SOS RIEŠENIE NA MASTNÉ VLASY A OBJEM

Ahojte žienky,

opäť som testovala pár produktov na vlasy. Nemám momentálne veľa príležitostí niekam chodiť, nosím také to zopnuté a drdolovité čosi hore na hlave, je to ten najpraktickejší účes na svete. Moji blízki hovoria, že vyzerám ako sumo zápasník 😤, ale aj tak mám ten účes rada. Vyzerá dobre na fotkách, hoci čo sa týka mňa, nie na takých kde som z profilu 😝 A keď máte mastné vlasy, je to exkluzívne riešenie.

Ako ste na tom s umývaním vlasov?

Sú ženy, ktoré si nestíhajú umývať vlasy. Chápem to. Keď máte doma malých drobcov, a minimum voľného času, jednoducho sa vám nechce. Radšej vypijete kávu, ak sa ku nej vôbec dostanete. A vôbec dosť ma zaujíma vaša odpoveď na otázku. Koľko voľného času máte denne, keď máte veľmi malé deti? Prosím podeľte sa do komentov, rada sa porovnám.

Joico vlasová kozmetika hair

Pre takéto prípady som odskúšala JOICO SUCHÝ ŠAMPÓN.  Iste, výber suchých šampónov je už pomerne široký. Pamätám si časy, keď to bol nedostatkový tovar. A mnohé z vás si potrpia na kvalitné produkty. Je to pomerne veľké balenie 200ml a vydrží vám dlho.

Joico, vlasová kozmetika, Boldy Luxe Druhou vecou, ktorú chcem spomenúť, je výborný krém na vlasy, BODY LUXE VOLUMINIZING ELIXIR ktorý dodá fakt skvelý objem, len si musíte vlásky vyfúkať. V podstate sa aktivuje teplom a votrie sa do umytých vlasov pred fúkaním. Vhodný je pre všetky typy vlasov, no obvzlášť pre jemné. Úplne čerstvá správa je aj od mojej kamarátky, že je to produkt MUST HAVE!

 Máte už skúsenosť s Joicom? Pred pár mesiacmi som testovala ich šampón a kondicionér. Prečítate si TU. Joico nájdete v salónoch po celom Slovensku, v Bratislave je to v D&J v Relaxe alebo Elixir Joico salón v Petržalke. Ak ste zvedaví na ich web stránku, tak potom POĎTE SEM.
A možo ste si všimli na fotkách, sú tam moje obľúbené gumičky do vlasov PAPANGY. Stále sa ku nim vraciam. Väčší výber môžete vidieť elixirsalon.sk/-papanga, kde sa dajú i objednať.
Aby ste mali pravidelný prísun mojich príspevkov, príhláste sa do Newsletteru (nájdete na pravej strane blogu).
Majte krásny deň😃
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk