EISENBERG PARIS A JEHO ĎALŠIE CHUŤOVKY

Ahojte žienky,

ako prežívate toto sivé obdobie? Či len ja to tak vidím? Kupujete si niečo pre radosť, keď pohľad von, vo vás vyvoláva depresiu? Ja sa bavím písaním týchto blogov, moja psychohygiena a pocit potrebnosti:).
O Eisenberg Paris kozmetike som písala nedávno, bolo to od dvoch naozaj výnimočných produktov, fungujúcej omladzujúcej maske a protivráskovom kréme. Tento článok nájde TU.
Možno ste už niektoré zavítali do parfumérií FAnnu a zistili, že je tam kopec noviniek a medzi nimi i táto francúzska nová kozmetika Eisenberg Paris. Je mladá, inovatívna a predchádzal jej 12-ročný výskum. Podotkla by som, že neobsahuje parabény a rešpektuje prírodu, tak ako väčšina nových moderných prípravkoch. Je veľmi luxusná a obľubu si v nej nájdu ženy alebo muži, ktorí si potrpia na vysokú kvalitu. Dnes to bude o takom obšírnom vysvetlení, čo všetko tam ešte nájdete, o ich pánskej línii a dvoch veľmi príjemných vôňach.

Eisenberg Paris

Pánsku líniu Eisenberg Paris reprezentuje chlapík, ktorý je vlastne synom samotného Josého Eisenberga, Edmond. Príde mi to také zvláštne, možno samoľúbe, ale budiš. Asi sa naozaj cíti ako tvár tejto luxusnej značky. Na fotografii je jeden z mnohých krémov pánskej línie, ktorá je pomerne dosť široká.
eisenberg Paris
J´OSE PARFUMOVANÁ VODA
 
Jednoznačne ma zaujala. Je doslova zvodná, ale nie je ťažká. Cítite ju ľahko nasladlo i korenisto. Je to typ vône, ktorý by mohol byť vhodným darčekom pre mnohých mužov. Patrí do drevitých typov voní a obsahuje také fajn veci ako je napríklad mokka káva. Skvelé na nej je, že je ponúkaná ako parfumovaná voda, nie ako toaletná voda. V neposlednom rade, mužný príjemný dizajn.
 Eisenberg Paris
Eisenberg Paris
I AM PARFUMOVANÁ VODA
Povedala by som, že je to taká príjemná klasika na každý deň, ale zároveň i na večer pre niekoho, kto nemá rád ťažké vône. Trošku kvetinová a trošku ovocná. Decentná a trošku romantická. Ja ju vnímam ako vôňu pre ženu, ktorá nechce vytŕčať z davu, ale chce vlastniť svoju osobitú vôňu. Nechá sa voňať len komu ona chce. Samozrejme posúďte sami a navštívte Fannká. Urobte si vlastný názor 🙂
Eisenber Paris

Je tu niektorá, ktorá sa už stretla s touto značkou? Boli ste vyskúšať? Dajte vedieť čo na túto kozmetiku hovoríte. A na záver môžete sledovať všetky blogy i  v novej mojej skupine na facebooku TU – SKUPINA, a staň sa jej členom.

krásny deň
eliška

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk