Objavila som pre vás TOP MASKY!!!

Dnes by som rada trošku prestriedala tak obľúbené témy o líčidlách. Posledný príspevok o lacných maskarách mal úžasnú sledovanosť a to ma veľmi teší. Dúfam, že sa vám bude páčiť aj tento o maskách:)
Celkom často sa mi stávalo, že sa ma klientky pýtali, ktoré masky na pleť sú fungujúce. Žila som veľmi rýchlo a skutočne som nestíhala testovať produkty. Respektívne nestíhala som vôbec používať masky. A paradoxne práve teraz, keď sa starám o Jasmínku, tak ten čas nastal.
Masky na pleť sú skvelou vecou, keď máte  nejaký problém. Keď máte pleť podráždenú, alebo práve naopak nečistú. A najmä dnešné masky sú urobené pre ženy, ktoré nemajú čas, čiže 5 minút je ideál. Zmyjete alebo necháte tak. V mojom prípade je to momentálne maximálne vyhovujúce. Zadeľujem čas tak, ako sa len dá.
V tomto blogu som sam sústredila opäť na značku L´Occitane. Milujem ich nazvem to „provensálske balenie.“  Kedysi som od nich skúšala šampóny a bola som spokojná. No a kedže som nedávno písala o slamienkovej hydratačnej vode v spreji, z ktorej som bola úplne hotová, dnes to bude o dvoch maskách na pleť.
O slamienkovej hydratačnej vode si môžete prečítať TU.
Po tom ako sa mi narodila Jasmínka, sa moja pleť výrazne vysušila. Už som si myslela, že sa snáď z mojej zmiešanej a problematickej pleti stane suchá. Z časti by ma to aj potešilo. Je však viacmenej výrazne dehydrovaná.  Môj nepríjemný pocit bol pnutie a na dotyk drsná pleť. A tak som hľadala niečo na pocit bohaté a príjemné. Zablúdila som k maske zo slamienkovej rady zo značky L´Occitane. Je z tých drahších v tejto značke, ale čosi ma ku nej ťahalo. Mám jednoducho rada bohatú maslovú textúru a to najmä v zime.
Použitie:  ráno som sa klasicky umyla penou a samozrejme som za chvíľku ucítila nepríjemné pnutie. Po nanesení masky, ktorá je krémová, som ju nechala pôsobiť tak dlho, až som videla, že ju na tvári akoby už nie je vidieť. Pleť si z nej zobrala čo potrebovala na tých všetkých miestach, ktoré boli suché. Na krabičke sa píše, že sa môže zmyť alebo prebytky odsať. Ja som si masku z tváre umyla a následne použila krém. Nemám rada taký ten mastný film, ktorý na pleti zostane. Okrem iného sa na krabičke píše, že sa môže nechať pôsobiť ako nočný krém v tenkej vrstve, čo môj prípad nebude, ale možno niekomu tento spôsob vyhovuje.
Čo vlastne slamienková maska obsahuje
Obsahuje mikrokapsulky slamienkového esenciálneho oleja a vitamíny A a E. Ďajej ryžové peptidy, ktoré zlepšujú bunkovú výživu a okysličujú pleť. Slamienka zaručuje dlhý život a stimuluje produkciu kolagénu.

 

 

 

Môj záver: napriek svojej cene (63,-Eur) ju hodnotím ako skvelú krémovú, mastnejšiu masku pre citlivú, suchú, dehydrovanú pleť, alebo pleť, ktorá najmä v zime na lyžovačkách potrebuje výraznejšiu ochranu. Ja ju doporučujem každej, ktorá má od 25 vyššie a najmä v chladnom období. Hodnotím ju veľmi pozitívne a vyrovnáva sa určite mnohým cenovo ešte náročnejším značkám. Okrem toho cena zodpovedá i väčšiemu baleniu a to je 125ml.
Moja pleť sa však opäť vracia ku pleti zmiešanej a tak potrebujem i masku, ktorá bude tak trošku tú mazotvorbu balansovať a riešiť občasné zapálené záležitosti. Vyskúšala som masku taktiež z L´occitanu, ktorá ma zaujala takým ekologickým dizajnom a zmesou esenciálnych olejov.
REBALANCING FACE MASK AROMACHOLOGIE (21,50,-) je názov tejto masky. Môj pocit je  čistejšia a hladšia pleť. Ten kto má napríklad rozšírené póry by ju mohol oceniť. U mńa to bolo skôr o odstránení zašednutej pleti a čistejšieho dojmu.

 

Čo obsahuje táto rastlinná čistiaca maska?
Obsahuje rastlinné a minerálne púdre, ktoré absorbujú prebytočný maz a pleť zmatňujú. Oleje z cyprušteka, citrónu, borievky, tymiánu a eukalyptu majú protizápalový efekt, ukľudňujúci a tiež dezinfekčný.
Použitie: opäť som naniesla na čistú pleť a nechala pôsobiť 5minút. Následne som túto masku umyla.

Môj záver: kto má zmiešanú, mastnejšiu či problematickejšiu pleť alebo pleť s výraznými pórmi, túto masku vysoko ocení. Na póry je priam skvelá. Po umytí ostáva veľmi svieži a čistý pocit na pleti. Ako príjemný bonus je príťažlivá bylinková nevtieravá vôňa, ktorá pôsobí tak trošku lekárensky.

 

Na záver by som vás chcela poprosiť, ak máte nejaké fungujúce skúsenosti s nejakou maskou na pleť, napíšte do komentu. Pomôžete mne i iným:)
 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk