Neónová

Môj prvý jesenný kozmetický blog bude opäť o niečom, čo sužuje mňa v týchto dňoch a určite i mnohé z vás. Akonáhle sa ochladí, schnú mi ruky i pery, a dokonca tým, že kojím, i zvyšok tela.

Dostala sa mi do rúk krásna edícia balzamov na pery od Labella. Asi nemusím špeciálne tieto balzamy predstavovať, predpokladám, že každá z vás má jeden doma. Niektoré moje zákazníčky používali dokonca ten perleťový ako každodenný lesk alebo rúž. A ani sa nečudujem. Kvôli dostatočnej hydratácii a výžive by mali byť v každej kabelke.
Labello má teraz neónovú edíciu, ktorá je limitovaná. Neón je in, a ja už mám ten v neónovej ružovej vo vrecku kabáta. A prečo, že NEÓN? Lebo je trendy, A pretože je na tričkách, teniskách a proste sa nosí všade. Skúste podarovať takéto Labello svojim dcéram či sama sebe, a vojdite pod UV svetlo. Uvidíte ako zasvieti. Každý jeden z týchto farebných nových Labello balzamov svieti, pozor ide len určité obmedzené množstvo. Samozrejme každé farebné prevedenie kúpite zvlášť.
Čo sa týka nejakých tých vlastností ako je výživa a podobne, obsahuje bambucké maslo a panthenol.
Jedno vyživuje a premasťuje a druhé ukľudňuje a hydratuje. I hydratácia je potrebná v zime. Nie je nutné sa bát mýtu, že všetko hydratačné použité na pleť v zime, bude na tvári mrznúť,. Možno tak krémy, ktoré sa vyrábali roky dozadu. Zabezpečuje 12-hodinovú hydratáciu, s čím môžem súhlasiť, pretože po približne 4 použitiach a následne po niekoľkých hodinách, mám pery v lepšom stave.
Prečo mám rada Labello balzamy:)
  • hutná konzistencia, ktorá na perách drží
  • vôňa, ktorá ma neruší
  • chuť, ktorá ma nedráždi
  • balenie, do ktorého nemusím ísť rukami
Losovanie:  TU
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk