MUST HAVES 2018 TELOVÁ KOZMETIKA

Ahojte žienky,

čo by to bol za začiatok roka bez článku „Must haves 2018“ na dnes s telovou kozmetikou. Ja viem, že iné témy sú tiež veľmi atraktívne a ja sľubujem, že najbližšia vážna téma bude „ako dodať v zime pleti zdravú farbu“, ako z nej vyhnať tú mdlosť, keďže slniečko nemáme tak ako v lete. Must haves 2018 budú v dnešnom článku o telovej kozmetike, ktorá mi počas roka vyslovene sadla natoľko, že sa k nej kedykoľvek rada vrátim. Viaceré z týchto produktov ešte vôbec neboli na blogu, a preto si prosím článok prečítajte a inšpirujte sa:)

MUST HAVES 2018 TELOVÁ KOZMETIKA KÚPEĽ A SPRCHA

Medzi sprcháče vôbec nezaradím klasický sprcháč, ale špongiu, ktorá je napustená minerálmi z Mŕtveho mora a olejmi z mandlí a hroznových zrniek. Podržíte ju pod vodou a ako ju stláčate, začína peniť. Veľmi príjemný produkt, pretože sa dobre premasírujete. Je balená v krabičke s takým závesným „cucáčikom“ (prepáčte, ale fakt ma nenapadol lepší názov:) ). Netuším ako dlho vydrží, pretože ju stále používam, ale zároveň kombinujem i s inými sprcháčmi a pílingami. Videla som u iných blogeriek podobné produkty, a ak by bola možnosť rada vyskúšam iné vône či žloženia.  Píšem o kozmetike Alma K, ktorú nájdete u nás len vo FAnnoch. Pred pár mesiacmi som písala o anticelulitídových a rôznych telových delikatesách z tejto značky TU. 

Must haves 2018 telová kozmetika

Tak dlho som čakala s prípravou článku o relaxačnej kozmetike, až na ten článok neprišlo a tie produkty sa dostali do „Must haves 2018“. O kozmetike PUREESSENTIAL som ešte nikdy nepísala, čo je veru škoda, pretože ich produkty sú zase takmer úplne o niečom inom a ja mám z nich dva. O jednom sa teda zmienim a ten druhý si nechám na iný článok.

PUREESSENTIEL – RELAXAČNÝ KÚPEĽ

Niekto sa rád kúpe a niekto len sprchuje. Mne na vaňu čas nezostáva, ale ani ju zase tak nemusím. Nudím sa tam:) Zato pod sprchou by som stála hodiny. PUREESSENTIEL je veľmi zaujímavá značka. Ich portfólio je plné rôznorodých produktov, nielen relaxačných, ale i riešiacich problémy typu nádcha, bolesti hlavy, nevoľnosti v aute, či pachy po domácich zvieratách. Obsahujú totiž viac menej len esenciálne oleje. Môj Pureessentiel je flakónik „RELAXAČNÝ KÚPEĽ“. Pozostáva z 12 esenciálnych olejov a ten čo prevonia moju kúpeľňu je citrónová tráva.  Táto značka nie je vôbec náročná, naozaj si ju vie dovoliť takmer každá z vás. Nájdete ju v lekárňach a v rôznych lekárenských e-shopoch.

Must haves 2018

KATEGÓRIA must haves 2018
TELOVÝ PÍLING

Je veľmi ťažké nájsť jeden produkt, ktorý zaradíte do tejto kategórie. Najmä ak ste mali viac naozaj dobrých vecí. Ale zase je fakt, že len máloktorý vo vás zanechá niečo navyše, nejaký mimoriadny pocit, dojem, či vôňu. O telovom pílingu z NUXE som sa taktiež ešte nezmieňovala. A som si istá, že ak NUXE poznáte, už ste tento telový a medový produkt vyskúšali. A kto nie, tak máte inšpiráciu. Nuxe sa u nás predáva v lekárňach, takže si to rovno spojte s Pureessential.

NUXE REVE de MIEL MEDOVÝ TELOVÝ PÍLING

To, že spĺňa štandard dobrého pílingu je snáď jasné. Obsahuje med, kryštály cukru a rastlinné oleje. O pílingový efekt sa okrem tekutých kryštálikov cukru starajú i mleté ryžové zrnká. Tá vôňa medu je v tomto „must haves“ produkte tak príjemná, že sa k nemu budem s radosťou vracať. Tá textúra sa po styku s vodou mení na balzam a trochu zmliečnie. Mala by som si tento rok zaobstarať čosi aj na pleť, Nuxe má vraj  úžasnú pleťovku.

Must haves 2018 telová kozmetika

A ešte čosi k histórii. Značka Nuxe vznikla v 50.rokoch minulého storočia. Založila ju dcéra lekárnika, a jej výskumé pracovisko bolo najmä o bylinkách a aromaterapii. Jej snom bolo vytvárať kozmetiku bez umelých farbív, minerálnych zložiek a ďalších nežiadúcich látok. Zo zložiek živočíšneho pôvodu používajú len med. Najpredávanejší produkt z Nuxe je ich olej, o ktorom som sa tu už zmieňovala, a ten si podmaňuje ženy svojou neskutočne príťažlivou vôňou a obsahom olejov po celom svete.

Must haves 2018 telová kozmetika

Mali ste už šampóny z Yves Rocher?

Nikdy som nemala vlasovú kozmetiku od Yves Rocher. Nikdy som nepoužívala nejaké špeciálne produkty na vlasy, pretože som si vystačila so šampónom a kvôli rozčesaniu s balzamom. Posledný rok som si kúpila i šampón od Kerastase, no nič závratné sa nekonalo. Možno som si nevybrala ten správny šampón, ťažko povedať. Z rady od Yves Rocher som úplne minula  šampón a kondicionér. V podstate je táto línia určená na detox vlasov a vlasovej pokožky.  A je pravda, že vlasy po tomto šampóne nelietali, boli lesklé a príjemné na dotyk. Neboli ťažké ani splihlé. Kondicionér svoju úlohu plnil poctivo a rozčesanie bolo ok.

Yves Rocher dokonale pripravuje informačné brožúrky pre zákazníčky. Ku každému produktu majú pripravenú vždy nejakú infošku. Ako napríklad k tejto detox rade. Že 92% populácie dýcha znečistený vzduch a to negatívne ovplyvňuje stav pleti a vlasov. A práve kvôli tomu, použili do celej rady semená moringy.

Zaujímavosť

Moringa dokáže vyčistiť znečistenú vodu, pretože na seba naviaže nečistoty. Tie potom klesnú na dno, a keď sa voda prevarí, je súca na pitie. Dokonca som to videla kdesi v dokumente, že ak ste niekde mimo civilizácie, môže vám tento recept zachrániť život.

V postate by sa to malo používať nasledovným spôsobom:

  • ako prvé PÍLING NA VLASY, pretože zbavuje pokožku hlavy prachu a odľahčuje ju
  • ŠAMPÓN – odstráni usadené čiastočky, ktoré bránia dýchaniu vlasu
  • KONDICIONÉR – vytvára štít
  • OCOT – zabráni usadzovaniu prachových častíc a dodáva najmä lesk a ľahkosť

(ocot a kondicionér sa nepoužívajú pri jednom používaní, ale sa striedajú)

Samozrejme, že mi zostal píling a ocot. Zo začiatku som to poctivo používala podľa návodu. No neskôr a najmä s deťmi za pätami som to obmedzila na šampón a horko-tažko kondicionér.  Ale teraz, keď píšem článok, mám chuť si ísť hneď urobiť píling vlasov. Teda pre upresnenie, by bolo oveľa príjemnejšie, keby mi to spravil niekto iný aj s masážou.

Must haves 2018 telová kozmetika

Máte radi smoothie?

Ja si k nemu ešte len hľadám cestu. Ale jeden receptík od Yves Rocher: RECEPT na ZELENÉ DETOX SMOOTHIE

2 jablká, 3 petržlenové vňate, 1/2 citrónu, 2 zelerové vňate a kto má rád tak ešte štipka zázvoru

Must haves 2018 telová kozmetika

Dostala sa mi do ruky maska zo SISLEY KOZMETIKY. Majú teraz úplne novú vlasovú líniu, tak vám idem popísať moje dojmy a čosi o nej. Z času na čas i ja použijem masku na vlasy, hoci ako som spomínala vyššie, čas mám obmedzený len na šampón a kondicionér.

HAIR RITUEL BY SISLEY 
Regeneračná maska na vlasy

Krásne vonia,a zanecháva veľmi príjemný pocit. Vyživuje vlasy od korienkov a je dobré ju nechávať aspoň 10 minút. Obsahuje štyri rastlinné oleje,minerály a vitamíny.

Už len ten názov „hair rituel“ vás núti používať masku ako rituál a vmasírovávať si ju do pokožky a vlasov. V minulosti, keď som s ňou pracovala, tak som mala vytestovala anticelulitídový a zoštíhľovací krém a podľa mňa mi to fungovalo.

ZAUJÍMAVOSTI:

SISLEY kozmetika nepatrí žiadnej megalomanskej korporácii. Patrí šľachtickej rodine a všetci jej členovia,sa venujú kozmetike.

Z jej dizajnu je cítiť úplne istý prístup. Krabičky produktov majú často zvieracie motívy a flakóny parfémov sú masívne s nádychom noblesy.

Must have 2018 telová kozmetika

MUST HAVE 2018 COLLISTAR ANTI-AGE LIFTING KRÉM

Kedykoľvek ho budem používať znovu a znovu. Keď som ho použila prvý krát, oblečenie mi tak voňalo, že som si chvíľu myslela, že je to aviváž a vôbec ma nenapadlo,  že je to krémom. Tá vôňa sa v šatoch drží až do vyprania. Konzistencia je príjemná, ľahká, no nemáte pocit, že sa musíte natierať znovu.  Collistar je známy svojimi mega baleniami. Nefotogenické pre blogerku, no pre užívateľku je to slasť.

Tento krém som dostala po svojom druhom pôrode, ako určitú obnovu mojej za tri roky namáhanej tehotenskej pokožky. Ťažko povedať, či mi pomohol alebo nie. Môj problém skôr zostal v podobe popraskaných metliečiek na nohách a to sa musí riešiť zložitejšie. Okrem iného je to u mňa skôr o cvičení. Ak by som ho však mala doporučiť, tak všetkými desiatimi. Je to jeden z tých, na ktoré si vždy rada spomeniem a kedykoľvek sa k nemu vrátim. Nezabúdajte ešte na ten fakt, že síce stojí okolo 50,- Eur, ale balenie je 2x väčšie ako sú bežné telové balenia.

 

Must haves produkty v telovej rade mám teda dnes za sebou a rada by som pripravila článok na tému „must have“ pleť a dekoračka. Len dúfam, že to nevyjde v máji:))

Dajte vedieť, ktoré sú vaše must haves za rok 2018.

Krásny deň

 

 

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk