OBJAVILA SOM MAKEUPOVÉ TOPKY, POZRITE SA NA NE! + ŠPECIÁLNY BONUS NA ZÁVER OD CELEBRITNEJ STYLISTKY

ahojte krásky,

tento príspevok bude  taký šťavnatý, a môžem vám sľúbiť také farby a takú pigmentáciu, aké ste už možno dávno nevideli. I ja som podľahla trendu absolútnej pigmentácie, a testovaniu pár ďalších produktov, ktoré sa stali mojimi makeupovými topkami. Niektoré s radosťou vložím do svojho vizážistického kufra a niektoré skončia v mojej kúpeľni. Na konci bude opäť príspevok od mojej kolegyne z brandže, ktorá sa venuje stylingu už cca 20 rokov a tento odbor študovala v Miláne. Tak čítajte do konca a inšpirujte sa.

Testovala som niekoľko ďalších produktov. Niektoré ma doslova ohúrili a niektoré nie. Ako vizážistka viem, že nemôžem subjektívne pristupovať k recenziám, pretože to, čo vyhovuje mne, nemusí inému a naopak. V každom prípade je mojou úlohou vám produkty predstaviť tak ako sú bez prifarbenia.
URBAN DECAY QUICK FIX
HYDRA CHARGED COMPLEXION PREP PRIMING SPRAY
Tento špecifický primer je v podstate použiteľný kedykoľvek počas dňa. Jeho prednosťou je určite kokosová vôňa vplyvom zloženia kokosovej vody.  Kto ľúbi kokos, bude milovať i Quick fix. Sľubuje redukciu pórov a žiarivosť pleti o 100% a zvýšenie hydratácie o 83%. Používa sa pod makeup ako klasický „primer“, ale i počas dňa na osvieženie pleti, či „primer“ pod nočné prípravky. Myslím, že každý bude mať z neho iný pocit a iný výsledok. V každom prípade Urban Decay má skvelé veci, a nájdete túto značku v Douglas parfumériách, ktoré máte v Auparku a Eurovei.

Poznáte značku WUNDER2? 

Wunder2 je značka, ktorú ponúka nie veľké množstvo kozmetiky, ale zato mimoriadne inovatívne produkty, väčšinou s vynikajúcom efektom. Väčšina produktov je extra trvácna. A samozrejme kozmetika je vegánska a netestovaná na zvieratách.
Ja som testovala PRIME & BEHOLD PROFESSIONAL PRIMER FOR COLOR COSMETICS. Je to vlastne báza pod očné tiene, ktorá zabezpečí vodeodolnosť, trvácnosť a extra odolnosť voči oteru. Môže sa použiť pod očné tiene alebo i na pery pod rúž.

MAKEUP ADDICTION COSMETICS „FLAMING LOVE“,

sú jedny z najkrajších, ktoré som kedy mala. Na ďalších fotkách vidíte aj ich dokonalú pigmentáciu. Aj keď som známa svojím naturálnejším líčením, občas zatúžim použiť niečo tak živé a pestré. Ja sa jednoducho neviem vynadívať. Toto je produkt MUST HAVE.  Ja si určite zabezpečím ďalšie palety od tejto značky.
TÚTO ÚŽASNÚ PALETU NÁJDETE PRIAMO TU:)

Ako vidíte sú v kombinácii perleťových i matných. Prvý rad obsahuje perleťovú vanilkovú, tyrkysovo-zelenú, prekrásnu ružovo-zlatú a matnú hnedo-červenú. Druhý rad obsahuje sýtu zlato-medenú, neskutočnú fialovú, matnú teplú hnedú a matnú tmavú čokoládovú.

Toto tieňovanie bolo urobené tieňmi Whisper, Eden a Amethyst, vanilkovou, zlatoružovou a fialovou. Obočie zľahka dotieňované tieňom „Savannah Desert“.
Tento mozaikový bronzový púdrik BRONZER MOSAIC nájdete PÚDER-TU. Odfotila som ho zblízka, aby ste jeho štruktúru krásne videli. Je perleťový, ale nie priveľmi. To znamená, že pozor na pleť, ktorá mi veľké póry. Akékoľvek rozjasňovače, ktoré obsahujú veľmi veľa perlete, môžu na takejto pleti pôsobiť nevábne. Bežné póriky na pleti sú v pohode. Píšem to takto, pretože aj tie baby, ktoré máte jemné póry, si často navrávate, že ich máte veľké a rozšírené:). Farebne je veľmi prirodzený, a preto sa hodí každej žene.
Na mojej pleti pôsobil veľmi prirodzene. Perfektne sa nanášal a bez šmúh. Musím povedať, že veľmi príjemné zistenie a ja mu dávam 1*.
Dermacol má nové matné trvácne rúže. Môj obľúbený sa stal ten prostredný na fotke, však klasika, opäť niečo naturálne. Po uschnutí je naozaj matný a veľmi dlho drží. Rada vyzdvihnem jeho príjemné nanášanie a dokonale vyzerajúcu textúru na perách. Na výber majú more odtieňov.  Sprvoti sa mi zdalo, že lepí, ale tento pocit sa po pár minútach stratil. Nájdete ho MATTE LIPS – TU alebo v predajni v Auparku v Bratislave.
PAESE tu má dva otestované produkty. Táto poľská kozmetika je skvelá a obsahuje minimálne množstvo chémie. LONG COVER CAMOUFLAGE názov Sand a ADORE 3D LASH MASCARU. Kamufláž je výborná a vodeodolná, určená pre všetky typy pleti. Vo viacerých odtieňoch ju nájdete KAMUFLÁŽ-TU.  ADORE MASKARA  nesplnila očákaváný účel. Moje mihalnice sú fakt krátke a tak budem ďalej testovať. Kefka je umelohmotná, a preto by som túto maskaru doporučila na stredne dlhé až dlhšie mihy. Maskaru nájdete MASKARA-TU.

Sľúbila som na koniec špeciálny bonus. Tak tu ho máte:
AKO BYŤ „IN“ OD STAJLISTKY ANDREI ZIEGLER:


VIAC OD ANDREI NA JEJ WEBE
INSTAGRAM

Začal sa advent a tým aj mimoriadny sviatočný čas, ktorý je výnimočný a jedinečný. Naskytuje sa tiež množstvo príležitostí, kedy sa vyparádiť a ukázať sa inak ako bežne. Šaty robia človeka, či sa to niekomu páči alebo nie. Dosiahnuť dokonalosť je v absolútnom súlade strihu, materiálu, farieb s nositeľkou, príležitosťou a emóciou. Môžu byť najkrajšie šaty sveta, keď nebudú vystihovať osobnosť a ladiť s príležitosťou a tiež dress codom, keď to celé vypáli na figu. Doplnky vedia urobiť zázrak. Aj z najnudnejšieho stajlingu vedia urobiť exkluzívnu parádu. Správny a vhodný výber strihu šiat, vie zakryť rôzne nedostatky, naopak vyzdvihnúť, čo je pekné.
Dlhé šaty (hlavne dress code na plesovú sezónu), môžu byť vhodné aj pre nižšie dámy, ale mal by to byť skôr padavý strih ľahko kopírujúci postavu. Nemal by ísť príliš do šírky a tak postavu zbytočne rozširovať a skracovať. Tiež je fajn voľba pre dámy, ktoré sú si nie isté dokonalosťou svojich nôh. Ľahko transparentné rukávy pomôžu kamuflovať prípadné nedostatky ženských paží a rúk. To sú tiež ženské  citlivé témy. Takto sa to dá vyriešiť esteticky a tiež prakticky. Tmavé farby sú akási automatická istota. A do spoločnosti sa jednoznačne hodia. Aj keď ja mám tiež rada farby. Čierna, tmavomodrá, sivá je jednoznačne zásah do čierneho a je absolútne elegantná a šik. Pridávam malú inšpiráciu na krátku a dlhú verziu.
ŠATY NÁJDETE TU!
Už vyše roka nedám dopustiť na Dermacol. Je kvalitný a za príjemnú cenu. Dovolím si povedať, že skvele konkuruje aj tzv. „slávnym značkám“.
Na záver moje slová. Pri tomto poslednom rúži môžem potvrdiť, že skvele drží, pretože tiež vlastním jeden z nich:). Rada by som vás poprosila o koment, či sa vám takáto stajlingová vsuvka páčila, či niečo podobné uvítate i v ďalších príspevkoch. Koment nechajte tu, alebo v mojej   facebookovskej skupine. 
krásny adventný večer:)
eli
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk