LACNÉ A FUNKČNÉ PO TRETIE

Ahojte žienky,

tento príspevok píšem pár dní pred pôrodom. Blog „LACNÉ A FUNKČNÉ“ mal už v minulosti úspech, tak si to zopakujeme. V čase kedy vyjde, to asi budem mať hodne veselé:), a preto pár príspevkov pripravujem dopredu, nech ste zásobené novými informáciami. Ozaj, tie baby, ktoré ste na materskej, alebo pracujete popri detičkách, stíhate pracovať alebo robiť na niečom, čo je pre vás psychohygiena? A vôbec, ako sa odreagovávate?
Mám tu dnes opäť niekoľko produktov z DM drogérie, a ide väčšinou o produkty značky Balei. Všeobecne mám túto značku rada, pretože za málo peňazí, často veľa muziky.  A keďže viem, že nie vždy a na všetko sa dá minúť čosi viac z rozpočtu, tak takéto nákupy, najmä, keď sú tie produkty naozaj funkčné, sa jednoducho OPLATIA.
Prvé dva produkty z Balei, ktoré sú dokonalé sú WINTER PROTECT SHAMPOO a WINTER PROTECT HAARBALSAM. Som maximálne spokojná s pocitom po umytí, vôňou i rozčesávaním. Je to opäť limitovaná edícia, tak dúfam, že ich ešte nájdete v DM-kách.
Balea, winter hair balm
LACNÉ A FUNKČNÉ !!!
Potrebovala som pri svojej práci vizážistky i vlasový púder na objem vlasov. Je to taká malá šikovná vecička, ktorá obsahuje púder, ktorý sa vsypáva ku korienkom vlasov, vlasy stuží a zväčší ich objem. Volá sa to BALEA VOLUMEN PUDER . Je to limitovaná edícia, takže ak sa vám zíde, ešte zoženiete v Dm-kach.
Už menej lacný a funkčný mi prišiel ZUCKER SPRAY. Vonia po ružiach, ale skôr by sa hodil nejakej mladučkej babene, ktorá potrebuje pocitovo trochu spevniť účes, prípadne streknúť do vlnitých vlasov.
DM drogérie, balea, zucker spray, balea, trend it up

 

HAARSPRAY VOLUME LIFT je pomerne silno tužiaci lak na vlasy s hodnotou tuženia č.5. Oba produkty, lak na vlasy i púder na objem sú z kolekcie s vôňou KOKOSU a MANGA. Doporučujem ho striekať z väčšej diaľky, zblízka je to dosť silná záležitosť, tým mám na mysli, že polepí vlasy.
TREND IT UP UV POWERGEL
Strašne sa mi páčia tieto pastelové farby. Som schopná si ich kupovať rad radom, aj keď je medzi nimi len mini rozdiel.  Inak v DMkach je momentálne táto značka v dosť veľkých zľavách.
trend it up

 

Malý LACNÝ A FUNKČNÝ na cesty je taktiež lak z tejto značky Nail Polish.

 

Často zháňam ceruzky na pery pekných pastelových farieb. Nie neónové alebo veľmi výrazné, ale skôr jemné, decetné, ktoré len príjemne zvýraznia pery. Myslím, že tieto sú jedny z nich. Trend it up má vysúvacie ceruzky dobre pigmentácie a pekných farieb.
V DMkách je i značka S-HE. Má perfektné laky, tentokrát som zobrala len štvoricu jemných tieňov. Pigmentácia je veľmi decentná, vhodné pre niekoho, kto tomu líčeniu moc nedá alebo mu proste vyhovuje veľmi jemná pigmentácia.
Články „Lacné a funkčné“ ste si podľa čísel obľúbili. Určite dnes je doba, kedy drahý produkt môže obsahovať to isté ako ten lacný. Veľmi ma mrzí, že už moje príspevky, nie sú na facebooku tak viditeľné ako predtým. Už som to spomínala, je to PRIESKUMNÍKOM, a preto som založila i skupinu, kde budú len príspevky z môjho blogu. Moju skupinu nájdete MOJA SKUPINA FB.
Alebo môžete odoberať newsletter z môjho blogu, a budete vedieť o všetkom.
krásny deň
Eliška

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk