PAESE recenzia na makeupy

Možno ste o poľskej kozmetike PAESE už počuli, no možno je to pre vás novinka. Ja som ju prvý krát objavila na bilboarde a keďže všetko nové ma zaujíma, išla som po tom. V tomto ročníku bratislavskej Interbeauty ste ich mohli zahliadnuť s veľmi pekným stánkom.
Mnohé si možno poviete, že poľská kozmetika nemôže byť dobrá. Aj keď vlastne neviem ani prečo. Mnohé máte voči možnosti výroby v Poľsku akúsi predpojatosť. Ale zase kozmetika vyrobená v Číne, tiež asi nebude sranda, už len preto, že práve mnohé kozmetiky vyrábajúce sa v Číne, sú testované na zvieratách. A to je podľa mňa neprípustné. Na margo tejto kozmetiky môžem s radosťou povedať, že testovaná na zvieratách nie je.

Ako prvé čo som si zobrala na testovanie boli makeupy. Vybrala som si tri rôzne druhy a ani jeden nemôžem odsúdiť. Zoberme si ich pekne po poriadku.

BEAUTY CREAM 

V katalógu ma makeup oslovil balením s pipetou a akýmsi prísľubom jemného zdokonalenia pleti. V tomto prípade ma intuícia nesklamala. Ide o veľmi zaujímavú textúru, jemnú a zamatovú. Krytie tohto Beauty krému je decentné, ale pleť po ňom vyzrá pekne. Na výber sú len dva odtiene, a napriek tomu, že som si vybrala tmavší odtieň Medium, ľahučko sa rozotrel a pôsobil prirodzene. Pripomína mi to textúru luxusného makeupu od Armaniho a prekvapujúco dobrého kvapkového Goshu. Je to niečo medzi týmito dvoma makeupmi. Na balení je spomenuté, že je to makeup určený pre suchú, citlivú a normálnu pleť. Moja pleť je zmiešaná a znášala som ho dobre. S tým, že pravdepodobne v lete, kedy je pleť mastnejšia, by už bol pre mňa nekomfortný. Okrem tejto informácie na balení nájdete i obsah kyseliny hyalurónovej. V tomto prípade mám len decentnú výhradu, makeup som videla v jemných vráskach na mojej pleti. V ponuke je v dvoch odtieňoch. Cena makeupu je 23,70,- Eur a nájdete ho TU

Výsledok: napriek uloženiu makeupu v jemných vráskach, hodnotím BEAUTY CREAM veľmi pozitívne. Pre mňa veľmi príjemný a rozjasňujúci makeup.

KOLAGÉNOVÝ MAKEUP
 
Pri tomto makeupe som si žiaľ vybrala zo 4 odtieňov práve ten najmenej vhodný č.302 Natural. Napriek mojej nie práve úplne svetlej pleti, mi táto farba nevyhovovala a to kvôli odtieňu, ktorý bol pre mňa tmavý a trošku do oranžova. Makeup je krémový, sýty s výraznejšou krycou schopnosťou. Jeho zloženie (kolagén,D-panthenol, aloe,vitamíny A,C,E) je upokojujúce, vhodné pre zrelšiu, suchú a citlivú pokožku. Ja som si tento makeup kvôli farbe zmiešala s nasledujicim makeupom, ktorý spomínam nižšie, a vytvorila som si takto vhodný odtieň. Balenie je v sklenenej fľaštičke s naberačkou.

Tip k líčeniu: nebojte sa zmiešať akýkoľvek typy makeupov ! Mne sa to bez problémov osvedčilo:)

 

LIQUID POWDER DOUBLE SKIN matt
 
Vybrala som si odtień 30M, čo je relatívne svetlý odtieň vhodný na zimu, a čo je skvelé, je béžovej farby. Makeup má strednú kryciu schopnosť, skúšala som ho samostatne, i zmiešať s kolagénovým makeupom. Na krabičke sa píše, že má matný finiš. Vcelku môžem potvrdiť, že pleť sa neleskne a čo je dôležité nepôsobí presušene. Povedala by som, že je to taký klasický makeup pre zmiešanú pleť.
Obsahuje komplex vitamínov A,C, E a F.
Výsledok: nemám mu čo vytknúť, balenie je sympatické s pumpičkou v skle  a v 30ml balení. Makeup je v ponuke v štyroch odtieňoch.
Cena produktu zodpovedá kvalite a to je 19,50,-Eur. Tento makeup i ostatné typy, ktoré PAESE ponúka, nájdete TU.

V ďalších príspevkoch budú zrecenzované ďalšie produkty z tejto značky, a môj názor na čistý ryžový púder:))
,

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk