POZNÁTE NYX?

Krásny marcový dník,

poznáte už americkú kozmetiku NYX? Asi ste zaregistrovali, že sa na Slovensku už dávnejšie objavila táto kozmetika. Je síce pravda, že sú len v bratislavskom Auparku a Eurovei, ale myslím si, že ich popularita čoskoro zavíta i do ostatných častí Slovenska. Laicky povedané, je to kozmetika, ktorá je dostupná úplne pre každého a najmä pre fanynky rôzneho šialeného či farebného makeupu. Ovšem portfólio obsahuje i úplne prirodzené a naturálne odtiene.

Niečo z histórie…..

Začalo sa to rokom 1999. Kórejčanka menom Toni Ko založil v LA malinkú spoločnosť, ktorá ako prvé vyrobila Jumbo očnú ceruzku. Toni Ko vyrobila svoj prvý produkt vo svojich 25 rokoch a veľmi skoro dosiahla prvý úspech. Najmä Nyx sa marketingovo prezentoval ako kozmetika, ktorá dosahuje kvalitu dobrých obchodných domov, ale pritom ceny ako v drogériách. NYX používa sociálne médiá na promovanie svojich produktov medzi vizážistami a blogermi či vlogermi.

Nyx je vlastne meno gréckej bohyne noci.

V roku 2014 Ko predala Nyx nadnárodnej spoločnosti L´oreal za 500 miliónov dolárov. A tak dnes spoločnosť L´oreal distribuje mnoho práve tých top kozmetických značiek, ako Kiehl´s, Lancôme, Armani alebo YSL a ešte oveľa viac.

Poznáte Nyx?

Na fotke je skutočne len nepatrná časť ich veľmi širokého portfólia. Ak máte radi farby, akékoľvek textúry, tekuté linky, ktoré sa používajú na pery, pigmenty, či umelé riasy, toto všetko tam nájdete. Navyše stále ohurujú novými paletami tieňov.

Všimli ste si, že sa dosť nosia modré alebo fialové rúže?

Vonku je to úplne bežné, u nás skôr medzi mladými babami, ale tiež len veľmi zriedkavé. Sme konzervatívnejší národ, dávame prednosť klasike. Priznám sa, že ja tiež. A značka Nyx má na výber nielen takéto farby rúžov, ale i kontúrovacie ceruzky. Vlastne čokoľvek vás napadne, možno nejaká makeupová fantázia, tak vecičky na líčenie u Nyxu určite nájdete.

Poznáte Nyx?

V mojom pracovnom kufri sa nájdu i lesky Butter gloss od tejto značky. Majú veľmi príjemnú textúru, a nádherné farby. Na líčka som uprednostnila tzv. „pečené“ líčka. Sú síce tvrdšie na prácu, ale vyberala som si ich kvôli farbe.

Keď máte radi naozaj silne pigmentované líčidlá, tak v Nyxe nájdete určite, čo hľadáte. Jednoducho Nyx má super veci za výborné ceny. Len teda zatiaľ je to obchodoch len v Bratislave, a nájdete ešte niekde na webe. Mnoho vizážistov od nich používa produkty, a nedá sa povedať, že je to len tínedžerská kozmetika.

Poznáte Nyx?

Sledujte môj INSTAGRAM , pretože na ňom bude marcová giveaway o všetky tieto produkty.

A kto má chuť, môže taktiež vojsť do skupiny SKUPINA NA FB LEN O PRÍSPEVKOCH.

Aby vám nič neušlo, odoberajte Newsletter.

Máte už niečo z tejto kozmetiky? Ak ste s niečím mimoriadne spokojné, podeľte sa tu v komentoch, alebo na mojom Instagrame.

Krásny deň:)

 

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk