AKÝ NÁZOR MÁTE NA ZNAČKU INDULONA? + SÚŤAŽ S INDULONOU

Ahojte krásky,
možno by ste nečakali, čo sa bude nachádzať v tomto blogu, no i tento produkt má neodmysliteľné miesto v našej domácnosti. A keď ho nemáme, tak môj muž chytá závrat, pretože nemôže bez tohto produktu fungovať. Prakticky ho používa na všetko. Na ruky, tvár, i po holení, čo už je fakt čudné. Žiaden balzam ani voda ho neláka, proste INDULONA to u nás „istí“:)
Hneď zo začiatku takto súťažne a zhurta 🙂

SÚŤAŽ SÚŤAŽ SÚŤAŽ SÚŤAŽ SÚŤAŽ !!!

O BALÍČEK KOZMETIKY INDULONA

 
Súťažiť môžete TU na blogu a  AJ  na mojej fanpage na FACEBOOKU, takže svoju šancu zdvojnásobíte. Súťažíte o balík rôznych produktov od značky Indulona. Môžete mať vystarané o vianočný darček:)
 
 Staňte sa SLEDOVATEĽKOU môjho blogu a do komentu napíšte svoje meno či prezývku.
Takže ste správne pochopili, že reč bude o niekoľkých produktoch z rady Indulona. Ikonický slovenský produkt, ktorý sa vyrába v Hlohovci, a ktorý ako zisťujem majú všetky domácnosti. Testovala som pár mesiacov niekoľko produktov z tejto značky.
Každý poznáte klasickú modrú Indulonu. Dnes ju dostanete už i ako telové mlieko alebo veľký telový krém. Čo som veľmi rada, Indulona zmenila svoj dizajn na modernejší. Ja by som ho ešte trošku vylepšila, ale to je môj názor. Isté je, že dizajn predáva, a keď je niečo dobré, musí to zaujať zákazníka.
Dnes má názov INDULONA ORIGINAL a jej unikátna receptúra bola vytvorená v roku 1948, českými a slovenskými dermatológmi.
Modrá Indulona original
 V 50tich rokov získala prezývku „zázračný krém“ a v roku 1964 sa v Hlohovci spustila sériová výroba. 
V čom je výnimočná?

Indulona sa zakladá na prírodnej vazelíne. Zisťovala som, čo to presne znamená, keďže vazelína patrí medzi produkty získavané z ropy. Bolo mi povedané, že je to jeden špeciálny typ, ktorí v laboratóriách Saneca Pharmaceuticals vybrali medzi 400 rôznymi druhmi a vybrali ten najlepší. Okrem toho sa tam ešte používa filtrovaná farmaceutická voda. Neobsahuje žiadne konzervačné látky.  Zbožňujú ju i mamičky pre svoje bábätká, na ekzémiky a to môžem len potvrdiť.

– POL MILIARDY PREDANÝCH TÚB – OBSTÁLA V BOHATEJ KONKURENCII
– NEBOLA ZAZNAMENANÁ ALERGICKÁ REAKCIA
– PREDÁVA SA AJ V USA, RUSKU, RUMUNSKU, RAKÚSKU, THAJSKU, TALIANSKU,       MAĎARSKU A V LÝBYI

Ja som testovala pár ďaších Indulon a tak poďme na to:

INDULONA NECHTÍKOVÁ

Považujem ju za najľahšiu čo sa týka textúry. Ten, kto nemá rád mastné krémy, si obľúbi možno túto.
Čo vieme o nechtíku? Regeneruje, zjemňuje, má antiseptické účinky a hojí rany. Taký ten v pohode krém na hocikedy. Ja ho mám na fotke v 250ml balení a maličkom kabelkovom 75ml balení.

Nechtíková Indulona

INDULONA OLIVOVÁ

Myslím, že táto sa vám bude páčiť. Kto miluje extra mastné krémy, ale naozaj výnimočne bohaté a má extrémne suchú pokožku, si zgustne. Je to výborná a lacná varianta pre takýto typ kože. Obsahuje za studena lisovaný olivový olej, a je tak trochu i protivrásková. Doporučuje sa napríklad do rukavíc a na noc na veľmi suché ruky a nechty. Ja som ho používala na moje tehotenské brucho, aby som sa vyhla striám, ale trošku ťažšie sa rozotiera. To je asi jediná vec, ktorá mi na ňom prekážala.

Olivová indulona

INDULONA KAMILKOVÁ
Kamilková indulona je určená na ošetrenie rúk a musím povedať, že mi veľmi vonia. Je praktická a s rýchlym vstrebávaním. Jej účinok má byť upokojujúci a dezinfekčný. Patrí medzi novinky a je to vhodná a lacná varianta krému na ruky. Oproti modrej indulone, ktorú mnohé používate o na ruky, je oveľa praktickejšia na vstrebanie. Tuba má veľkosť 85ml.
RAKYTNÍKOVÁ INDULONA

 

Rakytníková indulona mi pripomína lekárenské krémiky a je primárne určená na ošetrenie rúk.  Jej vôňa mi pripomína lekáreň, a rakyník je v dnešnej dobe veľmi populárny z mnohých hľadísk.  Obsahuje raktytníkový olej a ten je o karotéch a minerálnych soliach. Obsahuje viac ako 190 živín a má 12-krát väčšie množstvo vitamínu C ako má napríklad pomaranč alebo trikrát viac vitamínu A ako mrkva atď.
Indulona
OCHRANNÁ INDULONA
Je určená na ošetrenie nôh. Tento typ ma špeciálne nijak neočaril. Je v prvom rade antibakteriálna a vhodná napríklad pri manuálnej práci či do zdravotníctva. Rieši najmä suchú a popraskanú pokožku.
Okrem spomínaných typov existujú v predajniach i telové mlieka ľahšej textúry a napríklad i s marhuľovým olejom. Viac informácií viete nájsť na indulona.sk.
 
Možno ste zaregistrovali takú zmenu na facebooku, ktorá sa dotýka mnohých blogerov. Pri uvedení príspevku, sa jednoducho naše príspevky nezobrazia na vašej časovej osi, ale v tzv. Prieskumníkovi symbol rakety.
 Jedinou možnosťou ako si prečítať čo nové máme na blogu je:
1. sledovať Blog – odoberať príspevky, stať sa teda sledovateľom, alebo „follow by email“
 všetko nájdete na pravej strane príspevkov
2. sledovať „prieskumníka“ (značka rakety) na vašom facebooku, (ovšem nie je istota, že to prieskumník ukáže) 
3. sledovať moju fanpage na facebooku, resp. odoberať novinky, je tam možnosť zakliknúť „Zobrazovať ako prvé“ 
ďakujem za vašu spätnú väzbu:)

eliška

pravidlá súťaže nájdete TU.

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk