TESTOVANIE NOVINIEK Z KOZMETIKY COLLISTAR

Ahojte krásky,

ako dobre poznáte značku Collistar? Vytestovala som pre vás niekoľko produktov  z tejto značky, a postupne ich zverejním.

Prvá vec, ktorú na značke Collistar oceňujem sú vskutku rozkošné kolekcie. Takmer nikdy nie je kolekcia k zahodeniu. A takmer všetky produkty sú nositeľné a praktické. V mnohých luxusných značkách sa často stretnete s produktami, ktoré sú veľmi podobné konkurencii, ale najmä sú akýmsi výstrelkom, žiaľ často nenositeľným. Dlhé roky som pôsobila pre niekoľko selektívnych značiek, pohybovala sa parfumériách a verte mi, je to tak. Druhá vec pri Collistare je, že množstvo produktov je dosť kvalitných a za relatívne dostupné ceny.

Collistar vyniká najmä v telovke a dekoračke, v poslednom čase vnímam i zaujímavé novinky z pleťovej kozmetiky. Dnes sa zameriam na nový makeup, tiene z kolekcie Caffe Freddo, očnú linku a najnovšiu, luxusne vyzerajúcu riasenku.

Možno viete, že milujem kvapkové makeupy. To sú tie, ktoré majú v balení pipetu. Našla som jeden takýto i v značke Collistar s názvom SERUM FOUNDATION PERFECT NUDE SECOND SKIN EFFECT SPF15. V poslednom čase si vyberám produkty aj kvôli dizajnu, čo tento makeup jednoznačne spĺňa. Podľa názvu by som očakávala jemný prirodzený typ makeupu. No s istotou môžem povedať, že je to makeup, ktorý má dosť dobré krytie a celodenný trvácny efekt.

Odporučila by som ho pleti, ktorá je normálna, zmiešaná, možno i mastná, ale s použitím zmatňujúcej bázy. Určite ho treba zafixovať púdrom, aj keď má matný finiš. Hodnotím ho veľmi pozitívne.

 

collistar makeup, nude makeup, serum foundation perfect nude spf15, tekutý podklad

Keď som sa naposledy prešla parfumériou FAnn, objavila som v ich poslednej kolekcii tieto 4-tiene. Sú krásne, ja zbožňujem všetky odtiene hnedej. Líčim s nimi najčastejšie a hnedé tiene sa hodia každej žene. Len si treba vybrať ten správny odtieň. Niektoré ženy sa ich boja, kvôli červeným očiam. Zapríčiňuje to červený pigment v očných tieňoch, ale riešením je len nahradenie teplej hnedej za ten správny odtieň neutrálnej až studenej.

Tieto tiene majú chutný dizajn, šikovne vymyslené uschovanie aplikátorov a zrkadielko. Pôsobia veľmi čisto. Sú inšpirované kávou a zvnútra krabičky nájdete vytlačených stovky malinkých kávových zrniek. Ich názov je CAFFE FREDDO. Z tejto kolekcie existujú ešte jedny a volajú sa CAFFE CALDO. Žiaľ tie nemám, na webe FAnn.sk sú vyobrazené a vyzerajú dokonale.

        Sú inšpirované kávou a zvnútra krabičky nájdete vytlačených stovky malinkých kávových zrniek.

 

collistar illy caffe freddo eyeshadows očné tiene

Je to pomerne veľké balenie a vydrží vám veľmi dlho. Dva z tieňov (tie svetlejšie) sú intenzívne perleťové a dva z nich sú takmer úplne matné. Sú príjemne pigmentované, takže sa s mi nalíči každá žienka. Cítim v nich viac teplých tónov, preto by som ich doporučila ženám, ktoré nemajú tendenciu k červeným očiam. Stoja 35,90,- Eur, čo je primeraná cena ku značke i baleniu.

Sú príjemne pigmentované, preto sa vie s nimi nalíčiť každá žena.

collistar tiene caffe freddo eyeshadow illy

collistar eyeshadow caffe freddo očné tiene

collistar linka eyeliner shock testovanie

Už dlhšiu dobu sa obzerám po dobrej očnej linke. Dávam prednosť hrotu, ktorý je ohybný, a nie pevný ako fixka. Keď líčim seba alebo niekoho iného a mám v ruke fixovú linku, zadrháva sa mi o pokožku na viečkach a nedarí sa mi vytvoriť peknú linku. Preto potrebujem niečo ohybné.

V Collistare som takú linku našla, a tiež má krásny dizajn. Volá sa EYELINER SHOCK a stojí 25,50,-Eur. Collistar u nás viete kúpiť jedine vo FAnn parfumériách alebo na ich WEBE.

            Nebojte sa používať očnú linku, chce to len cvik,práve tento ohybný hrot vám k tomu pomôže.

collistar eyeliner shock linka testovanie

Vedela som už z minulosti, že Collistar má celkom dobré a funkčné maskary. Túto som si vybrala kvôli nádhernému a luxusnému dizajnu. Táto špirálka sľubuje maximálny objem mihalníc. U mňa žiaľ opäť nula bodov. Už za to ani tá chúďa maskara možno tak nemôže ako tie moje mihy. Začínam silne uvažovať o niektorom zo sér na rast mihalníc. Na jeden z nich mám tip, videla som efekt u mojej klientky a prišiel čas ísť do toho. Pretože moje mihalnice sú absolútne mizerné. O tom, ale viac nabudúce. Najprv vyskúšam, potom vám o tom napíšem a odfotím.

COLLISTAR MASCARA VOLUME UNICO je vhodná najmä pre ženy, ktoré riasy majú, a chcú ich mať mega veľké. Tie, ktoré majú absolútne mini riasy, tam by som ju nedoporučovala. Viem, že v tejto značke taká maskara je, ale najprv musím zistiť, ktorá to je a otestovať.

Čiže ak chcete objem, ale máte aspoň stredne dlhé riasy, kľudne choďte do toho a dajte vedieť, ako sa vám páči. Jej výhodou je, že má i väčšie balenie ako ostatné a to je 13g. Cena je primeraná a to je 27.50,- Eur.

Collistar mascara volume unico objem rias testovanie

O Collistare budem určite ešte písať. Mám pre vás otestované telové produkty a ešte niekoľko líčidiel. Máte z tejto značky aj vy niečo obľúbené? Som maniak na makeup, chystám sa na testovanie ďalších dostupných značiek.

Mimochodom ako sa vám páči môj nový blog? Pracovali sme na tom pár mesiacov a spojili i s mojím portfóliom. V hornej lište nájdete nevesty a inú prácu z rôznych projektov.

Ak vás niečo zaujalo, alebo máte nejaké nápady, či komenty k tomuto článku, podeľte sa so mňou o ne pod článkom.

 

Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Vdaka za tip na make up. Popozeram, ci najdem odtien aj pre porcelanovu bledulu. Z kolekcie ARTdesing mam od Collistar skvely ruz v odtieti cashmere. Je sice pravda, ze vydrz by mohla byt lepsia, ale je skvelo hydratacny a prijemny na perach. Mam uz asi treti kus a stale ma neomrzel. Tesim sa na dalsie recenzie. V bohatej blogovej scene je radost sledovat niekoho, kto ma skusenosti, s produktami realne pracuje a na jeho odoprucania sa da spolahnut.

    • ahoj, strašne moc ďakujem za túto spätnú väzbu, veľa ľudí nemá jednoducho čas niečo komentovať. Alebo hoci sa aj pýtať, a často mi radšej napíšu do správy, a to mi dokáže medzi povinnosťami aj ujsť. Tieodtiene kukni v predajniach, niekedy mali aj veľmi svetlé makeupy, rúž ak je super hydratačný, tak nikdy nedrží:). Ešte raz ďakujem a prípadne ma sleduj na IG, včera som tam napríklad dávala super Instastories či funguje čierna maska od Pupy.:)

  2. Aj ja milujem Collistar, najmä spiralu Infinito, ktoru stale pouzivam. Nahodou som objavila Vas blog a som stastna, ze aj pre zeny po 40-tke niekto mysli. Nema zmysel si kupovat modne casopisy, kde su len vseobecne clanky, alebo odporucaju predrazenu kozmetiku. Velmi mi Vas blog pomaha pri vybere kozmetiky. Tesim sa na dalsie clanky…

    • Andrea ďakujem, pozerám, že ste objavili asi 2 roky starý článok:) to je skvelé. Ak sledujete aj môj IG, tak tam robím pravidelné lajfky, práve posledná bola o makeupe pre 40tničky. A už je nahratá na igtv. Sem nahrávam do stĺpca Live insta videos iba niektoré. Keby ste niečo hľadali, skúste zadať slovo do lupy, nech dlho netápete:) pekný deň

  3. Ahoj, mám stredne dlhé riasy a tú maskaru, som mala, bola som spokojná. Napriek tomu, som sa však vrátila ku špirálam od Lancome a teraz momentálne skúšam od Pupy all in one, ktorá sa mi zdá skvelá, a za super cenu!

    • čo sa týka objemu u mňa dosť vyhráva Pupa explosive lashes vamp. Lancome je Lancome veru. Tak oni roky bodujú s maskarami, tam niet čo dodať veru.

    • Dobrý deň Vladimíra, toto je už článok starý cez 1 rok. Skôr by som Vám mohla odporučiť celkovo makeup, ale možno by bolo fajn, mi napísať viac. Pretože ja viac odtieňov v Collistare a najmä z tohto makeupu nepoznám. Ak by ste mali záujem spoznať aj iné možnosti, napíšte mi možno ideál na email, alebo nahrajte správu na Instagram či Facebook messenger. Oveľa viac Vám budem vedieť pomôcť.
      mail: pichonska.eliska@gmail.com
      FB messenger : Eliška Pichoňská
      Instagram: elimakeupartistblog
      Ďakujem

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk