TEST KRÉMOVÝCH TIEŇOV NABLA, DERMACOL, TREND IT UP, CATRICE

Ahojte krásky,

na fb sa trápime s testom, ktorý facebook zaviedol aj pre Slovensko, a tým je Prieskumník čiže ikona raketky, ktorú vidíte napríklad v mobiloch. Na pc máte spomenutého prieskumníka ako takého. Slúži to práve na to, aby ste nás blogerov alebo iné stránky, ktoré máte lajknuté, nenašli tak jednoducho ako doteraz. Mňa to veľmi mrzí, pretože väčšina z vás ma sleduje práve cez sociálne siete.
Jedno z možných riešení je ísť na moju FB FANPAGE a zakliknúť možnosť „ZOBRAZOVAŤ AKO PRVÉ“. Alebo odoberať maily z tohto blogu, a príspevok budete mať v mailoch.
Alebo táto možnosť je skutočne úplne čerstvá, založila som verejnú skupinu „elimakeupartist.sk blog od Elišky“. Táto skupina bude čisto o blogu, o jeho príspevkoch, keďže veľa z vás sú i mojimi bývalými klientkami z parfumérií, kde som robila poradenstvá. A keďže ten čas, aby som sa vrátila do predajne, je ešte v nedohľadne, je toto super spôsob, ako vám pomáhať s výberom.
Tak..nedávno som písala z časti o krémových tieňoch, ktoré celkovo zbožňujem. Mám ich rada hlavne preto, že je to pre mňa rýchla varianta líčenia, ktorá trvá len sekundu. A niektoré z vás tiež ocenia takýto rýchly prístup, najmä preto, že krémové tiene sa prakticky netieňujú. Čiže stačí použiť len jeden jediný.
VÝHODY KRÉMOVÝCH TIEŇOV
  • nanášanie prstom,  nie je potreba využívať štetec
  • vhodné pre baby, ktoré sa jednoducho líčiť nevedia, ale chcú
  • často sú vodeodolné alebo dlhotrvajúce
  • bývajú matné i perleťové, často i trblietavé

 

krémové tiene Nabla

 
Tak…začnem prvou značkou, ktorá má pre mňa vskutku rozkošný dizajn. Krabička i samotná dózička je veľmi chutná. Hovorím o značke NABLA. Nedávno sa práve táto značka začala predávať v internetovom shope krasotika.sk . Vyrába sa v Taliansku a je výhradne vegánska a netestovaná na zvieratách.
Keďže začínam byť vážne závislá na krémových tieňoch, veľmi som sa na tieto tri odtiene tešila. Žiaľ ostala som trošku sklamaná. Hneď vysvetlím prečo. Mám pocit, že dva z nich, ktoré sú viac matné, ako lesklé,  sa mimoriadne zle rozotierajú a ten perleťový sa líči úplne v pohode. Nabla ich ponúka 16 rôznych odtieňov a ja vlastním CAFFEINE, REA A CHRISTINE. 
V recenziách na krasotike ich všetky chvália, tak je asi potrebné si urobiť vlastný názor a uvidíte. V každom prípade dajte vedieť, či ste niektorý z nich skúsili.
CAFFEINE – tmavá kávová – viac matný ako perleťový tieň veľmi hutnej konzistencie, používam ho ako linku pomocou štetca.  Ešte by som spomenula, že po zaschnutí, čo bolo veľmi rýchle, vzhľadom na textúru, mi spravil akoby veľmi vráskavé viečko.
CHRISTINE – krásny názov pre baklažánový odtieň taktiež niečo medzi matným a perleťovým a taktiež ťažko rozpracovateľný. Použila som ako linku pomocou štetca a je to ok.

REA – perleťový jemný ružový odtieň, ktorý sa rozotiera bezproblémovo a zaručuje rýchle líčenie.

 

Nabla krémové tiene

 

 Výhody krémových tieňov

Všetky tri odtiene skvele držia, sú vodeodolné a teda sa odličujú naozaj ťažko. Je potreba dvojfázového odličovača. Isto sa nemusíte báť , žeby sa vám odtlačili, alebo sa usadili vo viečku. Čo, ale doporučujem z Nabla značky vyskúšať, sú klasické tiene, počúvam na ne len chvály. Nájdete TU – Nabla.

 

 

DERMACOL LONLASTING INTENSE COLOR eyeshadow and eyeliner
Stále, keď siaham po krémovom tieni, idem buď po ružových alebo hnedých tónoch. Ružové mám na rozjasnenie a hnedé na ľahké dymové líčenie. Žiaľ ani tento tieň ma nezaujal. Vadí mi to, že je to tyčinka, divne sa rozotiera a ani nedrží. Takže aj teraz nula bodov. Tie, v dózičke, ktoré mali predtým, boli výborné. Ale zase na druhej strane, poznám ženy, ktoré si potrebujú urobiť len akoby čiarku na vrchnom viečku. A práve pre tie, je to produkt ako ušitý a práve preto, že je v tyčinke.
CATRICE LIQUID METAL LONGLASTING CREAM EYESHADOW 

Catrice má kopec fakt dobrých vecí, a našla som v DM-ku pár metalických tieňov z tejto značky. Klasika, siahla som po bronzovo-hnedej. Musím povedať, že ide o fakt vynikajúci dlhotrvácny tieň. Aj keď je metalický, ľahučko sa rozotiera a je príjemný. Nepôsobí prehnane, proste ho využijete. Je super, odporúčam. Tyčinka má penový aplikátor a už krátko po nanesení, drží dokonale. Ostatné odtiene sú i svetlejšie, ja myslím, že každý si nájde. Nie sú len dlhotrvajúce, ale i vodeodolné. Na očiach pôsobí veľm prirodzene a je ho vidieť len veľmi decentne.

Nabla

 

Dermacol catrice

TREND IT UP HIGHLITENING EYE SHADOW CREAM WATERPROOF

Nedávno som písala o týchto tieňoch, ale keďže tu mám opäť reč o krémových,  zmienim sa okrajovo. Maximálna spokojnosť, ľahké rozotieranie, výborná trvanlivosť, mohli by mať viac iných odtieňov, nielen rozjasňujúce. Bližšie si ich môžete pozrieť TU. Na obrázku je nalíčená modelka s tieňom č. 020. Je to jednoduché, ale veľmi príjemné nalíčenie na bežný deň. Okolo očí je nanesený prstom tento tieň plus maskara k tomu.

Tak milé žienky, budem rada, keď sa prepracujete i do mojej skupiny na fb, (spomínam na začiatku blogu), alebo začnete sledovať tento blog odoberaním newsletra. Ak neviete ako na to, kľudne píšte.
Alebo ak aj hocičo na mňa máte, taktiež píšte. Dolu máte možnosť komentovania a aj zdieľania článku na váš facebook. Užite si peknú jeseň a už pre vás pripravujem veľmi luxusný článok:)

PS: tieto fotky som fotila spolu s mojimi rukavičkami bez prstov. Je to ručná výroba jednej veľmi šikovnej Slovensky, ktorá pletie nákrčnáky, rukavice bez prstov alebo dokonca bikiny. Doporučujem si pozrieť jej stránku na INSTAGRAME – TU.

 

 
 
 
 
 
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk