ADVENTNÝ KALENDÁR PLNÝ DARČEKOV

Ahojte žienky,

pár dní dozadu ma prekvapil kuriér s veľkým balíčkom, kde bol Adventný kalendár od Nivei. Pôvodne som vôbec neplánovala ho zaradiť medzi pripravované príspevky, ale povedala som si, že je to možno pre niekoho skvelá vec ako niekoho potešiť, pretože obsahuje nie vzorky, ako som si pôvodne myslela, ale je plný miniatúrok, vhodných na cestovanie alebo do kabelky. Ja som otvorila iba niektoré dni, a tie som vám odfotila. Ako vidíte niekde je i veľké balenie produktu.
Adventný kalendár je zabalený v celofáne a v ňom je plagát, ktorý ukazuje, čo obsahuje. Ten sa dá samozrejme vybrať, a takto ho môžete darovať. Ja som sa rozhodla, že si ho nechám, pretože sa mi takéto minibalenia naozaj zídu. A všetky dobre vieme, aké sú miniatúrky vzácne.
Adventný kalendár nájdete v DM drogériách a ich cena je 29,90,- Eur.

 

 

 

Na plagáte dobre vidieť, čo všetko tento kalendár obsahuje, tak sa poponáhľajte, ešte Advent nezačal:)

 

 

 

Milé žienky, budem veľmi rada, ak budete moje príspevky prezdieľavať cez facebookovskú sieť(ikonka hneď pod príspevkom). Zároveň sa máte možnosť pridať do skupiny na facebooku, kde sú len príspevky z blogu, a ktoré budete hneď vidieť, keďže fb ešte stále testuje svojho Prieskumníka (ikona rakety) a tým pádom, nemáte možnosť vidieť príspevky z mojej fanpage.
Páči sa link na skupinu :
PEKNÝ VEČER
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk