RYŽOVÝ PÚDER OD PAESE

 

Nedávno som sa zmienila o troch makeupoch, ktoré som vytestovala z poľskej značky PAESE.
Postupne by som vám chcela predstaviť pár ďalších produktov, ktoré ma zaujali. Dnes tu mám dva púdre. Otestovala som ich na sebe i na neveste, ktorú som líčila, a tak bude nasledujúca recenzia veľmi pozitívna.

 

 

      RYŽOVÝ PÚDER 

Vždy, keď som niekoho líčila, alebo i samú seba, bolo pre mňa veľmi dôležité, fixovať svoj makeup. Pretože makeup zafixovaný púdrom drží lepšie ako bez neho. Ale taktiež som považovala za mimoriadne dôležité prepudrovať sa tak, respektíve použiť taký púder, ktorý by nebolo až tak vidieť. Nie je nič horšie, ako keď sa pozriete do spätného zrkadla v aute počas dňa a vidíte na pleti drobné suché čiastočky púdru, ktoré sa navyše okamžité dostávajú do vrások.

Čo sa mi na tomto púdri páči?
Prvá vec, ktorá ma zaujala, je zloženie púdru. Je vyrobený z ryžového prášku a obsahuje minimum kozmetických zložiek. To znamená, že neobsahuje Talk (karcinogén), Parabény (napr. menia hladinu hormónov), ani alergény. Púder je po nanesení priehľadný, a je na dotyk veľmi príjemný.
Púder je zmatňujúci a určený na normálnu, zmiešanú a mastnejšiu pleť. Balenie je jednoduché, ale funkčné. Pre mňa je jednoduchý čierno-transparentný dizajn príťažlivý. Vo vnútri je labutienka, no doporučujem ju v dózičke uchovať, aby zabránila zbytočnému prášeniu púdra. Púder je vhodnejšie používať pomocou štetca. Obsah je 15g a je jemne parfumovaný. Jeho cena je 11,90,- eur. Nájdete ho tu TU.
HIGHLIGHTER 
ROZJASŇUJÚCI PÚDER
Už som to spomínala miliónkrát, no ja milujem rozjasňovače v akejkoľvek podobe. Najviac však predsa len v práškovej alebo krémovej. Pri listovaní katalógom ma zaujal opäť púder, ktorý sľuboval možnosť rozjasnenia. V podstate som bola zvedavá, ako intenzívne rozjasnenie dokážem pomocou tohoto púdru dosiahnuť.
Púder má ľahkú ružovú farbu s obsahom jemných trblietok. Dá sa použiť veľkým štetcom na celú tvár alebo menším, len na určité partie, kde bude pôsobiť hustejšie. Môžete ho použiť tiež na ramená alebo dekolt. Je určený na všetky typy pleti a ja som otestovala farbu „Fresh Pink 02“. Obsah púdru je 15g.
Púder je ešte v jednej farbe „Champagne“.Ponuku tohto púdru a iných nájdete TU

Na záver len toľko. Veľmi príjemné vecičky, a ja sa nemôžem dočkať, kedy ich použijem na ďalšiu zákazníčku:) krásny deň

 

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk