte nižšie.

Máte aj vy krátke riasy?

Verte mi, že ja ich mám úplne mini. A preto si oči zblízka takmer vôbec nefotím.  Nyxu, ktorý je na fotke sa budem venovať niektorému z najbližších postov. Ďalej sledujte, pretože hodím na instagram giveaway o celý balíček tejto kozmetiky.

TEST RIASENIEK BRONX COLORS, DERMACOL A TREND IT UP

Ešte predtým než začnem s recenziami, myslíte si, že je potrebná báza pod riasenku?

Túto bázu pod riasenku od Trend it up som chcela vyskúšať práve kvôli tým mojím mini riasam. Porovnala som si líčenie rias s bázou a riasenkou od Trend it up a samostatne, len s riasenkou. Na moje prekvapenie tam rozdiel bol. Neverila som, ale funguje to. Nanáša sa úplne klasicky a na bázu navrch, sa nanesie špirála.

Trend it up je ešte stále nová kozmetika na Slovensku a nájdete ju jedine v DM-kách. Nájde sa tam pár naozaj fajn vecí. Už som písala o rozjasňujúcich krémových tieňoch  TU.

Ak chcete mať hustejšie riasy, zadovážte si bázu pod vašu maskaru 

TEST RIASENIEK BRONX COLORS, DERMACOL A TREND IT UP

S riasenkou od Trend it up som sa prvý krát stretla na Magio pláži, kde som pre nich odlíčila jednu letnú akciu. Vždy som od radosti hotová, keď môžem líčiť s niečím novým, a je mi úplne jedno, či to stojí 1eur alebo 100eur. Rada skúšam nové textúry a často nájdem aj veľmi schopné a funkčné veci. Tak je to i v prípade tejto riasenky. Sympatické balenie, ktoré nepôsobí vôbec lacno a výborná kefka. Teda aspoň pre mňa. Ale tým, že je zúžená na začiatku a postupne sa rozširuje, sa s ňou skvele pracuje.

Kedysi dávno som už písala o lacných riasenkách, tento blog nájdete TU. (sú to príspevky, ktoré boli písané na začiatku blogu)

TEST RIASENIEK BRONX COLORS, DERMACOL A TREND IT UP

Dvojitá maskara X-ORBITANT od Bronx Colors

Na jednej strane je výživa a posilnenie mihalníc a na druhej strane samotná čierna maskara. Čo sa týka výživy, tento výsledok zaznamenaný nemám, bolo by časovo náročné zistiť, či to funguje. Druhá časť riasenky, samotná kefka, moje malinké riasy vcelku slušne prečesala a každá jedna riasa zhrubla. Samotný objem je teda viditeľný. Túto maskaru doporučujem ženám, ktoré netrpia na obrovský objem, ale uprednostňujú skôr prirodzenejší vzhľad. Bronx Colors nájdete u nás len vo FAnn parfumériách, alebo na ich WEBE.

 

TEST RIASENIEK BRONX COLORS, DERMACOL A TREND IT UP

MASKARA 3D VOLUME S VITAMÍNOM B5 Bronx Colors

Na gumenej kefke sa nenachádza veľa farby a je nutné ju nanášať viackrát za sebou. V mojom prípade sa žiaľ žiaden zázrak nekonal. Ako postranný efekt chválim vytočenie mihalníc. Neviem, buď neobsahuje veľa substancie alebo bola táto moja suchšia.

 

TEST RIASENIEK BRONX COLORS, DERMACOL A TREND IT UP

 

MASKARA SUPERCURL S KOLAGÉNOM od Bronx Colors

Táto riasenka naozaj vytáča mihalnice. Moje sú úplne rovné, neviem, kde sa podela moja dĺžka, objem a vôbec, i farba. Fakt premýšľam o tom sére na mihalnice. Ale teda, efekt vytočenia tu je, i jemný objem sa našiel. Túto maskaru v podstate môžem kľudne odporúčať. Inak riasenky od Bronx Colors sú vhodné i pre nositeľky kontaktných šošoviek. Nájdete ju TU 

TEST RIASENIEK BRONX COLORS, DERMACOL A TREND IT UP

Skúšali ste už nejakú riasenku od Dermacolu?
Ak nie, tak si pozrite, dve nasledujúce riasenkové recenzie..
DERMACOL SELFIE MASKARA

Je to jedna malinká, ale za to pre mňa dokonalá riasenka. Nielenže sa hodí do kozmetickej taštičky, ale robí mojím riasam ten objem, ktorý neurobila žiadna. Na stránke dermacol.sk sú na ňu dve nelichotivé recenzie, čo ma dosť prekvapuje, pretože pre mňa je absolútne vyhovujúca. Pravdepodobne nie je až tak vhodná pre riasy, ktoré sú dosť dlhé a potrebujú iný typ maskary. Avšak pre krátke mihalnice môže byť riešením.

TEST RIASENIEK BRONX COLORS, DERMACOL A TREND IT UP

DERMACOL ARTIST LASH MASKARA

Oproti predchádzajúcej SELFIE MASKARE mi menej vytočila riasy. Kefka je veľmi podobná, len o trochu hustejšia. Čo oceňujem je krémovosť farbiva a vôbec, že obsah aj vidíte. To znamená, že vám aj vydrží dosť dlho. Vzhľadom na to, že túto kozmetiku nenájdete v každom obchode, je dobré využiť aj ich WEB.

TEST RIASENIEK BRONX COLORS, DERMACOL A TREND IT UP

Nedávno som písala o Collistar riasenke TU a chystám testovanie ďalších, aj z iných značiek. Nateraz to budú všetko cenovo dostupné záležitosti. Možno by ste mi mohli aj vy napísať do komentov, o čom by ste radi čítali. Už som raz spomínala, ako je to pre nás blogerov dôležité mať spätnú väzbu.

Majte krásny deň 🙂 a ak si zakúpite riasenku, s ktorou budete veľmi spokojné, podeľte sa v komente pod príspevkom alebo  v SKUPINE NA FACEBOOKU o vaše dojmy.

 

Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Veľmi rada si čítam Vaše rady a tipy,páči sa mi aj to,ze nepreferujete len tú najdrahšiu kozmetiku,ale aj tu voľne a bežne dostupnu pre nas nenáročné zienky😉prajem Vám veľa úspechov👍

    • Zuzka, to sa naozaj teším, a som rada, že ste mi napísala. Ano, všímam si, že baby sú naozaj rady, keď poskytujem recenzie aj na lacnejšie a dostupnejšie značky. Neviem či ste aj v skupine na FB u mňa, ale zriadila som tam taký album, kde si baby môžu pridať nejakú vec, ktorú si napríklad kúpili alebo dostali, a nesadla. Slúži a výmenu alebo predaj medzi vami. Tak možno aj niektoré veci, ktoré som recenzovala, ako napríklad úžasná Cremorlab kysl.maska, je tiež tam v albume. Ďakujem za milé slová:)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk