NAHÝ MAKEUP S DERMACOLOM

Pred pár týždňami som sa stretla so žiadosťou, nalíčiť sa podľa makeupu, ktorý pre Dermacol nalíčil kolega a vizážista Tomáš Vida. Boli oslovené tri blogerky a mne vyšiel makeup nahý čiže „Nude makeup“. Nie je jednoduché sa nalíčiť tak, aby som to zachytila mojim fotoaparátom a tak dúfam, že bude aspoň z väčšej časti vidieť o čo mi išlo, alebo akými produktami som výsledný efekt dosiahla.

Na tento „Nude makeup“ som použila časť produktov, ktorými líčil Tomáš, pretože taká bola predloha, ale zároveň som niektoré farebne prispôsobila svojmu farebnému typu. A pretože ja som tmavší a studený typ, vymenila som typické jesenné farby použité na modelke, za niečo neutrálnejšie a zároveň vhodné na toto obdobie.
Väčšina produktov je vhodná pre každú z vás, tak sa kľudne inšpirujte. 

 
Prečo práve Dermacol?

Pracujem a líčim s mnohými značkami. Nie som zameraná len na luxusné značky, mnohé z vás si ich môžu len občas dovoliť. Dermacol je pre mňa veľmi sympatická značka, a navyše z našich končín. Už aj preto, by to pre vás malo byť atraktívne. Okrem iného sa vyváža do arabských krajín, kde je obľúbená. Tento blog je pre všetky ženy a dievčatá. A preto testujem i cenovo veľmi dostupnú kozmetiku. Nie všetko čo je lacné, musí byť i zlé. Mnohokrát je zloženie takéhoto produktu čistejšie. A ja preto uvítam od vás akékoľvek otázky. O čom by ste napríklad chceli, aby som písala.

JA A „NUDE MAKEUP“
 
Milujem nahý makeup. Takýto makeup by mal vyzerať akoby neviditeľne, hoci pohľad každého vizážistu môže byť rozdielny. Makeup by nemal byť preplácaný. Súčasťou nahého makeup sú tiež rozjasňovače. Trošku perlete na lícnych kostiach nikomu neuškodí, naopak pomôže.
Produkty, ktoré som použila, nájdete na obrázku a zároveň v popise.
  •  Makeup – ako podklad som si zvolila nový makeup „Selfie makeup – 2v1 primer and foundation“, slušná krycia schopnosť, makeup má pomerne matný vzhľad, preto ho doporučujem pleti, ktorá je zmiešaná alebo mastná.
  • Rozjasňujúci fluid „Sheer face illuminator Day Light“ som zmiešala s makeupom a pre intenzívnejší efekt som ho ešte preklepala cez lícne kosti. Aby som zachovala tento efekt, tak som následne púder použila len na partie, ktoré sa lesknú.
  •  Na fixáciu som použila už niekoľko krát spomenutý v mojich blogoch „Invisible fixing powder“ transparentnej farby.
  • Štvrtý krok bolo zvýraznenie obočia a jeho jemné predĺženie. Na tento krok som použila Powder eyebrow shaper č.2 /stredne tmavá hnedá/, šikovná vecička, kde je samotný tieň vlisovaný do vrchnáku, a vy každým zatvorením nanesiete farbičku na aplikátor.
  • Na celé viečko som naniesla „monotieň č. 2 Wet and dry“ /možné použiť na sucho i mokro/ a v záhyboch očného viečka bol použitý ružovohnedý odtieň, ktorý som si požičala z líčok
  • Môj tip: použite občas fantáziu a využívajte líčidlá aj na miesta, na ktoré nie sú pôvodne určené!
  • Do vnútra oka som použila bielu ceruzku „White kohl pencil“, ktorá veľmi pekne kreslí.
  • Mihalnice som pretrela maskarou „Maskara Vampire“. Túto maskaru som si obľúbila ešte na Bratislavských módnych dňoch, kde som líčila. Robila intenzívny dramatický efekt a Dermacol bol líčiacim sponzorom.
  • Na lícne kosti som použila dvojfarebné balenie líčok, a ako som už spomínala, bolo použité i na zvýraznenie očných záhybov. Ide o číslo 2.

 

  •  Na pery som naniesla „Longlasting lipstick č.11„. Rúž, ktorý som si vybrala, má neutrálny odtieň a preto sa hodí každej z vás. Je ružovohnedý a matný. Toto obdobie je na neho ako šité. Výborne drží a mne sa na ňom páči práve jeho „klikací efekt“. Keď kliknete, rúž sa vysunie z puzdra. Takýto typ balenia, o ktorom viem, má ešte Chanel kozmetika.

 

Všetky tieto produkty nájdete v špecializovanom obchode Dermacol v bratislavskom Auparku. Časť značky nájdete i v DM drogériách a pre internetové šopoholičky na stránke dermacol.sk.

Losovanie – výherkyňou je pani Tatiana Lazarová, koment č.15. gratulujem:)

 

 

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk