MÁTE RADI AJ ROZJASŇUJÚCE BÁZY? 3. ČASŤ :)

Ahojte žienky,

veľmi si vážim, že ste poniektoré môj blog komentovali a dali mi vedieť, že to význam pre vás má. Najmä tieto časti o primeroch respektíve bázach na pleť je téma, ktorá je dosť atraktívna.
V dnešnej tretej časti si povieme niečo o rozjasňujúcich bázach.
AKO SA POUŽÍVAJÚ ROZJASŇUJÚCE BÁZY ?
 
Rozjasňujúcu bázu môžeme používať takmer všetky. Najčastejšie sa používa tradične pod makeup, ALE DÁ SA POUŽIŤ AJ NA MAKEUP. 
Ideálny spôsob je vklepaním prstami na určité miesta, najmä na lícne kosti. Druhý spôsob je použitie pod makeup. Výsledok sa však môže ľahko stratiť, pretože ho samotný makeup môže zakryť. Vtedy doporučujem používať skôr ľahšie typy makeupov. Tretia možnosť je zmiešať ho s makeupom. Túto možnosť poskytujú dve nasledujúce bázy.

Na prvej fotke vidíte jednu z troch naozaj pekných rozjasňujúcih báz od DERMACOL SHEER FACE ILLUMINATOR. Má jemnulinko ružovú perlovú farbu a hodí sa každej pleti. Je veľmi ťažké ju odfotiť tak, aby to bolo viditeľné.

TIPY NA POUŽITIE:

  • zmiešajte bázu so svojím makeupom a dosiahnete jasnejší efekt
  • použite len na krém a rozjasníte si takto pleť (v prípade, že nepoužívate makeup ani púder)
  • použite na nanesený a neprepudrovaný makeup, zľahka vklepte na lícne kosti, alebo chrbát nosa, púder už použíte len veľmi zľahka
  • túto bázu viete použiť aj na dekolt

Dermacol je veľmi prístupná kozmetika a jej cena je 10,39,-Eur. Túto perlovú ružovú bázu nájdete aj NA TEJTO STRÁNKE.

 sheer face illuminator
 

O značke TREND IT UP som sa zmieňovala už v predchádzajúcich blogoch. S touto bázou som pracovala posledné leto na Magio pláži, v stánku DM-ka. Bola ľahká, fluidná, s veľmi jemným rozjasnením. V ponuke ich majú dve, no mne sa viac páči táto. Doporučila by som ju pre mladé dievčatá alebo pre ženy, ktoré hľadajú naozaj veľmi decentné rozjasnenie.

  • opäť ju viete použiť i keď nepoužívate makeup
  • pre akúkoľvek pleť a akýkoľvek vek:)

trend it up fluid base

VYHLADENIE A ROZJASNENIE V 1 

Pri nasledujúcej báze sa spája vyhladenie a rozjasňovanie. Aj keď som presvedčená, že touto bázou skôr vyhladíte pleť ako rozjasníte. Ale pre dobrý pocit sú vo vnútri zlaté trblietky. Dermacol má celkovo viac podobných báz s podobnou textúrou. DERMACOL ANTI-WRINKLE BASE obsahuje i morské riasy a je protivrásková.
dermacol gold antiwrinkle base
 dermacol antiwrinkle gold base
Existujú ešte bázy pod makeup, ktoré majú špeciálnu úlohu,pretože sú rôznych farieb. Ale o tom niekedy v budúcnosti. Zatiaľ mi málo z vás dalo vedieť, či uprednostňujete kratšie alebo dlhšie a obšírnejšie blogy? Budem rada, ak sa vyjadríte viaceré ❤ prosím takýto feedback je pre nás blogerov veľmi dôležitý.
Krásny deň ❤
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk