ČO EŠTE O BÁZACH NEVIETE? ČÍTAJTE 2 ČASŤ

Krásny deň všetkým,

v prvom rade vám veľmi ďakujem. Zobrali ste si k srdcu môj výlev o tom, ako potrebujem od vás spätnú väzbu. Prosím, pokračujte v tom aj u iných blogerov. Verte mi, že nás to posúva ďalej. ❤ V prvej časti som sa zmieňovala o HYDRATAČNÝCH BÁZACH POD MAKEUP. Mojimi favoritmi boli najmä Guerlain báza L´OR a HYDRA BASE od Paese. Ak ste túto prvú časť nečítali, tak kliknite SEM na tento link. Čo ešte o bázach neviete? Odpoveď možno nájdete v tejto časti.

CHCEŠ SA ZBAVIŤ PÓROV POMOCOU BÁZY ?
Aj tento problém je riešiteľný. Ak totiž používate makeup a vaša pleť má rozšírené póry častokrát sprevádzané mastením, potrebujete niečo účinné. Niekedy sa však môže stať, že napriek zvýšenej tvorbe mazu, máte na pleti po použití takejto bázy i šupinky. Vašej pleti chýba voda. Úprimne koľko vody ste dnes vypili? Vaša pleť sa bráni práve týmto zvýšeným mastením.
BÁZU, KTORÁ PÓRY ZAHLADÍ A STIAHNE ZVÝŠENÚ TVORBU MAZU. 
Jedna z takých zľahka luxusnejších je BENEFIT THE POREfessional. Táto retrokozmetika stojí za zmienku aj pri iných produktov. Pozrite na ich stránku SEM. Všetky ich produkty majú skutočne nevšedné balenie.  50 roky sú stále in, tak si môžete niečo dopriať aj od Benefitu. Stojí okolo 26,- Eur a u nás túto kozmetiku nájdete i v Douglasoch.

Opäť polovičnú cenu zaplatíte za produkt z americkej značky BRONX COLORS.
  FACE PRIMER STUDIOLINE
Nájdete ju vo FAnn parfumériách a stojí len 12,30,- Eur. Má 20ml balenie a taktiež sa dá využiť ako primer pod očné tiene.  To isté platí aj o Benefite.

Rada pripomeniem i zmatňujúcu bázu od Nyxu, ktorú som nedávno dopoužívala na svoje klientky. Už ju nemám, preto vám ju nemôžem ukázať, ale ak zájdete niekde na web alebo do ich obchodu v bratislavskom Auparku či Eurovei, môžete sa na ňu pozrieť. Lacné a účinné.
KDE VŠADE POUŽÍVAME ZMATŇUJUCU BÁZU?
 
Používame ich na všetky miesta, ktoré sa premasťujú alebo viditeľne lesknú. Oblasť T-zóny, t.j. čelo, nos a brada, rozšírené póry na lícach a VŽDY POD MAKEUP. Pánom z lysinou odporúčam použitie na túto časť hlavy. Najmä ak sa fotia alebo idú pred kameru. Zabránia nepeknému lesknutiu sa a zároveň i znížia potenie. Používame len jemnú vrstvu.
 CHCETE SPOZNAŤ I ROZJASŇUJÚCE BÁZY? 

Tak sa teda ešte raz stretneme v ďalšom blogu. Komentuje, dávajte tipy a zdieľajte. Viem, že to z mobilného telefónu zatiaľ nejde, no odkiaľ sedíte pri počítačoch, tak sa vám to podarí.

Dúfam, že v blízkej budúcnosti vás prekvapím absolútne novými vecami, čo chystám.

Apropo sú pre vás lepšie dlhšie blogy s mnohými produktami alebo kratšie blogy?

Krásny deň ❤
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk