Testovala som cenovo dostupné maskary!!!

Práve som si našla malú chvíľku, aby som napísala pár riadkov. Vždy sa veľmi teším novým produktom, keď vám ich môžem akokoľvek sprostredkovať. To, že si sadnem k počítaču aspoň na polhodinku je taký môj malý únik z mamičkovských povinností.:)

 

Dnes to bude o testovaní cenovo dostupných špirál. Sú to všetko značky tak do 10,- Eur, a každá má úplne rozdielnu kefku. Pre mňa je špirálka veľmi dôležitá, pretože mám tak stredne dlhé mihalnice, ktoré sú jemné a nie veľmi vytočené. Preto potrebujem objem i predĺženie. Preto tento môj pohľad a recenzia budú hlavne robené z tohto bodu a to testovanie na kratších riasach. Ku každej špirálke dám, ale radu, pre koho by bola vhodná.
Prvá značka, ktorú som testovala je značka Alverde kúpená v DM drogériách. Doporučujem najmä veľmi citlivým očiam. 
ALVERDE MAXIMIZE VOLUME LASHES 8ml
Špirála sľubuje maximálny objem. Aby som bola úprimná určite nie pri mojich riasach. Aj keď s týmto typom kefky mám celkom dobrú skúsenosť. Ale v tomto prípade je dôležitá i krémovosť substancie vo vnútri balenia.

Výsledok: skôr jemnný objem a určite doporučujem dlhším mihalniciam, ktoré nechcú byť zlepené, ale mať skôr pridozený vzhľad

ALVERDE FIRST CLASS VOLUME 15ml
Už pri otvorení je počuť silnejší obsah krému vo vnútri balenia, pretože to tak dobre mľaskne. Táto špirála je mi maximálne sympatická a páči sa mojim riasam i mojim klientkam. Názov „first class“ zodpovedá značke i primeranej kvalite, ktorú Alverde ponúka. Kefka je podľa mňa výborná, má zúžený začiatok, ktorý sa postupne zhrubšuje. Perfektne sa drží a dobre sa s ňou manipuluje.

Výsledok : obstála na výbornú, doporučujem vyskúšať.

 

 

Druhá značka testovaná je Gosh kozmetika. Mala som na skúšanie jeden typ špirály, hoci Gosh ponúka stále inovované typy a má ich v portfóliu veľmi veľa. 
BOOMBASTIC (s argánovým olejom) MASCARA SPIRALE VOLUME XXL 13ml

Názov sľubuje bombastický objem, žiaľ nie pre moje mihalnice. Kefka je umelohmotná a veľmi veľká, malé očká sa budú veľmi ťažko líčiť. Aj keď má zase výživné zloženie obohatené o argánový olej, a to zase nie je na škodu. Výživu rias potrebujeme všetky. Ale ako píšem, táto maskara je vhodná na dlhšie mihalnice, ktoré potrebujú objem. Mám ciťáka, že mladé baby s ňou budú mega spokojné.

 

Treťou značkou testovanou je Dermacol. Česká alebo lepšie povedané skôr česko-slovenská kozmetika má kopec výborných vecí, a dnes testujem dve špirálky. 
 
MEGA LASHES MASCARA SUPER VOLUME 13ml

Veľké zlaté balenie a hrubší dizajn kefky sľubujú mega objem. Z mojej strany veľmi príjemná spokojnosť. Manipulácia s kefkou je výborná, kefka má taký klasický objemový vzhľad a husté štetinky. Konzistencia krémová a tak akurát. Z tejto špirálky vlastním ešte jej vodeodolnú verziu, ktorá je rovnako fajn, ako klasická. Používam ju často na líčenie neviest, alebo jednoducho tam, kde sa veľa plače:) A drží..

 

ULTRATECH PERFECT HOLD AND LENGHT DEFINED LASHES 10ml
Vcelku luxusné balenie so zlatým vrchnáčikom sľubuje perfektne oddelené a predĺžené riasy.
Kefka je umelohmotná a farba mimoriadne čierna. Pri mojich kratších mihalniciach nenarobila veľké haló, ale viem si predstaviť, že bude vhodná na dlhšie mihalnice. Mám ciťák, že kto si praje dokonalé vytiahnuté a predĺžené mihalnice bude spokojný. Najmä žiadne polepenie a hrudky.
Pre osobnejší prístup a poradenstvo môžete navštiviť predajňu Dermacolu v bratislavskom Auparku, Je tam najmä kompletný sortiment.
Zhrnutie: ani jedna špirálka mi neopadávala, alebo sa nejak neotláčala. Žiadnu alergiu som nezachytila ani som nemala oči podráždené. Opäť je tu rozdiel medzi cenovo náročnými maskarami a lacnými. Najmä pokiaľ máte mihalnice kráttke a jemné. A tiež vám záleží na výraznom objeme. Ale vzhľadom na cenu sú niektoré z nich naozaj zaujímavé. Treba skúsiť.:)
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk