DETOX A TRBLIETAVÉ LABELLO

Ahojte žienky,

ako trávite Vianoce? Viac ako inokedy si uvedomujem aké sú čarovné, keď už máte deti. Síce o upratovaní sa hovoriť nedá, stihla som niečo napiecť (to musí byť), darčeky si tento rok nedávame. Darček pod vianočným stromčekom sa volá Hanka a má len pár týždňov a ten z minulého roka Jasmínka a má 16 mesiacov. Také klišé s deťmi, ale je to pravda. Prvé mesiace sú záhul (priala by som si spať jednu celú noc v kuse), ale okolo toho roka je to veľká sranda. Také darčeky sa kúpiť nedajú.
Ale teda, premostím k dnešnej téme. Je po Vianociach, a možno sa chystáte na  lyžovačky alebo možno i do tepla, a ja sa s vami podelím o novinky z firmy Nivea a Labello. ktoré sa vám môžu hodiť.

 

labello

 

labello glitters trblietave labello

 

V tomto krásnom balíčku som obdržala tri dizajnové trblietavé labelá. Bolo to chutné prekvapenie. V týchto dňoch som skôr zavretá doma, a preto balzamy na pery až tak nevyužijem, ale zase,  nestratia sa. V predajniach by ste ich mali nájsť v šiestich odtieňoch. Vo vnútri je to klasické labello s obsahom bambuckého masla a pantenolu. Všetko, čo je momentálne trblietavé je totálne „IN“.

 

keep calm urban style mask nivea
Čo sa týka pleťovej kozmetiky, som vcelku náročná. Vidieť efekt po pár použitiach je veľmi vzácna záležitosť, skôr sa s vami viem podeliť o pocit a vôňu. Aj keď predsa po maske by mal byť efekt viditeľný, a v tomto prípade i bol. Ale poďme na to od začiatku.
NIVEA má v ponuke novú DETOXIKAČNÚ RADU. Príjemné balenie, vábi svojim dizajnom  a sviežou zelenou farbou na dózach. Myslím si, že by táto rada bola vhodnejšia na jar viac ako v zime, a to kvôli svojej ľahkej gélovejšej textúre. NIVEA URBAN STYLE rada je plná antioxidantov, bio zeleného čaju a kyseliny hyalurónovej. Denný krém obsahuje SPF 20 a sľubuje 48 hodinovú hydratáciu. Nočný krém je podobnej textúry ako ten denný.
Urban style day cream Nivea detox
Na fotke je vidieť textúru, je ľahučká a ja si tieto krémy budem skúšať v lete. Momentálne som veľmi suchá a potrebujem výdatnejšiu textúru. Čo sa týka hydratácie, myslím si, že ide o hydratáciu skôr bežnú, pokiaľ netrpíte extrémne dehydrovanou pleťou, bude to stačiť.
Táto DETOXIKAČNÁ MASKA ma veľmi príjemne prekvapila. Nanesiete, necháte pôsobiť naozaj LEN 1 MINÚTU (IDEÁLNA MASKA PRE MAMINY A BUSY ŽENY), a zmyjete. Mňa trošku štipkala, ale nebrala som tento pocit veľmi vážne. Na pleti nebolo vidieť žiadne stopy, začervenania a podobne, takže by to malo byť ok. Maska obsahuje biely íl a výťažok z magnólie.
nivea detoxikačná kozmetika maska urban detox mask
nivea detox maska
 
Dajte vedieť, čo si o Nivei myslíte. Uvítam komentáre pod blogom i zdieľanie na facebooku. Budem rada, ak môj blog týmto spôsobom podporíte. 
 
Ešte malý tip na detox alebo zdravé stravovanie?
Už minule som sa zmienila, že takmer do každého blogu vložím nejaký špeciálny dodatok. Nejakú stránku alebo blog, kde ma niečo zaujalo. A dnes, keďže je tu téma na detox pleti v kozmetike, ponúkam TIP na stránku Mirky Luberdovej . Je plný perfektných receptov na zdravé stravovanie.
Zároveň mám na vás malú prosbu. Dúfam, že dočítate tento blog do konca, pretože potrebujem radu ohľade fotiek. Plánujem si budúci rok zakúpiť vhodný a kvalitný foťák na ostré a krásne fotky pre blog. Zároveň si plánujem fotiť detaily líčení, či už svojich alebo neviest. Ak o niečom viete, napíšte mi prosím. Je to pre mňa španielska dedina.
Tak krásne sviatkovanie, zabavte sa na Silvestra, ja plánujem byť aj tak do 22hod v posteli. V noci by som to totiž  trpko ľutovala😆. Nevadí, vynahradím si to snáď o pár rokov.
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk