PARACORD NÁHRDELNÍKY A KOZMETICKÉ VYCHYTÁVKY

Ahojte žienky,

je to už pár mesiacov, čo mi jedna talentovaná slečna napísala, či by som neukázala na svojom blogu jej tvorbu. Vyrába krásne náhrdelníky akoby zauzlené do padákových nití a tak som si povedala prečo nie. Aj keď nie som fashion ani lifestylový bloger, v kombinácii s pár kozmetickými vychytávkami to môže byť fajn. Takéto krásne náhrdelníky nájdete napríklad i tu na PARACORDNAHRDELNÍKY. (facebookovská stránka) alebo TU -WEB. 

Na Slovensku je vôbec množstvo neskutočne šikovných žien a mužov, ktorí vyrábajú rôzne hand-made veci, a odkedy som mama, všímam si, i slovenské firmy, ktoré šijú pre tie najmenšie detičky fakt krásky kúsky oblečenia. Škoda len, že v obchodoch ich nenájdete. Ale zase dnes už Facebook či Instagram má skoro každý, a tam ich isto nájdete.

BONUS NA KONCI!!! ROLUJTE A NÁJDETE TIPY OD GENIÁLNEHO KADERNÍKA:) 
 paracord náhrdelník

urban decay vice lipstick bronxcolors maskara boost up

Pár krát som sa už vo svojich blogoch zmienila o značke Urban Decay a Bronx Colors. Nie sú príbuzné, ale nejaká spojitosť vo filozofii tam je. Urban Decay má premakaný dizajn a výnimočnú kvalitu produktov. Na fotografii tip na jesennú inšpiráciu VICE LIPSTICK č. SHEER SHAME sheer. Dokonalý dizajn, výnimočná farba pre ženu, ktorá sa nebojí nosiť výrazné pery.  Mimochodom tento rúž nájdete len v parfumériách Douglas a tie sú momentálne len v bratislavskom Auparku a Eurovei.
Tip! 
Ak nosíte rady takéto tmavšie typy rúžov, je nutné mať pekne nanesený makeup a najmä dbať i na dokonalý podklad okolo pier. Ak zvýrazníte pery, zároveň pritiahnete pohľad na iné nedokonalosti pleti. Práve preto je ten podklad taký dôležitý. 
Optické zväčšenie pier napríklad dosiahnete obkontúrovaním pier telovou svetlou ceruzkou alebo rozjasňovačom!

urban decay vice lipstick bronx colors maskara

Maskara BOOST UP DOUBLE EFFECT od Bronx Colors má výbornú kefku na mihalnice, a je to objemovka. Na moje mini mihalnice je ju potrebné vrstviť, avšak ak máte trošku dlhšie ako ja, bude vám výborná. Bronx Colors je „cruelty free“ kozmetika a to je skvelé. Nájdete len vo FAnnoch.
Na jednej z fotiek je i lak značky Guerlain č. 861. Bola to síce limitovaná kolekcia a ja ho tu spomínam len ako tip na kvalitný lak na nechty. Ako jeden z mála týchto selektívnych značiek mi vyhovuje na ňom to, že má perfektný širší štetec a rýchlo schne. Ak budete niekde v parfumériách, mrknite sa ich farby. Niektoré sú prekrásne.
BONUS NAVYŠE!!!
V jednom z posledným postov som spomínala rady od stylistky Andrei Ziegler. Dnes tu mám niekoho špeciálneho. Pre mňa vskutku geniálny kaderník. Jeden z tých fakt dosť dobrých kaderníkov pôsobiacich v Bratislave. Mária Nguyena nájdete v bratislavskom Auparku. Robí vlasy tým spôsobom, že vyzeráte ako hviezda a jeho pre mňa najdokonalejšie veľké vlny držia aj niekoľko dní.
Pár fotiek a jeho rady pre krásne vlasy 😃

Položila som Máriovi dve otázky:

1. Je rozdiel medzi lacnou a drahou vraj kvalitnejšou kozmetikou na vlasy? 

„Medzitým je dosť veľký rozdiel. Bohužiaľ je to tak. Určite sa nájdu aj výnimky, ale veľa ich nie je. Všetky svetové korporácie, ktoré majú obrovské meno a robia im tváre svetového formátu či to je už Kate Moss, Beyonce, atď.. nie je to len o tom, že sa chcú predať. Je to faktor, ktorý tomu pomáha, no predovšetkých na takých značkách ako Kerastase, L´oreal Professional (myslím tým výrobky vyrobené pre hairstylistov), tak všetky tieto firmy majú tisíce vedcov, ktoré tieto produkty vyvíjajú, aby robili presne to, čo od nich očakávame. Zbytočne sa aj v tomto prípade nehovorí, že príroda je fajn, ale vo väčšine prípadov je na niektoré veci prikrátka. Bio produkty odporúčam používať len ženám, alebo dievčatám, ktoré nemali nikdy farbené svoje prirodzené vlasy.“

2. Aká technika alebo farba vlasov je momentálne „IN“?
 
V dnešnej dobe a móde je to už dosť všestranné, no základom je, že  prevláda veľká naturálnosť.  Menej je viac. Neustále sú tu však trendové pastelové farby od baby pink až po mentolovú či sivú. Tieto farby sú skôr vytvorené pre mladšie ročníky alebo pre tie ženy, ktoré chcú viac vyčnievať. Keď som mimo Slovenska, v Spojených štátoch napríklad sú dosť popredu v týchto veciach. Vo vychytených luxusných salónoch, ktoré sa starajú o osobnosti z „red carpet“, platí priorita, aby nebolo vidieť, že ide o farbu. Tento fenomén sa dostáva aj ku nám a ja som veľmi rád. Čo sa týka techník, stále sme v štýle „sunkissed“ efektov vo vlasoch alebo naopak krásnej jednoliatej lesklej farbe. Dnes je trend i nosenie parochní /wigs/, alebo „extensions“ čiže nadpojené alebo len zahustené vlasy. Každý sa rád otočí za krásnymi hustými vlasmi…😉
 
Máriovi ďakujem za jeho tipy a zároveň za fotky s Romanou Škamlovou, Monikou Bagárovou a Dominikou Cibulkovou.
Páčil sa vám tento post?  Dajte vedieť. Sledujte môj blog a kliknite na NEWSLETTER.
 Krásne prežitie vianočných sviatkov 💗

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk