NIVEA NOVINKY TELOVÁ PENA A LABELLINO

Ahojte krásky,

nedá mi neopýtať, ako ste zareagovali na posledný post o mojom blogovaní? Nadchol, pohoršil, kázal? Ja dúfam, že snáď to prvé:). Každopádne dajte vedieť. Dnes sa zameriam na rýchly post o Nivea telovej pene a Labelline.  Ja už tieto novinky testujem nejaký ten čas a telová pena najmä tá ovocná je u mňa v kúpeľni vždy po ruke. Najmä vtedy, ak sa potrebujem rýchlo ponatierať a utekať. Telová pena je na leto rozhodne príjemnejšia varianta ako ťažký telový krém. Tak sa pozrime, čo nám tá Nivea tentokrát doniesla.

Nivea novinky, telová pena a Labellino

Vyskúšala som dve telové peny z Nivey. Tá prvá v zelenkavej farbe je s vôňou uhorky a čaju Matcha. Je to osviežujúci typ peny, určite vhodnej na leto. Mne táto vôňa až tak nesadla.

Tá druhá telová pena od Nivey má vôňu divokej maliny a bieleho čaju. Sadla mi vôňou i textúrou.

Nivea novinky, telová pena a Labellino

Dávate prednosť telovým mliekam alebo vyskúšate i novú textúru?

V telových produktoch je dnes na výber naozaj všeličo. Už dávno nie sme obmedzené na jedno telové mlieko, aj keď stará klasická Nivea je pre mňa stále jeden z top telových produktov. Ja mám rada najmä veci, ktoré sa rýchlo vstrebú a tieto peny to rozhodne sú. Z tohto typu je ešte aj tá moja obľúbená klasická vôňa modrej Nivey. Na tú sa v budúcnosti chystám.

Jednoznačnou výhodou je teda rýchle vstrebávanie. Ja osobne neznášam, keď sa rýchlo oblečiem a už mám mastné šmuhy na tričku, ktoré je zrovna z takého ľahkého materiálu, že je na ňom všetko vidieť. Druhou výhodou je 48 hodinová hydratácia. Uznávam, že pocit suchej pokožky u mňa nenastal, dokonca tieto telové peny sú naozaj určené pre suchý typ pokožky. Pričom textúra je tak akurát, ani mastná ani ľahká. Keď som skúšala formu akéhokoľvek hydratačného mistu, nebol schopný pokryť moju potrebu. Telová pena je na tieto veci veľmi fajn. Je to 200 ml balenie a vlastne jej nie je čo vytknúť.

Labello či Labellino?

Ja som sa už o LABELLINACH zmienila v dvoch článkoch. Tie prvé Labellina boli mätové a malinovo-jablkové. Tento druhý typ mám stále vo vrecku na bunde. Mám ho veľmi rada. Vonia mi a je to doslova lahodný produkt. Skoro by ste ho zjedli. O týchto prvých Labellinach som písala v článku „Čo ti nesmie chýbať v kabelke“  TU.

V tom článku nájdete i iné zaujímavé tipy, aj keď sú staršieho dáta.

Nedávno mi susedka darovala nejaké drobnosti pre Jasmínku. Rozmýšľala som, čím sa jej odvďačím. Povedala, že jej takmer 3-ročná dcéra zbožňuje Labellino. Neustále si s ním mastí pery. Tak som nerozmýšľala ani sekundu, a podarovala som jej do zbierky ďalšie ovocné Labellino. O troch ďalších Labellinach sa zmieňujem v mojom obľúbenom a farebnom poste „Očarujúce Dermacol púdrové perly, Betty Barclay a Labellino „ TU.

Ak máte potrebu nosiť u seba balzam na pery, doporučujem vyskúšať Labellino. Nielenže je to veľmi príjemný produkt na perách, ale má rozkošné balenie a vyzerá tak trošku ako Kinder vajíčko. Oproti klasickému Labellu má určite lahodnejšiu textúru. Preto je mojím obľúbenejším produktom.

Dajte vedieť či ste skúšali, a ktorý je váš obľúbený produkt od Nivey. Sledujte môj INSTAGRAM a YOUTUBE ELIMAKEUPARTISTBLOG kanál.

Krásny deň:)

 

Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Ahoj, Eli,
    – post o tvojom blogovaní: Perfetkný. Odporúčam hlavne pre ľudí, kt. si prácu ,,blogera,, nevedia predstaviť. Článok krásne priblížil to, že ty nepatríš medzi ľudí, kt. niečo len tak narýchlo napíšu s vidinou rýchleho zisku alebo len preto, že im to káže voľajaká spolupráca s voľajakou značkou, ale že ti na každom jednom článku záleží a spracúvaš ich naozaj precízne a zodpovedne.

    – Nivea penu určite vyskúšam, osobne som si myslela že to bude hlúposť ale na základe tvojho odporúčania určite na skúšku kúpim

    – obľúbený produkt nivea? Jednoznačne modrá klasika. Najobľúbenejší krémik na svete.

    • ďakujem, tiež som sa ku Nivei akosi viac vrátila najmä pod ich spoluprácou, pričom som si klasickú modrú Niveu ako jedno mastné telové mlieko neviem vynachváliť

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk