VIETE ČO VŠETKO DOKÁŽE PODKLADOVÁ BÁZA TZV. PRIMER?

VIETE ČO VŠETKO DOKÁŽE PODKLADOVÁ BÁZA ?

Ahojte žienky,

poslednú dobu som premýšľala nad mojím blogom. Mám plán ho vylepšiť. Zmeniť na ňom úplne všetko.  Od základu. Dať mu novú tvár, fotiť krajšie fotky a písať.

Ale… niekedy rozmýšľam, či to pre vás niečo znamená, či to má nejaký význam. Mám síce fajn sledovanosť, ale veľmi mi chýba vaša spätná väzba. Komenty pod blogom, komenty na sociálnych sieťach, jednoducho potrebujem vedieť, že to má zmysel.

Ak čítate môj blog radi, dajte to prosím vedieť. Lajkujte a zdieľajte. Všetky možnosti nájdete vo webovej verzii pod príspevkom. Štipku som sa vyliala a ideme ďalej….:) Dostávam sa ku dnešnej téme.

VIETE ČO VŠETKO DOKÁŽE PODKLADOVÁ BÁZA TZV. PRIMER ?

Podkladová báza alebo takzvaný po anglicky „primer“ dokáže niekedy zázraky.  Zázraky rôzneho druhu, ktoré zbadáte na svojej pleti takmer okamžite. Niekedy je ju možné používať i zvlášť,nie ako bázu pod makeup. Len ako prostriedok k tomu na čo je určená, napríklad vyhladenie vrások.

Ak použijete bázu pod makeup, DOSIAHNETE KRAJŠIU PLEŤ!

Keby to nebola pravda, nepredávali by sa.  Dokážu vás zbaviť mastnej pleti, zjemniť póry, vyrovanť tón pleti a pigmentácie, ale i rozjasniť. Sú rôznej textúry od emulzných, akoby silikónových po matné biele.

Ja sa dnes chcem orientovať na HYDRATAČNÉ BÁZY pod makeup. Nie sú tak známe a používané ako tie ostatné. Je to najmä preto, že sa o nich toľko nevie, a kozmetické značky ich neponúkajú.

AKÝ PROBLÉM MÔŽEME RIEŠIŤ S BÁZOU NA HYDRATÁCIU ?

Veľa z nás má dehydrovanú pleť. Ak nosíte makeup, občas sa stáva, že poobede pleť vyzerá ako „sušienka“. Je to preto, že pleť veľmi rýchlo stratí hydratáciu a vplyvom možno nesprávneho krému, suchšieho makeupu, alebo i púdru, nevyzerá pekne. Sú na nej šupinky, ťahá vás, a makeup vyzerá hrozne.

Ak používate nevhodný makeup a priveľa púdru, tiež sa dopracujete k tomuto nechcenému efektu. Takže, riešením je i BÁZA, KTORÁ UDRŽÍ VO VAŠEJ PLETI HYDRATÁCIU.

Aplikujete ju vždy na krém, ale je tu i možnosť si ju veľmi zľahka vklepať na makeup. Tento spôsob je ideálny počas dňa. Niektoré z týchto báz obsahujú napríklad i ZLATÉ ROZJASŇUJÚCE ČIASTOČKY. Na fotke vyššie je moja favoritka. Báza s obsahom zlata z Guerlain kozmetiky. Guerlain kozmetiku nájdete v takmer všetkých parfumériách. Pripravte sa na cenu okolo 70,-, ale investícia MUST HAVE !

Chcete si ešte niečo prečítať o najstaršej značke sveta ? Čítajte o o Guerlaine a všelijakých zážikoch 🙂

paese hydro base hydratačná báza

Ak hľadáte podobný produkt štvrtinovej ceny, skúste HYDROBASE OD PAESE. Keď som zistila, že je na trhu niečo podobné ako moja obľúbená báza z Guerlainu, veľmi som sa potešila. Totiž, hydratačné bázy sú u mňa najpoužívanejšie. Používam ich takmer na všetky klientky. Má emulznú textúru a príjemnú ľahkú vôňu. Túto bázu nájdete na TOMTO LINKU a jej cena je len 24,- Eur.

paese hydrobase hydratačná báza

AK CÍTITE, ŽE MAKEUP NA VAŠEJ PLETI NEVYZERÁ SVIEŽO,

SKÚSTE TO !

V neposlednom rade tu mám ešte jednu hydratačnú bázu. Nečakane som ju objavila v prírodnej kozmetike ALVERDE s názvom HYDRO PRIMER.  Toto je už naozaj dostupná záležitosť pre každú žienku. Okrem toho i veľmi prírodná. Je tekutejšej gélovej textúry. Nie som si úplne istá jej účinkom na mojej pleti. Rýchlo sa vsiakla a chýbal mi tam taký ten dobrý pocit. Musíte si ovšem utvoriť mienku sami a vyskúšať. Nájdete vo všetkých DM-kách.

alverde hydratačná báza
 
Toto bola prvá časť o bázach. Mám pre vás pripravenú i druhú časť s ďalšími typmi báz. Nenechajte si preto ujsť ďalšie moje príspevky.
Robím to pre vás s láskou a taktiež i pre seba, lebo ma to naozaj baví.
 
Kto má chuť, odoberajte Newsletter a nenechajte si nič ujsť!
(nájdete na pravej strane blogu)
Krásny zimný deň
 
 
 
 
 
Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Ahoj eli,prosim ta, je vhodne aplikovat pod bazu aj krem,ci po cisteni pleti rovno naniest bazu a potom make up?(bez premu?)
    Dakujem za odpoved!Kristina:)

  2. Vyborny blog.Konečne niečo aj pre ženy 30,40 + s pleťou unavenou materstvom.Blog čítam intenzívne celé dva dni a neviem sa odtrhnúť.Ešte,že je dieťa u babky 😀.
    Páči sa mi hlavne preklik na články cez fcb a insta videá. Konečne viem ako naniesť roziasňovač aj na pleť s vráskami. Akú bazu alebo energizèr.Články sú prehĺadné a potreba produktov jasne vysvetlená.Oceňujem prekliky na eshopy na SVK. Odobne z USA a Amazonu nerada objednávam,takže takéto produkty na iných blogoch mi boli na nič.Horšie sa mi však orientuje na samotnej stránke blogu.
    Len tak ďalej a ďakujem.

  3. Ahoj,
    dakujem ti velmi za tento clánok, vždy ked som si kúpila podkladovú bázu pod makeup bolo to este horsie, tvár vysusená este viac.
    Tvoj clánok ma priviedol k hydratacným bázam, hned som objednala tú od PAESE, prave som
    ju vyskúsala a som nadsená, konecne je výsledok podla mňa.
    Po suchej tvári ani stopy, je nádherné lahká, gelová, príjemná vôňa.
    SRDECNA VDAKA.

    • Jeeej no to som rada, tieto články som písala už dávnejšie. Na Instagrame som k tomu viedla pár lajfiek, i pár postov. Lucka, budem vďačná za každé zdieľanie článkov, ktoré sa ti páčia. Ďakujem, a som rada, že to funguje:)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk