MUST HAVES 2018 SKINCARE

Ahojte,

naposledy som vám síce sľúbila článok „Ako navrátiť pleti v zime dobrú farbu“, ale objavili sa nové produkty, ktoré súvisia s touto témou a ja ich musím skúsiť, a možno ich do článku zaradím. Tak si dáme opäť niečo obligátne, ale snáď i inšpiratívne, nech viete, na čo sa oplatí minúť nejaké to euro.  Ako sa vám páčil ten posledný článok Must haves telovka? Už ste niečo skúsili napríklad z Pureessentiel? Verím, že ste o tejto značke veľmi nepočuli, ale oplatí sa na ňu v lekárni mrknúť. Tak sa teda pustíme do najlepších „must haves 2018“ v pleťovej kozmetike. Je možné, že sa pri niektorých oblastiach objaví i viac produktov, ale zase nie je ich veľa, pretože nájsť také tie „must have“, vôbec nie je ľahké.

ČISTENIE MUST HAVES 2018 SKINCARE prístroj
pomocou technológie LumiSpa

Musím tento produkt zaradiť do kategórie Must haves 2018, pretože tam jednoducho patrí. A nie je to len môj subjektívny pocit, ale po lajfkách ste ho začali viaceré používať a mám od vás neskutočnú spätnú väzbu. V stručnosti musíte o ňom vedieť toto. Je to vlastne čistiaca „kefka“, ale silikónová, to znamená, že nedráždi pleť. Používa sa spolu s gélom vytvoreným technológiou, aby nútil pleť k produkcii vlastného kolagénu. Dôležité je to, že už po prvom použití vidíte jasnejšiu a lepšiu pleť. Aj keď si poviete, však je to len čistiaca hlavica, je to proste vidieť. A za týmto tvrdením si stojím. Treba vám na to 2 minúty ráno a večer. Odlíčite sa, akurát na očné okolie potrebujete samostatný odličovač. LumiSpa viete používať pod sprchou, a po nabití vydrží fungovať asi týždeň. Viac si o tejto hlavici mrknite napríklad v jednom z mojich článkov, ktorý bol venovaný len hlavici. A ozaj, kľudne ma kontaktujte ak by ste o hlavicu mali záujem, pretože sa nedá kúpiť v kamennej predajni.

Must haves 2018 skincare LumiSpa

MARINAMIRACLE – must haves 2018 SKINCARE odličovanie
SWEET&CREAMY OIL CLEANSER

Nová a organická kozmetika na slovenskom trhu vyrábaná mladou asi 30 ročnou Nórkou a zbierajúca ocenenia za čisté a prírodné produkty. Tento emulzno-olejový čistič je dokonca konzumovateľný a neskutočne krásne vonia. Ak milujete kokos či vanilku, opantá vás. Príjemne odličuje makeup, avšak na okolie očí by som zvolila iné čistenie. Obsahuje niekoľko druhov olejov, ako je šípkový, nechtíkový, kokosový či slnečnicový. Je to jemný produkt, aj pre citlivejšie typy pletí. Ostatné produkty z tejto kozmetiky obsahujú i esenciálne oleje, ktoré môžu byť pre niekoho ťažko prijateľné a spôsobujúce alergiu. Rozhodne stojí za vyskúšanie, pretože zanecháva vo vás ten príjemný a voňavý pocit, ktorý vás núti si na tento produkt spomenúť, kedykoľvek sa budete rozhodovať o niečom novom.

Niečo viac o tejto kozmetike nájdete v tomto linku alebo na ich WEBE.

Must haves 2018 skincare

BULHARSKÁ ORGANICKÁ RUŽOVÁ VODA

Ak by ste sa ma spýtali, akú pleťovú spŕšku si máte vložiť do kabelky, spomeniem si len na ružovú vodu. Prečo? Tých dôvodov je veľa. Má toľko účinkov na pleť, od upokojenia, cez dezinfekciu až po antiage efekt. O tejto ružovej vode som písala podrobne TU.  Doporučujem si tento článok mrknúť. Je ideálna na zvlhčenie makeupu počas dňa, ale i na jemné fixovanie.

Pre mňa bolo zaujímavé, že je to len parou destilová voda z ruží bez použitia nejakých konzervačných látok. Doteraz mi píšete, aké ste spokojné, a že už ste dokonca vyskúšali všetky druhy, ktoré sú na spomenutom e-shope.

Must haves 2018 skincare

PLEŤOVÉ SÉRUM ALEBO KRÉM
Annemarie Börlind Energizer z pomarančových kvetov
MUST HAVES 2018 SKINCARE KOZMETIKA

Akokoľvek lovím v pamäti a premýšľam, ktorý pleťový produkt bol ten naj, vždy mi príde na um jedine Energizer z pomarančových kvetov. Neskutočne sympatický, voňavý, a príjemný produkt. Textúra, ktorú si pamätáte a pocit na pleti nezabudnuteľný. Absolútne kedykoľvek sa k nemu vrátim, akonáhle pocítim únavu pleti. Tento zaujímavý dvojfázový produkt stačí „zašejkovať“ a aplikovať na celú pleť. Ja osobne nepotrebujem po ňom použiť krém. Avšak v zime by som doporučila krém každému minimálne ako ochranu. Jeho obsahom sú vitamíny z pomaranča, makadamiový a jojóbový olej. Okrem toho sa na výrobu všetkých produktov tejto značky využíva termálna voda z prameňa, ktorá nie je nijako chemicky ošetrená a je bohatá na prvky typu Draslík, Magnézium, Zinok..

Na ich stránke som objavila i malinké 15ml balenie na cesty, čo je skvelé i na testovanie, ale zase 20,- je položka, ktorá neublíži a jednoznačne trvám na tom, že Energizer z pomarančových kvetov je pleťový doping.

Must haves 2018 skincare

Pleťových masiek som vyskúšala v minulom roku nespočetné množstvo. Som ten typ, ktorý veľmi ťažko vidí účinky masky hneď po prvom použití a okrem toho, som skôr taký „kozmetický gurmán“. V preklade, potrebujem cítiť, voňať, skúsiť, ochutnať atď. Je to ako v cestovaní. Mne nestačí vidieť v televízii dokument o nejakej krajine. Ja tam túžim ísť a nadýchnuť sa všetkými zmyslami. Ale teda..naspäť ku kozmetike. Ktorá je tá maska teda?

Maskou číslo jeden u mňa za minulý rok zostáva „KYSLÍKOVÁ MASKA Z CREMORLABU“. Kórejská značka, ktorá sa u nás začala predávať niekedy pred dvoma rokmi. Pamätám sa, ako som s Hankou v bruchu, v poslednom štádiu tehotenstva išla na tlačovku. Jasmínku mal kto postrážiť, a tak som ešte využila možnosť byť priamo pri uvádzaní značky na slovenský trh.

KYSLÍKOVÁ MASKA CREMORLAB

O2 bubble energizing mask obsahuje bublinky kyslíka, ktoré nádherne „svištia“ pod prstami. Priznávam, že ma baví, tento zaujímavý div:). Ale faktom je, že je to naozaj rýchla a veľmi príjemná maska, pri ktorej vidíš účinok hneď. A to ja naozaj nehovorím pri všetkom. Rozjasňuje, dodá energiu, zľahka čistí a ideál  je použiť ju hneď z rána.

Chvíľku necháš pôsobiť a potom premasíruješ. Zvyšok umyješ. Cremorlab nájdeš vo FAnn parfumériách.

Must haves 2018 skincare

MASKA, KTORÁ VYTIAHNE ČIERNE BODKY NA NOSE?

Mýtus modernej doby či pravda?

Nebudem sa zaoberať či je tento spôsob čistenia pre pleť technologicky možný. Človek musí skúsiť a potom, si môže vytvoriť úsudok. PEEL- OF PORE PERFECTING MASKA od Pupy bola moja prvá čierna maska, ktorú som vyskúšala. Dokonca som na to urobila takú malú story na Instagrame, dokonca i s výsledkom. Na moje prekvapenie som čosi vytiahla. Škoda, že už nemám fotku toho stiahnutého materiálu. Páči sa mi balenie, ktoré si môžete zavesiť a určite ju viete použiť viackrát. Cena je určite pre každú žienku. Ešte by som rada podotkla, že i ostatné masky z tejto rady sú fajn.

Must haves 2018 skincare

JUVENA SPECIALISTS PRÍPRAVOK NA PERY
LIP FILLER AND BOOSTER

Juveňáckeho špecialistu na pery som sem zaradila preto, pretože napriek mojim skôr neočakávaniam, je to veľmi príjemný produkt a som prekvapená. Väčšinou mi prekážala chuť prípravku, ak som teda nejaký vôbec používala. Tu mi neprekáža nič. Chuť je príjemná, vôňa jemná, beriem to ako dennú a večernú rutinu. Domnievam sa a zdá sa mi, že tento balzam vo vysúvacom pere niečo naozaj robí. Totiž okrem príjemného pocitu, je tam akási plnosť pier  a pokožka okolo nich je hladká. Samozrejme, môžete so mňou polemizovať, či to skutočne nejaký efekt má, ale je to môj pocit, a z podobných produktov ho rada zahrniem do tejto kategórie. V podstate som sa stretla s oveľa vyššou cenou pri takejto kozmetike. Kto si potrpí na luxusnejšiu kozmetiku, pre toho, môžem byť tento tip isto zaujímavý. Prikladám vám i link, kde ho viete kúpiť okrem predajne FAnn.

Juvena špecialista na pery a vrásky okolo pier

CICAPLAST BALZAM B5 od LA ROCHE POSAY

Tomuto hovorím „zázrak“. Vďaka môjmu blogerskému svetu, konktrétne vďaka dvom blogerkám, som sa rozhodla otestovať Cicaplast na sebe i mojom dieťati s drobným ekzémom.  Malej som natrela vzadu pod krkom miesto, kde sa intenzívne škrabala a aj na tele mala kopec suchých miest. Okamžite to začalo ustupovať. Sebe som Cicaplast aplikovala na ruky, pretože mám alergiu na chlad a moje ruky sú popraskané a boľavé. Doporučujem si pozrieť ten post čo mám na Instagrame (preklikneš sa, hore pravo sú ikonky na sociálne sieťe), a nájdeš tam fotky ekzému na mojej ruky pred a po.

Keď som zavesila fotky na Facebook, kopec z vás mi písalo o účinkoch tohto krému a potvrdilo moje skúsenosti. Tento balzam patrí do zimnej výbavy, ale dokáže zachrániť i boľavé zádery a v konečnom dôsledku je ho možné skúsiť aj na iné kožné drobnosti na tvári.

Must haves 2018 skincare Cicaplast

Samozrejme, že som minulý rok vypoužívala oveľa viac pleťovej kozmetiky, ale chcela som vypichnúť len také, ktoré sa mi páčili najviac. Na prelome roka 2018/2019 sa ku mne dostali nové pleťové séra a koncentráty. Ale k tomu sa dostanem opäť koncom tohto roka.

A teraz sa už naozaj pustím do článku „ako vrátiť mdlej pleti farbu v tomto ročnom období“. Dajte vedieť svoje must haves skincare produkty. Bude to slúžiť na inšpiráciu mne i všetkým, ktorí si tento článok prečítajú.

Tak krásny zasnežený deň

 

 

 

 

 

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Eliška
    ďakujem za tip na AMB Energizer z pomarančových kvetov.
    Úžasná vôňa,zaujmavá textúra a po nanesení perfektný pocit na pleti,
    od teraz aj môj obľúbený produkt 😉👍
    Silvia

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk