CREMORLAB – KÓREJSKÁ KOZMETIKA

Ahojte žienky,

na začiatok vám prajem taký pohodový rok 2018. V tejto chvíli si kradnem malú chvíľku. Jedno dieťa spinká a druhé je zhypnotizované pesničkami od Mira Jaroša. Je tu ticho, teda v rámci možností. Striedavo rolujem instagram a rozmýšľam či idem do toho riadu v kuchyni alebo začnem písať o novej skúsenosti s Cremorlabom. Za pár posledných týždňov som sa naučila, že riad a kuchyňa počká. Ale tých pár desiatok minút veľmi rýchlo ujde, a tak robím rýchlo všetko, čo mi je blízke.

Niekedy si dávam otázku, prečo to vlastne robím? Prečo píšem tento blog? Odpoveďou je, jednoducho, to, že ma to baví, že potrebujem robiť niečo pre seba i druhých, že nechcem stratiť spojenie s vonkajším svetom. Keď bývate na tichej dedine, je to skvelé pre výchovu detí, ale tak mierne na zošalenie pre totálneho extroverta.

 

* * *

 

Zaiste ste si všimli, že kórejská kozmetika sa skloňuje na internete a mnoho eshopov ju ponúka. Ja som sa prvý krát stretla s kórejským krémom pred pár rokmi, keď som ho dostala od mojej klientky. Bol nádherne zabalený, v ťažkej sklenenej dózičke a s popisom, ktorému som síce nerozumela, ale aj tak bol výnimočný. Časom som zistila, že kórejská kozmetika má hodne veľa dobrých produktov. Niektoré sú fakt infantilne zabalené, samí mackovia a pandičky 😀. Testujem i také, ale k tomu sa dostanem v ďalších blogoch.
Stretli ste sa už s kórejskou kozmetikou Cremorlab?

Testujem teraz novú značku na slovenskom trhu s názvom CREMORLAB. Keď túto mladú značku uvádzali FAnn parfumérie na slovenský trh, bola som na tlačovke, kde celú podstatu tejto kozmetiky vysvetlila priamo školiteľka z Kórei. Otestovala som doma približne 6 produktov a niektoré sú veľmi atraktívne.

Dnešné kozmetické trendy sú viac bio a eko a preto je Cremorlab ↙
  • bez parabénov
  • bez minerálnych olejov
  • bez benzofenónu
  • bez umelých farbív
  • bez parafínu
Cremorlab - kórejská kozmetika
ČO JE PODSTATOU CREMORLABU?
Nechcem písať podrobne o zložení Cremorlabu. Domnievam sa, že to vás až tak nezaujíma. Ale je dôležité si povedať o čom Cremorlab je.   Obsiahnutá je najmä minerálna voda, ktorej zloženie  obsahuje veľmi vzácne minerály než je možné nájsť v klasickej minerálke. V roku 2007 získala táto minerálna voda T.E.N. oficiálne potvrdenie o svojej výnimočnej kvalite.  Je súčasťou celej kozmetickej línie a vyniká 300-násobne vyšším obsahom minerálov než je v bežnej minerálnej vode.

 

Tak si zoberme produkty po jednotlivých fotkách. Na fotke nad týmto textom je HYDRO PLUS SNOW FALLS WATER-FULL SERUM. Oba produkty sú hydratačné. Sérum i krém majú krásny názov. Niečo v zmysle padajúcich snehových vločiek. Uznávam, že textúra je tomu nápodobná viď nižšie na fotke. Vrátim sa naspäť ku séru. Moja pleť je v tomto období veľmi dehydrovaná. Samotné sérum mi bolo celkom dostačujúce a príjemná fluidná textúra. Cena séra je 34,50,- Eur. Krém  SNOW FALLS MELTING CREAM hydro plus má veľmi zaujímavú textúru, akoby našľahaný jemne sa trblietajúci (nie doslova) krém. Presne takto pôsobia snehové vločky, keď sa ligotajú. Krém je určený na deň i noc, povedala by som že je univerzálnej textúry a pôsobenia od normálnej po zmiešanú pleť. Mne tieto dva produkty sadli oddelene. To znamená, sérum na noc a krém na deň, alebo i opačne. Cena krému je 34,50,- Eur (až 60ml) a okrem FAnn parfumérií ho nájdete ešte na ich WEBE.

OČNÝ KRÉM

SHADOW-OFF EYE CREAM je určený na rozjasnenie očného okolia, na tmavé očné kruhy a vrásky okolo očí. V mojom prípade som za neho veľmi vďačná, lebo moje kruhy pod očami sú naozaj brutálne, vzhľadom na prerušovaný nočný spánok. Čo ja, ale mimoriadne oceňujem je textúra- Pôsobí ľahko, ale po nanesení je práveže mastnejší a nevstrebe sa okamžite. Okrem minerálnej vody T.E.N. obsahuje aj iné komponenty, ako napríklad včeliu materskú kašičku a výťažok z argánových jadier. Cena krému je opäť 34,50,- Eur.
Cremorlab kórejská kozmetika
Ach, tak tu sa musím určite pozastaviť. Táto maska je geniálna. Asi som mala posledný rok šťastie na dobré masky, pretože sa mi ich dostalo do rúk viac. Je to KYSLÍKOVÁ MASKA O2 BUBBLE ENERGIZING MASK. Tie bublinky kyslíka nemajú chybu. Keď si masku nanesiete na tvár, je tam len taká gélová emulzia. Po chvíľke masírovania to začína pod prstami jemnulinko praskať a vytvoria sa také drobné bublinky, ktoré prejdú do peny. Maska je na rýchle použitie, takže opäť niečo vhodné pre „busy ženy“. Stačia len tri pumpičky a vašich 5 minút. Cena masky je 30,50,- Eur. Ešte niečo naviac nájdete TU- O2 MASKA.   POZRITE SI VIDEO 💜

Cremorlab kórejská kozmetika

Cremorlab kórejská kozmetika

 

Toto videjko je nutné si vypočuť s najsilnejším zvukom, kvôli praskaniu kyslíkových bubliniek.

 

Ďalším produktom je T.E.N. CREMOR MINERAL WATER. Je to spŕška na tvár, ich patentovaná minerálna voda s množstvom ďalších výťažkov. Spomeniem listy z aloe, výťažok z čajovníka, orchidei alebo pupočníka. Cena minerálnej vody je 11,50,- Eur. Mimochodom všetky produkty typu čistenie, masky alebo táto vodička majú veľmi fajn cenu a krémy sú okolo 30,- Eur. Na iných weboch som sa dočítala, že T.E.N. Mineral treatment essence je ich bestsellerom.
Potrebujete rýchlu a ľahkú masku?
Cremorlab má v ponuke i obrúskové masky. Majú perfektnú cenu, a sú dosť funkčné. Táto  moja maska obsahuje okrem minerálnej vody, výťažok z ľalie, brokolice a slivky. Pre mňa taká príjemná hydratačná maska v obrúsku. Avšak číslo jeden je jednoznačne kyslíková maska.  Cena obrúskových masiek je 4,50,- Eur, a dá sa použiť viackrát, pretože je silne napustená sérom.
Cremorlab korejska kozmetika maska

 

Na záver by som dodala, že ide o pomerne dostupnú kozmetiku pre niekoho, kto chce kvalitu za rozumnú cenu. Dizajn je príjemný, ten znak na produktoch je taký, akoby z iného sveta:vcelku zvláštny, ale je treba povedať, že originálny.
V každom prípade som zvedavá na váš názor. Všetky produkty sú dostupné vo FAnn parfumériách alebo na ich webe. Ak máte skúsenosť s nejakou kórejskou značkou, napíšte a podeľte sa s ostatnými.
Držte sa a užívajte si tento rok ako sa hovorí menej konzumným spôsobom:) je to dnes v móde a ja s tým súhlasím. Napríklad, ja nemienim tento rok investovať do handier. Mám plnú skriňu, je nutné schudnúť po pôrode a využiť kopec tých chutných vecí, ktoré mám na vešiakoch. Držte mi palce, nech sa mi to podarí. A ja vám ich budem držať tiež 🙂
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk