LIP MAGNET OD ARMANIHO

Čo vám poviem… Armani je lahôdka pre každého, kto miluje kvalitné líčidlá. Som presvedčená, že tam nie je produkt, ktorý by nefungoval. Jednoducho je to iná liga. A kto si občas dopraje aj takúto čerešničku na torte, pre tých je táto časť blogu.

LIP MAGNET

S čím sa u Armaniho určite nestretnete je nepríjemný pocit na perách po nanesení akéhokoľvek rúžu.
Už som testovala a písala o Lip Maestro, skúšala ich Rouge d´armani sheers a naozaj úplne všade zanechal dokonalý finiš. Ja som testovala dve farby: lip magnet Fusion č.506 (staroružová) a lip magnet Scarlatto č.401 (červená)
Čo môžete očakávať?
 
Ide o menšie dózičky s dômyselne dokonalým aplikátorom na nanesenie farby. Tieto luxusnejšie značky si potrpia na dôkladné prepracovanie. V konečnom dôsledku cena musí zodpovedať dizajnu i obsahu.
Textúra – jemná, matný finiš,
Vôňa – takmer žiadna, ocenia alergici a dámy,ktoré nemajú radi parfemáciu na perách
Obsah – 3,9ml
VÝSLEDOK
Prirodzený matný finiš s ľahkou krémovou textúrou bez nerovnomerného nanesenia farby. Vydrží na perách dlhé hodiny bez vysušovania pier.
Armani kozmetika sa predáva jedine v bratislavskom Auparku v parfumérii Marionnaud. Snáď sa častom dostane aj do iných miest a poteší i tie z vás, ktoré to majú do Bratislavy ďaleko.
 
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk