Opálená koža s Eco by Sonya

Ahojte žienky,

v čase kedy píšem tento blog, tu u nás, všetci spia. A ja využívam tú mini chvíľku na písanie pár riadkov o testovaní jedného z posledných produktov Eco by Sonya. Okrem iného si tiež „užívam“ posledné chvíle s kinderkom v brušku, pretože a o tom som nikde nehovorila, čakáme druhé dievčatko. Dokonca možnože že je už Hanka na svete a tento príspevok sa publikuje práve v tomto čase. Tak držte palce, neviem kedy to príde:).
Nedávno som začala testovať jeden z produktov austrálskej kozmetiky ECO BY SONYA. Vybrala som si samoopaľovaciu vodu na tvár, pretože nutne potrebujem trošku „nabrať farbu“. Mám totiž olivový tón pleti a ten po vyblednutí a v zimnom svetle pôsobí mdlo a akoby zelene. Asi to poznáte, mnohým sa z odchodom leta vytratí posledná vlna melanínu z pleti a hotovo. Makeup potrebujeme opäť o pár odtieňov svetlejší a vôbec ani tie letné farby už nie sú to pravé orechové.

eco by sonya selftanner samoopaľovacia voda

 

PRE KOHO JE ECO BY SONYA SAMOOPAĽOVACIA VODA VHODNÁ?

 

  • vegánsky produkt, čisto prírodná 100% forma
  • vhodný pre tehotné, i pre všetky, ktoré si potrpia na organickú kozmetiku
  • i pre mastnejšiu alebo zmiešanú pleť, predsa len je to vodička
  • pre tie,ktoré sa boja, že si narobia fľaky, proste to NIE JE možné
  • pre tie, ktoré chcú prípravok bez vône, a určite bez typického zápachu mnohých samoopaľovákov !!!
Vodičku môžete používať na udržiavanie 2-3x týždenne alebo jednoducho podľa potreby. Obsahuje kyselinu hyaulurónovú, to znamená, že nemáte pocit vysušenia. Toto potvrdzujem, tento pocit akéhosi dehydrovania som nemala. Ale môžete použiť i svoj krém ovšem vhodnejšie na hydratačnej báze, nie olejovej.
Olejová forma spomalí proces samoopaľovania. Ja ju napríklad používam večer pred spaním a takto viem, že mi proces samooopaľovania bude trvať približne 8 hodín. Ak potrebujem, dám si i ráno, a to pomocou klasického tampónu alebo prstov. Možno vám to príde zvláštne, je to forma vody, ale mastnejšia pleť to vysoko ocení. Okrem toho vám jedno balenie vydrží na približne 50 použití.
Obsahuje kyselinu hyalurónovú, olej ružové geránium a olej z pomaranča. Olej ružové geránium je veľmi vhodné pre mastnejši pleť, pretože má lymfodrenážny efekt a zároveň upravuje tvorbu mazu. Olej z pomaranča obsahuje kopec vitamínov a podporuje vyrovnanie pleti.
VYHLADENIE taktiež potvrdzujem, pleť je po použití hladšia.

 

eco by sonya selftanner saoopaľovacia voda

Tento produkt má i svoje platinové ocenenie za rok 2017 a to The Janey Loves, ktoré sa týka najmä organickej kozmetiky. Môžete si byť isté, že získate výborný samoopaľovací produkt vo vodičke, ktorá nemá takmer žiadnu vôňu alebo zápach. Balenie je sklené a veľmi atraktívne pri svojich 100ml. Vlastne to vyzerá ako fľaštička z lekárne s typickou vôňou z tohto prostredia. Cena za FACE TAN WATER je 30,40,- Eur a nájdete ho TU-FACE TAN WATER. Dávam do pozornosti i kopec ďalších prírodných produktov z tejto značky a konkrétne to všetko nájdete na STAYUNIQUE.

Lúčim sa a ďakujem za sledovanie môjho blogu. Aby ste neprišli o žiaden čerstvý príspevok, môžete odoberať newsletter (napravo v blogu dolu) alebo ma sledovať na sociálnych sieťach INSTAGRAMU alebo v mojej novovzniknutej skupine na FACEBOOKU.

KRÁSNY DEŇ
ELI

Zdielajte s kamarátkou

Comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk