ORGANIZÉR NA KOZMETIKU A MAKEUP

Ahojte krásky,

už máte darčeky pre svojich blízkych? My sme to tento rok vyriešili pár spoločnými a najmä praktickými darčekmi do domácnosti a vlastne jeden taký väčší darček som si priniesla z pôrodnice v novembri. Takže my máme o srandu postarané:).  Robí mi to väčšiu radosť dávať ako dostávať. A asi by to na mňa nikto nepovedal, ale keď už, milujem darčeky typu vysávač, mop a všetko čo nejakým spôsobom uľahčí prácu doma. Mám rada zorganizovaný čas a vôbec veľa vecí rada doma plánujem tak, aby mi vyšiel čas napríklad i na písanie blogu.
Keď som pri tej organizácii, mám tu dnes pre vás jeden vynikajúci tip na zorganizovanie kozmetiky na toaletných stolíkoch či iných miestach. Mnohé z vás vrátane mňa vlastníme more kozmetiky a líčidiel. Máme ich kade tade umiestené, častokrát neprehľadne a časom zistíme, že jééj vlastne takéto tiene už mám a kúpila som si nové. Alebo jáj škoda, tento makeup už prešiel expiráciou, lebo ho nikto v tej poličke nevidel. No, priznajte, kde všade sa vám nachádajú šminky?

Okrem iného je toto výborný tip pre vizážistov, ktorí majú svoje stabilné miesto a potrebujú mať skutočný prehľad a výber svojich líčidiel na stoloch. A tak tu mám dnes pre vás ORGANIZÉRY NA MAKEUP, rôznych druhov. Sú to organizéry českej značky, ktoré sú z akrylátu a ten pôsobí ako číre sklo.

 

Ako isto viete organizéry sa už konečne predávajú i na takých miestach ako sú obchody Teddy alebo Aliexpress. V Teddym nájdete len také maličké, ale viete si ich aspoň chytiť. Tie na Aliexpresse len hádate ako vyzerajú v skutočnosti a často sú zo zlých materiálov. Avšak problém je i to, že sú to skôr také mini organizéry, a nedajú sa rôzne preskladať.

 

Objavila som novinku na STAYUNIQUE.SK a to organizéry Z PEVNÉHO AKRYLÁTU, KTORÝ JE PRIEZRAČNÝ AKO SKLO a je to teda kvalitný plast. Majú ich rôzne druhy, ja sama vlastním dva, ktoré sa dajú dať oddelene alebo dokopy a zmestí sa tam množstvo vecí. Sama som to s nimi prediskutovala a naozaj dlho hľadali kvalitné organizéry, kým našli tieto, o ktorých píšem.

Taký ORGANIZÉR NA MAKEUP môže byť rôzny. Úplne jednoduchý a malý len na pár vecí, ktorý nezaberie veľa miesta, ale i väčší alebo rôzne skladací. Na stránke nájdete organizér napríklad len na rúže alebo lesky (poznám pár žien, ktoré doslova zbierajú lesky). Je tam organizér len na púdre alebo palety tieňov. Podľa mňa je to tiež fajn darček pre začínajúcich vizážistov, pre školy, kde sa vyučuje vizáž a potrebujú zorganizovať veci. Väčšinou sa tam nachádza jeden veľký kufor plný s prepáčením povedané „bordelu“, ktorý je pootváraný a púdre vypadané. Jednoducho nehygienicky pobalený. A s tým sa líčiť, nie je naozaj nič moc.

Tieto organizéry môžu byť aj vhodné pre uloženie šperkov, alebo iných drobných predmetov. Viem si predstaviť napríklad niekoho, čo vyrába niečo z drobných materiálov ako sú korálky a podobne.

organizer na kozmetiku, makeup
Tento organizer je zložený z EVY a BEATY a nájdete ich TU.
organizer kozmetika makeup
Tento ORGANIZER sa volá Eva a nájdeho ho TU.
Máme tu adventné obdobie, v ktorom vám chcem popriať pokojné prežitie posledných dní do Vianoc a najmä pripomeňte si, čo takéto obdobie znamená. Pokoj, lásku, rodinu, vďačnosť:)
*********************************************************************************
Kto by chcel mať neustále nový obsah z môjho blogu vo svojej pošte, stačí ak klikne na NEWSLETTER. Druhá možnosť je tiež pridať sa do mojej skupiny na fb,  FACEBOOK SKUPINA.
Akékoľvek otázky vítam:)
Krásny adventný čas priatelia

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk