Moja sebapremena

Jedno poobede, keď malá spala a mala som rozložený kufor som sa pohrala s farbičkami. Seba som takýmto spôsobom nenalíčila už veľmi dlhý čas, pretože a už som to tu raz spomínala, nebol čas. Neustále v práci, v aute, medzi klientkami, foteniami a tak podobne. Dostala som chuť sa nalíčiť sama a vyskúšať pár vecičiek, ktoré používam na vás alebo ich mám ešte úplne nové. Možno to bude pre vás inšpirácia:)

 

obe fotky boli robené v rôznom svetle a obe sú s filtrom

 

ČÍM SOM SA NALÍČILA ….ČÍTAJTE NIŽŠIE

 

MAKE UP
Vždy som si na makeup potrpela, najmä preto, že nemám dokonalú pleť. Vyskúšala som nový makeup z YSL TOUCHE ECLAT LE TEINT č.50. Je to mňamka:) krásna farba (olivová, odtieň do žlta), typická príjemná vôňa, a tá textúra jedna báseň. Použitý s hubkou mi zadovážil dokonalé krytie

 

 

ROZJASŇOVAČ VERZUS KRUHY POD OČAMI
Inak povedané i svetelné pero, ktorým dodáte svetlo všetkým tmavým miestam na tvári. Použila som GUERLAIN PRECIOUS LIGHT C.1 s obsahom zlata.

 

PÚDER
Každý makeup treba fixovať a ja som použila DERMACOL INVISIBLE FIXING POWDER.(TU)
Je neviditeľný, nevysušuje a nie je ho vidno ani v póroch ani vo vráskach.
LÍČKA
Bez líčok nemôžem existovať. Kontúrujú mi pleť a dávajú tak potrebný zdravý efekt. Použila som ZOEVA NUDE SPECTRUM č.040. Je to paletka so 4 farbami v nude odtieňoch. 
LÍČENIE OČÍ
V kufri mám väčinou paletky zo Zoevy, pretože takto mám viac odtienov pohromade. Ja som použila paletku ZOEVA COCOA BLEND (TU) farby Bitter Start, Freshly Toasted, Surstitude for love a z paletky ROSE GOLDEN farbu Wonder Full.
Použila som fixovú linku  od GOSH INTENSIVE EYELINER PEN čiernej farby. Aj keď som doteraz nejako fixové linky nemusela, táto sa mi páči.  Do vnútra oka bola použitá biela ceruzka od ZOEVY SOFT KOHL BLANC, ktorou som zväčšila oči.(nájdete TU)
Na mihalnice som naniesla čiernu maskaru od ALVERDE FIRST CLASS VOLUME. Už som sa o nej a tiež o ďalších maskarách zmieňovala v tejto časti blogu Ktoré lacné maskary sú dobré?

 

 

OBOČIE
Na obočie som použila paletu Morphe Brushes. Americká kozmetika s ponukou rôznych paliet. Ponuku Morphe Brushes paliet som nedávno zaregistrovala na stránke krasotika.sk
PERY
Na líčenie pier som použila CATRICE LONG LASTING LIP PENCIL č.080, ktorá má farbu pier. Na Catrice chodím do DM, majú kopec síce lacných produktov, ale veľmi funkčných.
Samotné pery som vyfarbila s produktom ARMANI LIP MAESTRO č.513 DRAMA GLOW
Ja tento produkt milujem. Tak úžasnú textúru na pery nájdete málokde a trvanlivosť na perách je neskutočná. Armani nájdete jedine v bratislavskom Auparku v Marionnaud parfumérii)

 

Tak toľko k mojej premene. Snáď som vás inšpirovala a ak na mňa máte nejaké otázky, pýtajte sa. Ak máte nejaké kozmetické otázky, píšte. Poteším sa:)

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk