EISENBERG PARIS SI ZASLÚŽI KOZMETICKÉHO OSKARA

Milé žienky,

je to už možno i dva mesiace, čo som sa zúčastnila tlačovky novej značky, ktorú dotiahla sieť parfumérií FAnnu do svojich predajní. U nás je to úplná novinka a práve v týchto dňoch sa začala predávať na Slovensku. Je luxusná, mladá, moderná, a najmä FUNGUJÚCA kozmetika. Chvíľu mi trvalo, kým som začala testovať masku a krém. Tento blog bude zameraný práve na tieto prvé dva produkty a v ďalšom blogu predstavím ďašie produkty.

O čo bude teda reč? O novej značke s názvom EISENBERG PARIS, na Instagrame  TU. Pozor, nie Iceberg, to je niečo úplne iné. Priznám sa, ani ja som o tejto značke predtým nepočula. Ale základná línia je už u nás, a niekedy vo februári sa chystá i dekoratívna línia.

Eisenberg kozmetika vône

 

POVEDZME SI NIEČO O TEJTO ZNAČKE…
Idea vznikla v roku 1985, kedy mal jeden chlapík menom José Eisenberg víziu vyvinúť takú kozmetiku, ktorá bude najmä omladzovať. 13 rokov sa pracovalo na výskume v USA a v roku 2000 uviedol svoju kozmetiku na trh s patentovaným komplexom TRIO-MOLECULAR FORMULA.
Momentálne buduje značku spolu so synom Edmondom, ktorý je i tvárou pánskej línie.
 ČO JE TRIO-MOLECULAR FORMULA?

 

Veľmi stručne povedané, je to trojica molekúl, ktoré regenerujú, doplňujú energiu a okysličujú pleť.
Okrem iného zjemňujú póry, celkovo omladzujú, vypínajú, neobsahujú parabény, a sú veľm prísne testované.
Stručne k portfóliu, ku ktorému sa dostanem v ďalšom blogu, nájdete tam i pánsku líniu, vône dámske i pánske.
*** DOSTÁVAM SA KU PRODUKTU, KTORÝ BY SI ZASLÚŽIL KOZMETICKÉHO OSKARA ***
 
eisenbert paris maska
 
Masku, ktorú vidíte na fotke, by možno mala vlastniť každá žena. Určite každá, ktorá dosiahne 28, alebo i mladšia, ktorá často žúruje. Po nej vidíte okamžitý efekt. Jej meno je FIRMING REMODELING MASK. Môžete si ju vyskúšať na polke tváre a porovnať. Splnšuje, spevňuje, liftuje, rozjasní za pár minút. Ak sa ponáhľate, alebo potrebujete expresný účinok, stačí 5 minút. Ale ak máte čas, a chcete dosiahnuť výraznejší efekt, potrebujete tak 15 minút. Po pôsobení ju odstráňte z pleti. 2x do týždňa je ideál. Nebudem sa rozpisovať, čo obsahuje, viete si to sami vyhľadať, dôležité je, že ak milujete masky na pleť, či chcete pre niekoho exkluzívny darček, choďte do nej. Je i na webe fannu TU – MASKA. Jej cena je 73,- Eur a má 75ml obsah.
Druhý produkt, ktorý ešte stále testujem je krém s názvom „ANTI-WRINKLES FIRMING EFFECT TIRED-LOOKING SKIN „ 50ml. Je to 24 hodinový krém (na deň i noc), na tvár, krk i na partiu dekoltu.Obsahuje prírodné ceramidy a kadečo fajnové. Hovoria mu i „BOOSTER MLADOSTI“.
eisenberg paris protivráskový krém
  
Pre každú ženu, ktorá cíti, že starne do krásy:), potrebuje vrátiť pleti žiarivosť a odstrániť únavu.
Balenie je vskutku luxusné a ako vidíte na obrázku, je tam pribalená špachtlička, ktorá je šikovne zakompovaná v krabičke. Posledná vec, krásne vonia, čisto a príjemne. Celkovo je táto kozmetika takého čistejšieho a exkluzívneho zjavu. Nájdete vo FAnnoch alebo TU – KRÉM.

eisenberg paris cream

Čo na to hovoríte? Naznačte drahému k Vianociam, je to luxusný a krásny darček. Nepoznám ženu, ktorú by dobrý krém či maska nepotešil.
Na koniec vám chcem poďakovať, za to, že sledujete tento blog na sociálnych sieťach. Popri malej si veľmi rada nájdem čas vás obohacovať novými tipmi a nejakými radami. Ak by vás niečo zaujímalo, kľudne sa pýtajte. Dolu pod článkom máte možnosť taktiež zdieľať na svojom facebooku, ak sa vám článok páčil, môžete tak urobiť.
Ak máte chuť, môžete sa pridať do mojej novej facebookovskej skupiny, ktorá je a bude čisto o blogových príspevkoch a nájdete ju po kliknutí SEM. Môžete sa stať jej členom a tak budete vedieť o každom novom príspevku.
krásny deň
eli
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk