INŠPIRÁCIA NA JESENNÝ MAKEUP AKO A S ČÍM NA BLOGU!

Ahojte žienky,

za nami je už pravidelné Interbeauty, a tentokrát som sa ho zúčastnila už len ako divák. Dva roky dozadu som bola vždy predsedom poroty na Majstrovstvách v makeupe, ale vďaka tomu, nebol nikdy čas si pozrieť všetky stánky. Túto jeseň som si zgustla na nejakých drobných nákupoch. Kto ma sleduje na instagrame, vie, o čom hovorím. Bolo tam pár veľmi zaujímavých značiek, nových, prírodných, slovenských i českých. Avšak k testovaniu sa dostanem priebežne a taktiež vám informácie odovzdávam v najbližších týždňoch. Možno vás budú zaujímať prírodné produkty bez chémie alebo nová kórejská kozmetika na Slovensku.

Dnes som si pre vás pripravila najnovšie vecičky z kozmetiky Gosh Copenhagen. Tentokrát som túžila tých pár produktov vlastniť, pretože časť z nich tvoria rozjasňovače, a to je pre mňa magnet. Zároveň som s paletkou tieňov vytvorila líčenie na inšpiráciu a ukázala ako a čo môže vyzerať. Toto sú všetky novinky, ktoré doniesol Gosh na trh a trošku nižšie nájdete podrobnú recenziu.. Časť tohto blogu bude tvoriť fotka mojej modelky s makeupom vytvoreným z komplet ponuky Gosh kozmetiky.

Produkty, s ktorými bola modelka líčená nájdete na nasledujúcich fotkách a plus ku koncu tohto blogu!

 

9 SHADES  – SHADOW COLLECTION …TO PARTY IN LONDON 005
 
V minulosti som vlastnila nejaké tiene z tejto značky a väčšinou sa mi páčili. Myslím textúrovo. Boli vhodné na líčenie pre laikov, pretože sa s nimi pracovalo ľahko. Táto paleta má pomerne slušnú pigmentáciu a pôsobí metalicky. Textúra je akoby hodvábna, predpokladám, že je to kvôli obsahujúcej perleti. Paleta mi príde vcelku univerzálna, snáď až na zlato-medený odtieň, ale aj ten sa dá slušne využiť.
 

Hneď vedľa palety je maskara s názvom „MY FAVOURITE MASCARA“. Mojou favoritkou sa žiaľ nestala, tie moje mini piďi riasy potrebujú naozaj objemovú maskaru. Ale líčila som s ňou moju modelku, na ktorej pôsobila skvele. Čiže opäť čo nie je dobré pre mňa, môže byť super pre iné riasy. A teda doporučujem ju na dlhšie mihalnice.

STROBE´N GLOW KIT 001 HIGHTLIGHT 002 BLUSH
 
Tieto dve nádherné palety som musela mať. Obsahujú líčka i rozjasňovače. Posúďte sami:
001 Highlight
002 Blush

 

Pod paletou sa skrýva nenápadná tyčinka, BROW SHAPE&FILL ktorá ma na jednej zošikmenú a zrezanú ceruzku a na strane opačnej je hubka, ktorá po každom zavretí načrie do vrchnáčika s práškovou farbou na obočko. Takže ceruzka obsahuje z oboch strán možnosť, čím sa rozhodnete líčiť riasy. Tá strana s ceruzkou je výborná, dobre kreslí, a nepríde mi až tak veľmi mäkká.

BANANA PÚDER

Vždy som túžila po banánovom púdri resp. žltom odtieni. Má perfektné korekčné schopnosti, je ale i priehľadný. Páči sa mi oveľa viac ako jeho biela verzia, ktorá mi prišla strašne suchá a bolo ju vidieť na pleti. Púder nanášate so štetcom. Ani by som ho nedoporučovala používať inak. Jediná vec, ktorú mu vytýkam je balenie zvnútra. Pootočíte umelým uzáverom a na jednej polke sú dierky, z ktorých vychádza púder. Akože nie je to úplne zlé, ale je si treba na to trochu zvyknúť.

LUMIDROPS 014
Modelku som si fotila na slnku, aby bolo dobre vidieť, čo Lumidrops dokáže. Toto je nová farba, zlatá, ja som ju naniesla na makeup. Lumidrops má niekoľko odtieňov krémovej textúry. Dajú sa vmiešať do makeupu, použiť navrch ako rozjasňovač, alebo naniesť na dekolt. Majú veľmi pekné odlesky a chutné balenie.
Lumidrops vmiešaný do makeupu
LIQUID MATTE LIPS
 
Modelka úplne na začiatku je nalíčená farbou Nougat Crisp. Tieto matné rúže boli novinkou už dávnejšie, ale nejako som sa k nim dostala až teraz. Odtiene pôsobia krajšie na perách, ako som zistila, a preto netreba dať na prvý dojem. Aplikátor je bezproblémový, jediné, čo mi na nich prekáža je pocit lepkavosti. Inak držia a dobre sa nanáša i samotná farba.
 

MODELKA BOLA NALÍČENÁ TÝMITO PRODUTAMI:

Makeup: Foundation PLUS+ cover + conceal 006
Lumidrops 014
Korektor: CCC 04 medium
Banana púder Prime´n set
Tiene: 9shadow collection 
Maskara: My favourite mascara
Obočie: Brow shape and fill 002 greybrown
Rozjasňovač a líčka: strobe´n glow kit 002 Blush

Liquid matte lips 007 Nougat Crisp

Moje milé žienky, Gosh Copenhagen je cenovo veľmi príjemná kozmetika. Niektoré produkty sú geniálne. Nájdete ju vo všetkých Fannoch a na webe.

Ak sa Vám tento príspevok páčil, prosím oceňte ho a dajte mu like na facebooku. Ďakujem:)

 

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk